2009 Nisan Anneleri buraya

Valla onu benim kaynanam da yaptı,ama işin tuhafı annem de yapıyor,kızım benim diyor;ben bakıyorum,yok sen değil Miray a dedim diyor,torunum demiyor kızım diyor.

nasıl uyutuyosun ya sallamadan benimki iice alıştı her akşam ayakta sallanıyo
kızmayıda öğrendi bide eeeee yapayım die o başlıyor hı hııı hhııı yapmaya :))

iyice uykusu gelene kadar loş odada oyalanıyoruz bizim yatağın üstünde
sonra uykusuzluktan koma vaziyette gögsümde sızıyo.
şimdilik sadece sallamayı unutturmaya çalışıyorum.
bakalım başka neler deniycez belki burda kızlar bişeyler tavsiye eder.

valla sultancım uykusundan ölene kadar oynuyoruz eğer dayanamssa oyun halısında sızıp kalıyo yana koyuyorum sabahta erlken kalkmıyo hatta gecede cıkmadığı sürece kalkmıyo ama zorla uyutrusam butun gece ayaktayım mıkı mıkır ben sadece gezmekte ayağımda sallıyorum evde koyuyorum beşine salıyorum hemen uyuyo zate uykusu iyice gelmeden yatırmıyorum

beni görmedinmi bir kayınvalide bir benim ev mekik dokuyorum valla neyseki az kaldı bu haftasonu mobilya gelicek ondan sonra tamamen kendi evimdeyim inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım işte muzıce bunun adı. ne mutlu sıze. bır ömur boyunca mutlu olu inş :Saruboceq:

Miray da emerek uyuyanlardan,evde ben olunca iyi de,annem bakmaya başlayınca mecbur sallanacak.

beni görmedinmi bir kayınvalide bir benim ev mekik dokuyorum valla neyseki az kaldı bu haftasonu mobilya gelicek ondan sonra tamamen kendi evimdeyim inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadi hayırlısı bayramda kendi evindesin yani ohhh sefan olsun.

Miray da emerek uyuyanlardan,evde ben olunca iyi de,annem bakmaya başlayınca mecbur sallanacak.

allah annene sabır versin canım. başta iyi oluyo sallamak ama salladıkça onada alışıyolar sallama süresi uzuyo insana çıldır geliyo valla.

bi sürü ütü beni bekliyo off ya hiç elim gitmiyo elim gitmedikçe onlar artıyo arttıkça gözüm korkuyo off off

bende sallamamaya calısıyorum genelde arabasında uyuyor yada kucagımda emerken ama tek sorunumuz uyku saatlerımız
sabah ezanıyla yatıyoruz hergun en erken saat 3,5 puf
nasıl duzene sokucaz bılmıorum
fıkrı olan varmı

senin işinde zormuş şeker ya.
herkes kalkarken siz yatacaksınız daha off.
gündüz çok mu uyuyo acaba

Ya aslında sallamak zor tabi,hele de biraz daha kilo aldılar mı,daha da zor olacak,ama işin tuhafı benim annem istiyor sallamayı,şimdi bile birlikte olduğumuz anlarda alıp sallamaya çalışıyor,anne o öyle kendi kendine uyuyor diyorum,yok ,o illa sallayacak,alışkanlık işte!

bi sürü ütü beni bekliyo off ya hiç elim gitmiyo elim gitmedikçe onlar artıyo arttıkça gözüm korkuyo off off
zaten var ya ,iş başlamak da ,bir başlasan gerisi gelecek ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…