2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun canım...

Valla onu benim kaynanam da yaptı,ama işin tuhafı annem de yapıyor,kızım benim diyor;ben bakıyorum,yok sen değil Miray a dedim diyor,torunum demiyor kızım diyor.

benim annem de öyle seviyor.

arada bi sallamak keyifli geliyodur. ama keşke hazır alışmış çocuğun huyunu bozmasa sonra sanada zor olur işten gelince sende sallamak zorunda kalırsan çok kötü olur.

valla nasıl gectı 4 ay anlamadık daha dun ne zaman dogcak dıyorduk :)

gunduz de aslında cok uyumuyor ama sık sık 15-20 dk uyuyp uyanıyo
şuan da uyuyo 11,5 ta kalkar artık
o yatınca bende yatayım dıyorum ama bu seferde uykuya dalınca yarım saat sonra kalkmak zor gelıyo
en ıyısı o tam uyuyana kadar bızde yatamıyorz
duzene sokmak ıstedıkce hergun 1 saat gerı cekelım yatıs saatı dedıkce sıpa 1 saat ılerı gıdıyo kaydirigubbakcemile3

demek herkes ağustosta evlenmiş bizim de yarın evlilik yıldönümümüz 10. yıl
ve kociş şehirdışında bakalım süpriz yapıp gelecek mi.
ama sanmıyorum işi baya vardı.

herkese kocişleri ve bebişleri ile nice uzun senelere. inş senın kociş te gelır :Saruboceq: ewet herkes agustosta evlenmıs galıba bizimde evlılık yıldonumumuz 8 agustostu

biz bunları bişeye alıştıramadık onlar bizi herşeye alıştırdı maşallah.

demek herkes ağustosta evlenmiş bizim de yarın evlilik yıldönümümüz 10. yıl
ve kociş şehirdışında bakalım süpriz yapıp gelecek mi.
ama sanmıyorum işi baya vardı.
benimkide şehir dışında istersen beraber kutlayalım merak etme senin kocişi aratmam şöyle romantik , mum ışığında ellerimle bir masa hazırlarım sanacokacimcoook ( sanki yemek yapmayı biliomuşum gibi ) sonra ankara manzarasına bakarak tanışdığınız günü anlatırsın filan nostalji yaparsın biraz ... :içelim: derken bizim sıpacıklar uyanıverirmiş
delikafadulden ne oluyo burda deyip ((( yalnız yazarken acayip güldüm yaa kendi kendime ))) nerden aklıma geldiyse...

önceden 11,5 ta yatardık bırlıkte sabah 9 - 9-5 ta kalkardık
babası bozdu bırazda gece gec gelıyor severken uyandırmaya baslaadı uyandıktan sonrada 1-2 saat sonra yattı sıpa hep

ilahi arzuuuu
sen ben yanımızdada iki yakışıklı bıcır heheh süper olur valla.

önceden 11,5 ta yatardık bırlıkte sabah 9 - 9-5 ta kalkardık
babası bozdu bırazda gece gec gelıyor severken uyandırmaya baslaadı uyandıktan sonrada 1-2 saat sonra yattı sıpa hep

işte sorunu bulmuşsun babası gece sevince seninkinin ayarı kaçmış.
benimkide bazen gece gülücükler saçıyo yüz bulamayınca gözünü kapatıyo
bi yüz bulsa sabah ettirir valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…