ipekçim çok geçmiş olsun.böyle anlarda soğukkanlı olmak lazım.
selen de gece kendi odasında yatıyo. yatağında hiçbişey bırqakmıyorum ve örtmüyorum. altındaki çarşafa bile dolanıyo çünkü. daha uyurken yüzüstü dönmedi ama korktum ben de şimdi.
ben doktoruma çocuk istediğimi genel bi kontrol istediğimi söylemiştim benim için bi sürrü testler yapıldı ve temiz çıktı ama eşimin testi yapıldı ve dr beni aradı gelmeniz gerek diye o an içime bi ateş düştü kötü bişey var dedim söyleyin dedim hayır eşinizle beraber gelin dedi. biz muayhaneye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz.doktor bize eşimin testlerinin çok çok kötü çıktığını ve normal yolla asla çocuk sahibi olamıcağmızı söledi o an sanki kaynar sular döküldü.eve gidene kadar ağladık ikimizde birbirimize sarılıp ağl0adık saatlerce.sonra eşim kaç kez olursa olsun tüp bebek denicemizi ve bebeğimizin olucağnı söyleyip teselli etti beni ama ikimizinde içinde alevler yanıyodu ve biz ailelerimize söylyemedik bbile.sonra rüm hazırlıklar yapıldı ağustos ayında adet olur olmaz başlıcaz tedaviye ve ben adet olmayı bekliyorum olmadım bi türlü eşim dedi bi test yapalım imkansız dedim kesin olucam.sonra ben ümitsiz bi şekilde eczaneye gittim ve test aldım sabah allahım çift çizgi elim ayağım kesildi resmen hüngür hüngür ağladım gözlerime inanamadım.ama işte şimdi kucağımda yavrum bizi hiç üzmedi teyzeleri allahım herkesin yavrularını bağışlasın bizimkinide.biraz uzun oldu kusura bakmayın:)
cnm ya gerçektende allahın bir mucizesi sizi hiç uğraştırmamış inş.büyüyünce dahi üzmez anne babasınıben doktoruma çocuk istediğimi genel bi kontrol istediğimi söylemiştim benim için bi sürrü testler yapıldı ve temiz çıktı ama eşimin testi yapıldı ve dr beni aradı gelmeniz gerek diye o an içime bi ateş düştü kötü bişey var dedim söyleyin dedim hayır eşinizle beraber gelin dedi. biz muayhaneye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz.doktor bize eşimin testlerinin çok çok kötü çıktığını ve normal yolla asla çocuk sahibi olamıcağmızı söledi o an sanki kaynar sular döküldü.eve gidene kadar ağladık ikimizde birbirimize sarılıp ağl0adık saatlerce.sonra eşim kaç kez olursa olsun tüp bebek denicemizi ve bebeğimizin olucağnı söyleyip teselli etti beni ama ikimizinde içinde alevler yanıyodu ve biz ailelerimize söylyemedik bbile.sonra rüm hazırlıklar yapıldı ağustos ayında adet olur olmaz başlıcaz tedaviye ve ben adet olmayı bekliyorum olmadım bi türlü eşim dedi bi test yapalım imkansız dedim kesin olucam.sonra ben ümitsiz bi şekilde eczaneye gittim ve test aldım sabah allahım çift çizgi elim ayağım kesildi resmen hüngür hüngür ağladım gözlerime inanamadım.ama işte şimdi kucağımda yavrum bizi hiç üzmedi teyzeleri allahım herkesin yavrularını bağışlasın bizimkinide.biraz uzun oldu kusura bakmayın:)
ay canım ne güzel yaa.. tahmin edebiliyorum sevincini. ben hastanede tüp bebek bölümünde calışırken tüp bebek tedavisi için gelen bir çift vardı, hazırlık için idrar vermişti, testte hamile oldugu ortaya çıkmıstı. ona biz vermiştik haberi. nasıl sevinmişlerdi...
canım peki eşinin durumu ne oldu sonra? tahliller hatalı mıymıs yoksa çok düşük olan ihtimal gerçek mi oldu?
