eneeeeee sen bugün çoğumuz için önemli ded,nde aklıma geldi bende bugün öğrenmiştim:bbo::bbo:bugün bir çoğumuz için özel bir gün
geçen sene bugün bende hamile olduğumu öğreniştim
canım kayra çok seviyo bende çok rahat ediyorum alışverişte falan rahat ediyorım bayağ yanlız 9 kiloya kadar kullanılıyo benim bildiğim bizim daha 9 a çook yolumuz var:)
çok çok geçmiş olsun canım.
En büyük korkum bu zaten herşey ağızlarında bu ara.
meraklı geçmiş olsun.bizimki de geçenlerde battaniyeyi ağzına sokmaya çalışıyodu.
canım çok geçmiş olsun allah korumuş valla dikat etmemiz gerek demekki
Allah korumuş ya geçmiş olsun ipek
canım çok çok çok geçmiş olsun..allah bağışlamış size onu..verilmiş sadakanız varmış..allah korumuş..öp onu benim için..bi güzel de satıl..
çok geçmiş olsun tekrar...
az önce oğlumla kangurumuza bindik ve babamıza hediye aldık cüzdan ve kemer takımı aldık eğer o almasa bile canı saolsun oda bütün gün bizim için çalışıyo dimi ama.miniğim kanguruda uyuya kaldı eve geldik ve devam etti şimdi uyandı. kanguruda rahat ediyolar heralde
bizim burda geçen gün duydum Allah korusun 4 aylık bebek gece ytaren boğularak ölmüş yüzüstü yatırıyolarmış bebeği ben şimdie kdr hiç yatırmadım yatırmaıda düşünmüorum açıkcası
bide söylenenlere göre o bebek çok güzelmiş nazardan çatlamış diyolar Allah korusun
kızlar benim hamile kalış şeklimi bilmiyosunuz siz dimi...kayra bize allahımın bi mucizesi
kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
kızlar dikkat edin yalnız bırakmayın bu tip oyuncaklarla siz de...[/QUOTgeçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım aklımıza gelmiyen başımıza gelmesin inşallah iyikide yanındaymış meleğin
kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
kızlar dikkat edin yalnız bırakmayın bu tip oyuncaklarla siz de...[/QUOTgeçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım aklımıza gelmiyen başımıza gelmesin inşallah iyikide yanındaymış meleğin
sağol canım.
ya 4 aylık bebek boğulur mu ben artık rahattım şimdi sürekli bakmam gerekecek artık boğulmaz diye şu yazıyı da okusam mı okumasam mı ??? dayanırmıyım acep
valla ne olacagı hiç belli olmuyor yaa... allaha emanet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?