2009 Nisan Anneleri buraya

önceden 11,5 ta yatardık bırlıkte sabah 9 - 9-5 ta kalkardık
babası bozdu bırazda gece gec gelıyor severken uyandırmaya baslaadı uyandıktan sonrada 1-2 saat sonra yattı sıpa hep

İşte o yüzden,babası geldiğinde uyandığı için sabah olduğunu sanıyor.Bence babası bunu yapmasın bir daha,gece emzirirken bile hiç konuşmamak ,ışığı açmamak gerekiyor çünkü.

ya kızlar benim sıpada kaka yaparken gece gündüz ayırdetmiyo ya gece 2-3 sabah 5 her dayim yapıyo
kızım hiç gece yapmazdı. nerdeyse bezi kuru kalkardı. bu beyefendi çok fena kaka çiş offf hiç bitmiyoo.

işte sorunu bulmuşsun babası gece sevince seninkinin ayarı kaçmış.
benimkide bazen gece gülücükler saçıyo yüz bulamayınca gözünü kapatıyo
bi yüz bulsa sabah ettirir valla.

Aynen Dilek,ben de bazen gözünü açıyor ,gülüyor şımarıyor falan,hiç oralı olmuyorum,biraz pışpışlıyorum,devam ediyor uykuya.

Aynen Dilek,ben de bazen gözünü açıyor ,gülüyor şımarıyor falan,hiç oralı olmuyorum,biraz pışpışlıyorum,devam ediyor uykuya.

bence canım gunduz uyutmamaya bak akşama kadar oyala gecede yatırınca uynanıca yuz verme gene uykuya dalar selende gece kalkar ama kesınlıkle ışık acmam ve yuz vermem mamasını yer döner poposunu uyur gene

bakalım deneyelım
ama babası artık anladı uyandırmıyo ama bu seferde bızımkı uyumuo duzen bozuldu bır kere
ve bız kendımızde gec yattıgımız ıcın bıze mı benzeyecek ne

Son düzenleme:
offf benimki uyandı ya tamda kendimi kaptırmıştım çene çalıcaktım azıcık neyse biraz oynayayımda yoksa sabaha kadar uyutmaz beni ben kaçtım hepinize iyi geceler öpüldünüz...

sen onu yor tuba cım bıraz bak nasıl duzeliyo selende öyleydi ama şimdi duzeldi sabah 9 da kalkar 12 gbı yatar 1.30 a kadar sonra 4 gibi yatar 5.30 a kadar sonra 7 de yatar yada 8 de 8.30 a kadar sonra 10.30 da uyku gelir ama ben 11 e kadar tutar mamasını yedirir yatırırım bu duzenı tuturdum şimdi hayırlısıyla

ve sabah esım ıse gec gıdıo bu yuzden bızde saat 10-11 den önce kAKLMIYORUZ boyle olunca sıpa 9 da kalkarsa bız kalkamıcaz offfffff

gece 2 kez kalkar 11 de mama yerse gece 3 te kalkar ama gözleri açmaz bırde sabah 6 da ana gene gözleri açmaz yer yatar sıpa aman maşallah diyem kızlar nazar değmesin

kızlar nasılsınız hepinizi özledim bilgisayar arıza yapınca satmak durumunda kaldım şuanda başka bilgisayardan yazıyorum neyse biraz okuyayım neler yapmışsınız

bizimkinede oyun halısı gibi bişey anldık ama oynamıyorki yaa
yani bilmiyor oynamasını
motor gelişiminde geriden geldiğimizin farkındayım
yürüteç alayım dedim ama kafayı tam tutamıyorki sallanıyor sürekli
geçen mağazada yürüteçe koydum kafayı önündeki oyuncaklara çarptı

yani yorsamda uykusu gelsede mızmızlanıyır uyumuyor öle işte
şimdide yeni bişey öğrenmiş ben yastığa yatıyorum o da poposunu attıra attıra kayıyor

Sultaaaaaaaaaaan ,milleti gaza getirdin de nereye kaçtın seeennnn!
ya sorma
bir sürü iş yaptım
yaaa birden esti öle

demek herkes ağustosta evlenmiş bizim de yarın evlilik yıldönümümüz 10. yıl
ve kociş şehirdışında bakalım süpriz yapıp gelecek mi.
ama sanmıyorum işi baya vardı.
10 yılı vay ne ne güzel
nice 10 yıllara :)
sorma ya evin hertarafı saç.
süpürsemde bitmiyo bi yandan süpr bi yandan dökülüyo
aynen dilek evde gezinirken gidip gelirken bir yandanda saç topluyorum
süpürüyorum evi sonra vileda yapıyorum yinede vileda saç doluyor
vileda da onları toplamyor bide onla uğraşıyorum

ben bile güldm bana ne oluyosa :))
tuğçe hoşgeldin yaa uzun zamandır yoksun herşey yolundadır umarım

