geçmiş olsun cnm aslında hiç yalnız bırakmamak lazım ama...kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
kızlar dikkat edin yalnız bırakmayın bu tip oyuncaklarla siz de...
nice senelere canım belki akşama sürprizi vardır diycem ama malum ramazan oruçsa eğer aklında kalmamış olabilirkızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demediunuttumu acaba
yıldönümünüz kutlu olsunbızımde evlenme yıldönümümüz bu gun 2 senemiz ama benımkıde unutu bişidemedi bakalım hayırlısı akşama çok zaman vra
şimdiden kutlu olsun canım evlilik yıldönümünüz..nice mutlu senelere canım. bizim de yarın evlilik yıldönümümüz. kociş dün, kaç gündür düşünüyorum evlilik yıldönümümüzde nereye gidelim yemege diye ama bulamadım bir türlü. ramazan oldugu için hemen her yerde iftar menüsü var, ben de orucluyum, alkol desen ramazan günü olmaz, zaten sen içemiyorsun emziriyorsun diye, yasemin de var, her yere gidemeyiz. işin içinden çıkamadım, napalım? dedi. dedim güzel bir yere iftara gideriz bizde napalım..düşünmesi yeter.. zaten bize evlilik yıldönümü kutlamak nasip olmadı şöyle dört dörtlük agız tadıyla.. ilk yılımızda yemekte bosanmaktan bahsediyorduk, ikinci yılımızda ben hamileydim, uykudan gözümü açamıyordum ve midem bulanıyordu, bu sene de hem ramazana denk geldi, hem de annemler daha yazlıktan dönmediği için yasemin i bırakmak istesem de bırakamam.. artık seneye inşallah... seneye de ramazana mı denk geliyor yoksa?.. bu arada evlilik yıldönümümüzü hatırladı sağolsun ama dün yasemin e hamile oldugumu ögrenip ona söylediğim gündü, onu hatırlamadı mesela, ben söylediğimde hatırladı,diyor ki biz erkekler hatırlamak istesek de hatırlayamıyoruz özel günleri. değil böyle günleri belli baslı günleri bile unutuyoruz.. neyse.. seninki de sana süpriz yapacaktır belki aksama ama hatırlamazsa da çok üzülme bence..
kuru kayısıyı dene istersen bir de siyah üzüm tazesi ama çok işe yarıyorAnnene çok geçmiş olsun Deniz.
Ya aynı sorunlar bizde de var ,bu dönemsel birşey mi acaba,hiç gece mızmızlanmayan çocuk gece sızlanarak ağlayarak kalkmaya başladı,hem de kaç kere.Ekgıdaya başladık ya ,onun da etkisi var bence,ben mesela 2 gündür yoğurt vermiyorum,2 gecedir daha iyi gibi sanki,bugün de vermeyeceğim,yarın vereceğim,bakalım nasıl olacak,acaba yoğurt gaz yapıyor da ondan mı diyorum.Onu da akşam vermiyordum aslında ,gündüz saatlerinde veriyordum.
Ya şu sihirli armut bizde işe yaramadı 2 gündür armut veriyorum,ama yapmadı 2 gündür.
ben hep kendim gidiyorum canım merak etme rahat ol ki bebişin gergin olduğunu hissetmesin..selamsss
geçmişe bakamadım inş. herkes iyidir....
kıslar bizim de birasdan aşımız var... ilk defa annem olmayacak aşı yapılırken... tırsıyom. nasıl tutacam.... inş. eşim gelebilir..... öptüm sonra görüşürüz canlar....
aramıza hoşgeldinnnn..kızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı
eskiden hiç dökülmezdiiiiiii
ben de de yaramadı sanki...Zaten hamileyken dökülmeyenler de şimdi dökülüyormuş,benim her sene bu zamanlar saçım dökülür ,mevsimsel de bir de.Bioblas aldım ama hiç işe yaramadı bende.
kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
amin canım çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktanailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi link bu ipek
evlilik yıldönümleri olanların kutluyorum nice yıllara allah 30 lu yılları göstersin
çook teşekkür ederiz tatlımmevlilik yıldönümü olan arkadaşlar , bir ömür boyu mutluluklar dilerim
olmazmııı bende ööleyim saçlarımı açık gezemez oldum nasıl dökülüyo anlatamam ama geçici bişey korkmakızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı
eskiden hiç dökülmezdiiiiiii
geçmiş olsun ipek ben hiç yalnız bırakmıyorum o yüden yalnız kalamıyo artık çok alıştı bize
kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. Kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. Nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. Yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! Içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
canım çok geçmiş olsun allah korumuş valla dikat etmemiz gerek demekkikızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
canım çok çok çok geçmiş olsun..allah bağışlamış size onu..verilmiş sadakanız varmış..allah korumuş..öp onu benim için..bi güzel de satıl..kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. Kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. Nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. Yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! Içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demediunuttumu acaba
az önce oğlumla kangurumuza bindik ve babamıza hediye aldık cüzdan ve kemer takımı aldık eğer o almasa bile canı saolsun oda bütün gün bizim için çalışıyo dimi ama.miniğim kanguruda uyuya kaldı eve geldik ve devam etti şimdi uyandı. kanguruda rahat ediyolar heralde
ohhh canı sağolsun tabii ama bi tanecik öpsün hiç değilse hatırlar ccnmm akşamı bekle sen
kanguruyu bende aldım ama hiç kullanmadım kullanmak istiyorum bnmkide rahat edermiki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?