2009 Nisan Anneleri buraya

iyi akşamlar kızlar bende geldim.
ege bugün boğuluyordumafoldumbençok korktum
akşam için masaya kavun keseyim dedim.
ege bakınca kavuna ,bir dilim yalatayım diye ağzına verdim ve ısırdı ufak bir parça gitmiş farketmedim.
bide tatlı yerinden olsun diye yumuşaşak yerini verdim.
ben yine emziği ağzına tıkıştırmaya çalışıyorumdelikafadulden
emziği fırlattı ve arkasından kavunu çıkardı akıllı bebeğim benim.
tıkansaydı ben ne yapardım yaamafoldumben
allahım bebeklerimizi korusun....

egenin en sevdiği oyunda ağzına mama verdiğimde püskürtmesi...
kendi yüzü ve benim yüzüm mama oluyor..
hoşuna gidiyor heralde ki gülüyor

allah korumuş aysun demek ki büyüdükçe daha dikkat etmek gerekiyo sanırım, boşuna dememişler çocuklar büyüdükçe dertleri artar diye zemuszemus

Offf,çok kötü olmuş,Allah tan birşey olammaış kuzucuğa.Acayip güçlü emiyorlar,o yüzden ben de vermiyorum artık ağzına emsin diye.

doğru söylüyorsun canım ama aklıma böyle olabileceği hiç gelmedi.
ama niye verdim ki diye kızıyorum kendime.
allah korusun bişey olsaydı ona ne yapardım ben düşünmek istemiyorumm

aman allahım düşüncesi bile kötüü allah korumuş tatlım ,valla birine bi sadaka ver ipek yaa okurken bi tuhaf oldum ,zaten kaybetme korkusu oluyo bende arada bir sizdede oluyomu kızlar ben düşününce aklımı kaybediyorum ağlamaklı oluyorum sonra kendime çıkar aklından bu düşünceleri diyorum .allahtan yanındaymışsın canım benim ....

allah bağışlasın canım okuyunca duygulandım allah olmayanlarada versin valla bu duygu hiç bir şeye benzemiyor anne olunca anlıyo insan :teselli::teselli:

ii akşamlar kızlar
akşam oturumu başlasın çenelere kuvvet haydeeeeeeeeeeee:teytey:

ben yine çok yorgunum gemişi yeni bitirdim hadi bakalım açılışı sen yap sultancımmmm:içelim:

iyi akşamlar kızlar.
nihayet bende uyuttum.
bir iki gündür sallamadan uyutayım diye uğraşıyorum ama heran pes edebilirim ikimizde çıldırıyoruz uyuyana kadar offf

sağolun kızlar daha çok dikkat edicem artık.
çok saçma ama gelicek belki ama sanki kavun ister gibi baktı gözüme kıyamadım vereyim dedim ama keşke çay kaşığıyla suyunu verseymişim.

kaydirigubbakcemile5 siz bebekleri uyuttunuz ben babasına sepetledim şimdi karşımda oynuyolar kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar.
nihayet bende uyuttum.
bir iki gündür sallamadan uyutayım diye uğraşıyorum ama heran pes edebilirim ikimizde çıldırıyoruz uyuyana kadar offf

canım aynı şeyi bende deniyorum.
egeyi tomy'nin iyi geceleriyle uyuttum bu gece.
uyku vaktiydi zaten müzik ve tavandaki ayıcıklar iyi geldi bir baktım ki bu halde.

aman kızlar nisan bebekleri artık tehlikeli olmaya başladı pür dikkat edelim bende şu taşınma işinden dolayı pek ilgilenemiyorum yavrumla kayınvalidem bakıyo bayaa bi sahiplenmiş hatta o benim diyordu bugünÇok üzgünüm çoook güldüm bende ne diyim hayır o benim oğlummu deseydim sizcelmaz:lmaz:

dilekcimmmm özledim seni yahuu sende pek girmiyosun sanırım

hiç sorma canım ya nasıl akşam oluyo anlamıyorum çok uğraştırıyo sıpa.
kızımda yarın tatile gidiyo onun hazırlıkları falan derken giremedim.
naaptın taşınma işlerini?
geçende kayınvalideni gördüm elinde bişeyler senin eve doğru gidiyodu.

Offf,çok kötü olmuş,Allah tan birşey olammaış kuzucuğa.Acayip güçlü emiyorlar,o yüzden ben de vermiyorum artık ağzına emsin diye.
evet çok güçlü emiyolar
göğsümdeki sütü son damlasına kadar çekiyor acıyor vallahi içindeki süt kanallların birbirne yapıtığını hissediyorum :))

iyi akşamlar kızlar.
nihayet bende uyuttum.

nasıl uyutuyosun ya sallamadan benimki iice alıştı her akşam ayakta sallanıyo
kızmayıda öğrendi bide eeeee yapayım die o başlıyor hı hııı hhııı yapmaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…