Selam Kizlar
Bende bir Nisan annesiyim..13 nisan 2009 dogumlu bir ikiz annesiyim..kiz bir erkek bebeklerim var..New York"ta yasiyorum ve maalesef butun aile uyeleri Turkiyede oldugu icin bebeklerime yalniz bakiyorum..
Forumlardaki yorumlarinizi okudum,Paylasimlariniz cok yararli..
Kizimin adi Melek Oglumun adi Ruzgar..
37. haftada sezeryanla dogum yaptim,kizim 2,5 kilo oglusum 2 kilo dogdular,ama ikiside saglikli cok sukur..
Su an melekte ruzgarda tam 6 kilolar ve 61 cm'ler..
Ama cok istahsizlar,melege gecen ay reflu teshisi kondu,ilaclarda ise yaramadi hala kusuyor,cok uzuluyorum,gelisimleri yavasladi sanki,cok istahsiz cocuklar,yavas yavas ek gidalara basladik ama pek ilgili degiller..
O kadar yorgunum ki anlatamam,iyi ki varsiniz..hepinize tekrar Merhaba..

kızlar yaaaa ben bu çocuğu nasıl anlicaamm
ne istediğini bilmiorum
ağlıo ama neden ağlıo anlayamıorum
dün saat 6 da başlayan savaşımızgece 1.30 da sona erdi
6 da zorla emzirdim o da tek memeyi
daha sonra diğerini sağdım
1 saat sonra babamız bahçede olduğu ve bnmde sofrayı hazırlamam gerektiği için
demir kangurusuna bindirdim
derken aranmaya başladı
memeyi çıkarıp verdim
kanguruda emmeye başladıkaydirigubbakcemile3
ben hayatımda böyle çocuk görmedm
neyse derken uykuya daldı
akşam 9 gibi uyandı yeniden meme istedi
dedim madem öyle kolay alıyo ben bunu yine kanguruya koyayım
yine emdi maşallah
derken bir çığlık bir çığlık ödüm koptu bişy oldu sandım hemen kangurudn çıkardım yine mıkırdanıo
eşime kalk dedim pusetiyle gezdirelim o zmn uyur
neyse çıktık 1 saat yürüdük ve her zmn uyuyan bebek bu sefer 1 dk. bile uyumadı
eve geldik aradan 2 saat geçti
artık acıkmıştır die yine emzireyim dedim
yokkkk emmiyo saat 1 oldu madem emmiyo sağayım bari derken eşim geldi
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meğersem küçük kuzucuğumun kakası varmış bütün derdi buymuş
kakasını yaptı ve uyudu uyuduktan sonra emzirdim
üüfffff dili yokki derdini söylesin

ayy yerim ben bunları büyüdükçe çok tatlı oluyorlar...
aman canım ucuz atlatmışsınız..dikkat etmek gerek...

iyi akşamlar kızlar.
nihayet bende uyuttum.
bir iki gündür sallamadan uyutayım diye uğraşıyorum ama heran pes edebilirim ikimizde çıldırıyoruz uyuyana kadar offf
bunlar ne zaman kendileri uyumaya başlayacak yahuuu...

canım biran önce düzeni değiştirin derim, siz kendinize göre ayarlamayın bebeklerin büyüme hormonlar en çok akşam 10dan gece 3 e kadar salgılanırmış ve bu yüzden bu saatlerde mutlaka uyuyor olmalarıgerekirmiş..

aramıza hoşgeldin ikinci ikiz anneside sen oldun aramıza katılan...

herkeseee günaydınnnn...babamız dün melise yürüteç almış ayakları yere basmayacak şekilde oturttuk dün amannnn çok mutlu oldu,zararlı diyorlar ama benim yeğenim ve nerdeyse tüm kuzenlerim yürüteçe bindi ve hepsinin yürümeleri filan normal...bakalım 6 ay dolsun bende bastırırım ama şu an için erken bassın istemiyorum.. bu arada bizim bugün 5. ayımızda bitti....alkisalkisalkis

herkese gÜnaydınlar:...........
GeÇmıŞe bır bakayım...
Annemın durumu ıyıye gıdıyor.
Babam gelıyor bugÜn o ılgılenecek:))

yaĞmur zamanı hoŞgeldınnn aramıza!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…