evet o yüzden biz yatıp kalkıp şükrediyoruz allaha eşim canım benim hamileliğim boyunca bir dediğimi iki etmedi oğluma herşeyin en iyisini alır çifter kurbanlar kestirdi ama bi erkek için ne kötü bi duygu düşünsenizecnm ya gerçektende allahın bir mucizesi sizi hiç uğraştırmamış inş.büyüyünce dahi üzmez anne babasını
evet bu konularda erkekler daha hassas biz gideriz her tahlili yaptırırız ama onlar erkeklik gururu derler, gerçi senin eşin istisna sanırım tüp bebek deneriz dediğine göre....evet o yüzden biz yatıp kalkıp şükrediyoruz allaha eşim canım benim hamileliğim boyunca bir dediğimi iki etmedi oğluma herşeyin en iyisini alır çifter kurbanlar kestirdi ama bi erkek için ne kötü bi duygu düşünsenize
evet bu konularda erkekler daha hassas biz gideriz her tahlili yaptırırız ama onlar erkeklik gururu derler, gerçi senin eşin istisna sanırım tüp bebek deneriz dediğine göre....
yoo benim eşim öle biri değildir allaha şükür
belkide seni en iyi ben anlayabilirim 28 haftada benim oğlumada down sendromu teşhisi konulmuştu başka bir dr tarafından bir hafta bizde çok ağladık sonra öğrendik sırf özeline gidelim diye böyle yapmış zaten benim dr vardı onu da bir deneyeyim demiştim yine kendi dr bizi sakinleştirdi çok şükür oğlumda hiç bir problem yokben doktoruma çocuk istediğimi genel bi kontrol istediğimi söylemiştim benim için bi sürrü testler yapıldı ve temiz çıktı ama eşimin testi yapıldı ve dr beni aradı gelmeniz gerek diye o an içime bi ateş düştü kötü bişey var dedim söyleyin dedim hayır eşinizle beraber gelin dedi. biz muayhaneye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz.doktor bize eşimin testlerinin çok çok kötü çıktığını ve normal yolla asla çocuk sahibi olamıcağmızı söledi o an sanki kaynar sular döküldü.eve gidene kadar ağladık ikimizde birbirimize sarılıp ağl0adık saatlerce.sonra eşim kaç kez olursa olsun tüp bebek denicemizi ve bebeğimizin olucağnı söyleyip teselli etti beni ama ikimizinde içinde alevler yanıyodu ve biz ailelerimize söylyemedik bbile.sonra rüm hazırlıklar yapıldı ağustos ayında adet olur olmaz başlıcaz tedaviye ve ben adet olmayı bekliyorum olmadım bi türlü eşim dedi bi test yapalım imkansız dedim kesin olucam.sonra ben ümitsiz bi şekilde eczaneye gittim ve test aldım sabah allahım çift çizgi elim ayağım kesildi resmen hüngür hüngür ağladım gözlerime inanamadım.ama işte şimdi kucağımda yavrum bizi hiç üzmedi teyzeleri allahım herkesin yavrularını bağışlasın bizimkinide.biraz uzun oldu kusura bakmayın:)
belkide seni en iyi ben anlayabilirim 28 haftada benim oğlumada down sendromu teşhisi konulmuştu başka bir dr tarafından bir hafta bizde çok ağladık sonra öğrendik sırf özeline gidelim diye böyle yapmış zaten benim dr vardı onu da bir deneyeyim demiştim yine kendi dr bizi sakinleştirdi çok şükür oğlumda hiç bir problem yok
canım yaa inanmıyorum bide dr olucaklar allah nasıl biliyosa ööle yapsınbelkide seni en iyi ben anlayabilirim 28 haftada benim oğlumada down sendromu teşhisi konulmuştu başka bir dr tarafından bir hafta bizde çok ağladık sonra öğrendik sırf özeline gidelim diye böyle yapmış zaten benim dr vardı onu da bir deneyeyim demiştim yine kendi dr bizi sakinleştirdi çok şükür oğlumda hiç bir problem yok
şerefsizlik hemde ne şrefsizlik o hastanede birkaç arkadaşımıza daha yapıldı dr ismini söyleyin aynı dr sa dava açalım dedim hiçbiri yanaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?