aman kızlar nisan bebekleri artık tehlikeli olmaya başladı pür dikkat edelim bende şu taşınma işinden dolayı pek ilgilenemiyorum yavrumla kayınvalidem bakıyo bayaa bi sahiplenmiş hatta o benim diyordu bugünÇok üzgünüm çoook güldüm bende ne diyim hayır o benim oğlummu deseydim sizcelmaz: lmaz:
ay süper ya.
sen bikaçgün daha dene devamlılık sağlarsa bende alıyım ya
aysun geçmiş oLsun bu arada bu aralar nisan bebişlerinde nazr var sankim ALLAH KORUSUN
nasıl uyutuyosun ya sallamadan benimki iice alıştı her akşam ayakta sallanıyo
kızmayıda öğrendi bide eeeee yapayım die o başlıyor hı hııı hhııı yapmaya :))
ben çıkıyorum kızlarr herkese iyi geceler.
beni görmedinmi bir kayınvalide bir benim ev mekik dokuyorum valla neyseki az kaldı bu haftasonu mobilya gelicek ondan sonra tamamen kendi evimdeyim inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkishiç sorma canım ya nasıl akşam oluyo anlamıyorum çok uğraştırıyo sıpa.
kızımda yarın tatile gidiyo onun hazırlıkları falan derken giremedim.
naaptın taşınma işlerini?
geçende kayınvalideni gördüm elinde bişeyler senin eve doğru gidiyodu.
ben doktoruma çocuk istediğimi genel bi kontrol istediğimi söylemiştim benim için bi sürrü testler yapıldı ve temiz çıktı ama eşimin testi yapıldı ve dr beni aradı gelmeniz gerek diye o an içime bi ateş düştü kötü bişey var dedim söyleyin dedim hayır eşinizle beraber gelin dedi. biz muayhaneye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz.doktor bize eşimin testlerinin çok çok kötü çıktığını ve normal yolla asla çocuk sahibi olamıcağmızı söledi o an sanki kaynar sular döküldü.eve gidene kadar ağladık ikimizde birbirimize sarılıp ağl0adık saatlerce.sonra eşim kaç kez olursa olsun tüp bebek denicemizi ve bebeğimizin olucağnı söyleyip teselli etti beni ama ikimizinde içinde alevler yanıyodu ve biz ailelerimize söylyemedik bbile.sonra rüm hazırlıklar yapıldı ağustos ayında adet olur olmaz başlıcaz tedaviye ve ben adet olmayı bekliyorum olmadım bi türlü eşim dedi bi test yapalım imkansız dedim kesin olucam.sonra ben ümitsiz bi şekilde eczaneye gittim ve test aldım sabah allahım çift çizgi elim ayağım kesildi resmen hüngür hüngür ağladım gözlerime inanamadım.ama işte şimdi kucağımda yavrum bizi hiç üzmedi teyzeleri allahım herkesin yavrularını bağışlasın bizimkinide.biraz uzun oldu kusura bakmayın:)
iyice uykusu gelene kadar loş odada oyalanıyoruz bizim yatağın üstünde
sonra uykusuzluktan koma vaziyette gögsümde sızıyo.
şimdilik sadece sallamayı unutturmaya çalışıyorum.
bakalım başka neler deniycez belki burda kızlar bişeyler tavsiye eder.
beni görmedinmi bir kayınvalide bir benim ev mekik dokuyorum valla neyseki az kaldı bu haftasonu mobilya gelicek ondan sonra tamamen kendi evimdeyim inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Miray da emerek uyuyanlardan,evde ben olunca iyi de,annem bakmaya başlayınca mecbur sallanacak.
bende sallamamaya calısıyorum genelde arabasında uyuyor yada kucagımda emerken ama tek sorunumuz uyku saatlerımız
sabah ezanıyla yatıyoruz hergun en erken saat 3,5 puf
nasıl duzene sokucaz bılmıorum
fıkrı olan varmı
ayrıca teyzelerı bugun 4. ayımız bıttı :)
bi sürü ütü beni bekliyo off ya hiç elim gitmiyo elim gitmedikçe onlar artıyo arttıkça gözüm korkuyo off off
hadi hayırlısı bayramda kendi evindesin yani ohhh sefan olsun.
allah annene sabır versin canım. başta iyi oluyo sallamak ama salladıkça onada alışıyolar sallama süresi uzuyo insana çıldır geliyo valla.
zaten var ya ,iş başlamak da ,bir başlasan gerisi gelecek ama..bi sürü ütü beni bekliyo off ya hiç elim gitmiyo elim gitmedikçe onlar artıyo arttıkça gözüm korkuyo off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?