2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun cnm aslında hiç yalnız bırakmamak lazım ama...

kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demedi unuttumu acaba
nice senelere canım belki akşama sürprizi vardır diycem ama malum ramazan oruçsa eğer aklında kalmamış olabilir

bızımde evlenme yıldönümümüz bu gun 2 senemiz ama benımkıde unutu bişidemedi bakalım hayırlısı akşama çok zaman vra
yıldönümünüz kutlu olsun

şimdiden kutlu olsun canım evlilik yıldönümünüz..

kuru kayısıyı dene istersen bir de siyah üzüm tazesi ama çok işe yarıyor
ben hep kendim gidiyorum canım merak etme rahat ol ki bebişin gergin olduğunu hissetmesin..

kızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı

eskiden hiç dökülmezdiiiiiii
aramıza hoşgeldinnnn..

Zaten hamileyken dökülmeyenler de şimdi dökülüyormuş,benim her sene bu zamanlar saçım dökülür ,mevsimsel de bir de.Bioblas aldım ama hiç işe yaramadı bende.
ben de de yaramadı sanki...

lmaz:
geçmilş olsun doğru söylüyosun yalnız bırakmayalım

kızlar ben şimdi teyzemin dün mayaladığı yani kendimiz için mayaladığı yoğurttan yedirdim iki kaşoık sanırım hiç sevmedi yaaa sizinkide ömle oldu mu yoğurttan hoşlanmadı fazla bu sırada ilk defa yedirdim onu da belirttim daha yutma reflekside gelişmemiş.. yalıyo dil dışarda meme emer gibi:bbo:

Amaaaaan,Allah korumuş,çok dikkat etmek lazım!

çok çok geçmiş olsun canım.
En büyük korkum bu zaten herşey ağızlarında bu ara.

canım çok geçmiş olsun allah korumuş valla dikat etmemiz gerek demekki

canım çok çok çok geçmiş olsun..allah bağışlamış size onu..verilmiş sadakanız varmış..allah korumuş..öp onu benim için..bi güzel de satıl..

çok geçmiş olsun tekrar...

az önce oğlumla kangurumuza bindik ve babamıza hediye aldık cüzdan ve kemer takımı aldık eğer o almasa bile canı saolsun oda bütün gün bizim için çalışıyo dimi ama.miniğim kanguruda uyuya kaldı eve geldik ve devam etti şimdi uyandı. kanguruda rahat ediyolar heralde

ohhh canı sağolsun tabii ama bi tanecik öpsün hiç değilse hatırlar ccnmm akşamı bekle sen
kanguruyu bende aldım ama hiç kullanmadım kullanmak istiyorum bnmkide rahat edermiki acaba

ohhh canı sağolsun tabii ama bi tanecik öpsün hiç değilse hatırlar ccnmm akşamı bekle sen
kanguruyu bende aldım ama hiç kullanmadım kullanmak istiyorum bnmkide rahat edermiki acaba

canım kayra çok seviyo bende çok rahat ediyorum alışverişte falan rahat ediyorım bayağ yanlız 9 kiloya kadar kullanılıyo benim bildiğim bizim daha 9 a çook yolumuz var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…