2009 Nisan Anneleri buraya

bugün bir çoğumuz için özel bir gün
geçen sene bugün bende hamile olduğumu öğreniştim
eneeeeee sen bugün çoğumuz için önemli ded,nde aklıma geldi bende bugün öğrenmiştim:bbo::bbo:
canım kayra çok seviyo bende çok rahat ediyorum alışverişte falan rahat ediyorım bayağ yanlız 9 kiloya kadar kullanılıyo benim bildiğim bizim daha 9 a çook yolumuz var:)

bizimde var en az 4 ay daha kullanabiliriz biz daha 7 kiloyuz
bende denicem banane bananeeee:roflol:

ben denedim kanguruyu nefret etti önce evin içinde taktım dışarda rezil olmamak için salondan mutfağa kadar dayanamadı

çok çok geçmiş olsun canım.
En büyük korkum bu zaten herşey ağızlarında bu ara.

meraklı geçmiş olsun.bizimki de geçenlerde battaniyeyi ağzına sokmaya çalışıyodu.

canım çok geçmiş olsun allah korumuş valla dikat etmemiz gerek demekki

Allah korumuş ya geçmiş olsun ipek

canım çok çok çok geçmiş olsun..allah bağışlamış size onu..verilmiş sadakanız varmış..allah korumuş..öp onu benim için..bi güzel de satıl..

çok geçmiş olsun tekrar...

çok teşekkürler kızlar. allah hepimizin yavrusunu korusun, bizlere bagıslasın. megul canım bizimkinin de fiks hareketi o.

oh ne güzel yaa, ben aldım ama 2 kere çıktım sadece, onun dısında babası tasıdı kullandık bir süre, şimdi de duruyor öyle. hem agır geldi, hem de yasemin de ben de ter içinde kaldık, gündüzleri zaten sıcak diye çıkmadım, şimdi de külfet geliyor onu tak çıkar. eve tıkılıp kaldık yani. babamız olmadan dısarıya adım atamıyoruz.

biz kangruyu çok seviyoruz.gülfemim hemencecik uyuyo kangrusunda.ama uzun süre taşıyınca belim ağrıyo.biz de daha 6 kilo ancayız.kışın da babası taşır yaza kadar kullanırız heralde.

ipek çok geçmiş olsun allah korumuş cnm
ben kullanıyorum kanguruyu çünkü bizimki arabada durmuyo keşke dursa kanguru içinde az kilomuz kaldı onada binemicek ne yapıcaz dışarda bilmiyorum
bende babası olmadan çıkmak istiyorum ama hava çok sıcak hala anca akşama doğru çıkıyoruz

kızlar canınızı sıkmak istemem ama prematüre bebekler bölümünde nazlımı kaybettim diye bi başlık var.okudum ağlamaktan mahfoldum.bebeklerimizin kıymetini bilelim ve Allah a onları bize nasip ettiği için çok şükredelim.

bende okudum şimdi her kelimesinde tüylerim tekrardan ürperdi Allah kimseye evlat acısı vermesin daha kucağına alamadan yitirmiş
Allah bebeklerimizi her türlü kazadan beladan nazardan korusun

ya bende orda zatüreden ölen 40 günlük bi bebeğin hikayesini okumuştum o kadar çok ağladım ki son kez meme emip annesinin kucağında ölmüş oooof düşüncesi bile deli edici rabbim yaşatmasın yaşayanlara dayanma gücü versin

bizim burda geçen gün duydum Allah korusun 4 aylık bebek gece ytaren boğularak ölmüş yüzüstü yatırıyolarmış bebeği ben şimdie kdr hiç yatırmadım yatırmaıda düşünmüorum açıkcası
bide söylenenlere göre o bebek çok güzelmiş nazardan çatlamış diyolar Allah korusun

canım ben de hiç yüzüstü yatırmadım dogdugundan beri ama artık bizimki döndüğü için sırt üstü yatırıyorum yüz üstü dönüyor, sevmeye basladı yüzüstü yatmayı..allah korusun..

aman ipek Allah korusun sen yinede dikkat et
bende demir 3 aylıkken koltukta yatıyodu bi ses geldi bi bakayım dedim
bi baktım demir koltuğun arasında uyyuyo ve yüzüstü dönmüş
Allahtan koltuğun arasındaki boşlukta kalmış yoksa nefes alamazdı
onun yanına nsl koştum bende bilmiyorum

((( okudum zaten hassas dönemdeyim ağladım ağladım sustum ama ya annesi allah sabır versin çok zor çok üzücü allah kimseye evlat acısı vermesin

çok kötü yaa rabbim kimselere yaşatmasın ben zaten sulu gözlüyüm allahım herkeslerin evlatlarını bağışlasın anasına babasına kimseyede evlat acısı yaşatmasın.

ya 4 aylık bebek boğulur mu ben artık rahattım şimdi sürekli bakmam gerekecek artık boğulmaz diye şu yazıyı da okusam mı okumasam mı ??? dayanırmıyım acep

ipekçim çok geçmiş olsun.böyle anlarda soğukkanlı olmak lazım.
selen de gece kendi odasında yatıyo. yatağında hiçbişey bırqakmıyorum ve örtmüyorum. altındaki çarşafa bile dolanıyo çünkü. daha uyurken yüzüstü dönmedi ama korktum ben de şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…