iyi akşamlar kızlar bende geldim.
ege bugün boğuluyordumafoldumbençok korktum
akşam için masaya kavun keseyim dedim.
ege bakınca kavuna ,bir dilim yalatayım diye ağzına verdim ve ısırdı ufak bir parça gitmiş farketmedim.
bide tatlı yerinden olsun diye yumuşaşak yerini verdim.
ben yine emziği ağzına tıkıştırmaya çalışıyorumdelikafadulden
emziği fırlattı ve arkasından kavunu çıkardı akıllı bebeğim benim.
tıkansaydı ben ne yapardım yaamafoldumben
allahım bebeklerimizi korusun....
Valla onu benim kaynanam da yaptı,ama işin tuhafı annem de yapıyor,kızım benim diyor;ben bakıyorum,yok sen değil Miray a dedim diyor,torunum demiyor kızım diyor.
Ya aslında sallamak zor tabi,hele de biraz daha kilo aldılar mı,daha da zor olacak,ama işin tuhafı benim annem istiyor sallamayı,şimdi bile birlikte olduğumuz anlarda alıp sallamaya çalışıyor,anne o öyle kendi kendine uyuyor diyorum,yok ,o illa sallayacak,alışkanlık işte!
zaten var ya ,iş başlamak da ,bir başlasan gerisi gelecek ama..
kolay gelsin canım ...
evlilik yıldönümü olan arkadaşlar hepinizin yıldönümü kutlu olsun ....
demek herkes ağustosta evlenmiş bizim de yarın evlilik yıldönümümüz 10. yıl
ve kociş şehirdışında bakalım süpriz yapıp gelecek mi.
ama sanmıyorum işi baya vardı.
kızlar şuraya bi bakın http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...esini-onleme-sac-gurlestirme-kesin-sonuc.html belki doğru olabilir ben delirecem saçlarım azaldı birde benim sıpa saldırıyo çekiyo saçlarımı yaaa
herkese kocişleri ve bebişleri ile nice uzun senelere ewet herkes agustosta evlenmıs galıba bizimde evlılık yıldonumumuz 8 agustostu
bizim de nikah 8 ağustostu düğün 27 ağustos.
valla nasıl gectı 4 ay anlamadık daha dun ne zaman dogcak dıyorduk :)
gunduz de aslında cok uyumuyor ama sık sık 15-20 dk uyuyp uyanıyo
şuan da uyuyo 11,5 ta kalkar artık
o yatınca bende yatayım dıyorum ama bu seferde uykuya dalınca yarım saat sonra kalkmak zor gelıyo
en ıyısı o tam uyuyana kadar bızde yatamıyorz
duzene sokmak ıstedıkce hergun 1 saat gerı cekelım yatıs saatı dedıkce sıpa 1 saat ılerı gıdıyo kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar daha çok dikkat edicem artık.
çok saçma ama gelicek belki ama sanki kavun ister gibi baktı gözüme kıyamadım vereyim dedim ama keşke çay kaşığıyla suyunu verseymişim.
tugbis senin oğlan gece gündüz ayrımını yapamıyor sanırım,gündüz uyuyor da gece mi kalkıyor?
benimkide şehir dışında istersen beraber kutlayalım merak etme senin kocişi aratmam şöyle romantik , mum ışığında ellerimle bir masa hazırlarım sanacokacimcoook ( sanki yemek yapmayı biliomuşum gibi ) sonra ankara manzarasına bakarak tanışdığınız günü anlatırsın filan nostalji yaparsın biraz ... :içelim:demek herkes ağustosta evlenmiş bizim de yarın evlilik yıldönümümüz 10. yıl
ve kociş şehirdışında bakalım süpriz yapıp gelecek mi.
ama sanmıyorum işi baya vardı.
benimkide şehir dışında istersen beraber kutlayalım merak etme senin kocişi aratmam şöyle romantik , mum ışığında ellerimle bir masa hazırlarım sanacokacimcoook ( sanki yemek yapmayı biliomuşum gibi ) sonra ankara manzarasına bakarak tanışdığınız günü anlatırsın filan nostalji yaparsın biraz ... :içelim:derken bizim sıpacıklar uyanıverirmiş
delikafadulden ne oluyo burda deyip ((( yalnız yazarken acayip güldüm yaa kendi kendime ))) nerden aklıma geldiyse...
önceden 11,5 ta yatardık bırlıkte sabah 9 - 9-5 ta kalkardık
babası bozdu bırazda gece gec gelıyor severken uyandırmaya baslaadı uyandıktan sonrada 1-2 saat sonra yattı sıpa hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?