allah korumuş aysun demek ki büyüdükçe daha dikkat etmek gerekiyo sanırım, boşuna dememişler çocuklar büyüdükçe dertleri artar diye zemuszemusiyi akşamlar kızlar bende geldim.
ege bugün boğuluyordumafoldumbençok korktum
akşam için masaya kavun keseyim dedim.
ege bakınca kavuna ,bir dilim yalatayım diye ağzına verdim ve ısırdı ufak bir parça gitmiş farketmedim.
bide tatlı yerinden olsun diye yumuşaşak yerini verdim.
ben yine emziği ağzına tıkıştırmaya çalışıyorumdelikafadulden
emziği fırlattı ve arkasından kavunu çıkardı akıllı bebeğim benim.
tıkansaydı ben ne yapardım yaamafoldumben
allahım bebeklerimizi korusun....
iyi akşamlar kızlar bende geldim.
ege bugün boğuluyordumafoldumbençok korktum
akşam için masaya kavun keseyim dedim.
ege bakınca kavuna ,bir dilim yalatayım diye ağzına verdim ve ısırdı ufak bir parça gitmiş farketmedim.
bide tatlı yerinden olsun diye yumuşaşak yerini verdim.
ben yine emziği ağzına tıkıştırmaya çalışıyorumdelikafadulden
emziği fırlattı ve arkasından kavunu çıkardı akıllı bebeğim benim.
tıkansaydı ben ne yapardım yaamafoldumben
allahım bebeklerimizi korusun....
aman allahım düşüncesi bile kötüü allah korumuş tatlım ,valla birine bi sadaka ver ipek yaa okurken bi tuhaf oldum ,zaten kaybetme korkusu oluyo bende arada bir sizdede oluyomu kızlar ben düşününce aklımı kaybediyorum ağlamaklı oluyorum sonra kendime çıkar aklından bu düşünceleri diyorum .allahtan yanındaymışsın canım benim ....kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben
kızlar dikkat edin yalnız bırakmayın bu tip oyuncaklarla siz de...
allah bağışlasın canım okuyunca duygulandım allah olmayanlarada versin valla bu duygu hiç bir şeye benzemiyor anne olunca anlıyo insan :teselli::teselli:ben doktoruma çocuk istediğimi genel bi kontrol istediğimi söylemiştim benim için bi sürrü testler yapıldı ve temiz çıktı ama eşimin testi yapıldı ve dr beni aradı gelmeniz gerek diye o an içime bi ateş düştü kötü bişey var dedim söyleyin dedim hayır eşinizle beraber gelin dedi. biz muayhaneye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz.doktor bize eşimin testlerinin çok çok kötü çıktığını ve normal yolla asla çocuk sahibi olamıcağmızı söledi o an sanki kaynar sular döküldü.eve gidene kadar ağladık ikimizde birbirimize sarılıp ağl0adık saatlerce.sonra eşim kaç kez olursa olsun tüp bebek denicemizi ve bebeğimizin olucağnı söyleyip teselli etti beni ama ikimizinde içinde alevler yanıyodu ve biz ailelerimize söylyemedik bbile.sonra rüm hazırlıklar yapıldı ağustos ayında adet olur olmaz başlıcaz tedaviye ve ben adet olmayı bekliyorum olmadım bi türlü eşim dedi bi test yapalım imkansız dedim kesin olucam.sonra ben ümitsiz bi şekilde eczaneye gittim ve test aldım sabah allahım çift çizgi elim ayağım kesildi resmen hüngür hüngür ağladım gözlerime inanamadım.ama işte şimdi kucağımda yavrum bizi hiç üzmedi teyzeleri allahım herkesin yavrularını bağışlasın bizimkinide.biraz uzun oldu kusura bakmayın:)
ii akşamlar kızlar
akşam oturumu başlasın çenelere kuvvet haydeeeeeeeeeeee:teytey:
iyi akşamlar kızlar.
nihayet bende uyuttum.
bir iki gündür sallamadan uyutayım diye uğraşıyorum ama heran pes edebilirim ikimizde çıldırıyoruz uyuyana kadar offf
kaydirigubbakcemile5 siz bebekleri uyuttunuz ben babasına sepetledim şimdi karşımda oynuyolar kaydirigubbakcemile3
dilekcimmmm özledim seni yahuu sende pek girmiyosun sanırım
evet çok güçlü emiyolarOfff,çok kötü olmuş,Allah tan birşey olammaış kuzucuğa.Acayip güçlü emiyorlar,o yüzden ben de vermiyorum artık ağzına emsin diye.
iyi akşamlar kızlar.
nihayet bende uyuttum.
bir iki gündür sallamadan uyutayım diye uğraşıyorum ama heran pes edebilirim ikimizde çıldırıyoruz uyuyana kadar offf
canım aynı şeyi bende deniyorum.
egeyi tomy'nin iyi geceleriyle uyuttum bu gece.
uyku vaktiydi zaten müzik ve tavandaki ayıcıklar iyi geldi bir baktım ki bu halde.
Eki Görüntüle 23077
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?