önceden 11,5 ta yatardık bırlıkte sabah 9 - 9-5 ta kalkardık
babası bozdu bırazda gece gec gelıyor severken uyandırmaya baslaadı uyandıktan sonrada 1-2 saat sonra yattı sıpa hep
işte sorunu bulmuşsun babası gece sevince seninkinin ayarı kaçmış.
benimkide bazen gece gülücükler saçıyo yüz bulamayınca gözünü kapatıyo
bi yüz bulsa sabah ettirir valla.
valla nasıl gectı 4 ay anlamadık daha dun ne zaman dogcak dıyorduk :)
gunduz de aslında cok uyumuyor ama sık sık 15-20 dk uyuyp uyanıyo
şuan da uyuyo 11,5 ta kalkar artık
o yatınca bende yatayım dıyorum ama bu seferde uykuya dalınca yarım saat sonra kalkmak zor gelıyo
en ıyısı o tam uyuyana kadar bızde yatamıyorz
duzene sokmak ıstedıkce hergun 1 saat gerı cekelım yatıs saatı dedıkce sıpa 1 saat ılerı gıdıyo kaydirigubbakcemile3
Aynen Dilek,ben de bazen gözünü açıyor ,gülüyor şımarıyor falan,hiç oralı olmuyorum,biraz pışpışlıyorum,devam ediyor uykuya.
bizimkinede oyun halısı gibi bişey anldık ama oynamıyorki yaavalla sultancım uykusundan ölene kadar oynuyoruz eğer dayanamssa oyun halısında sızıp kalıyo yana koyuyorum sabahta erlken kalkmıyo hatta gecede cıkmadığı sürece kalkmıyo ama zorla uyutrusam butun gece ayaktayım mıkı mıkır ben sadece gezmekte ayağımda sallıyorum evde koyuyorum beşine salıyorum hemen uyuyo zate uykusu iyice gelmeden yatırmıyorum
ya sormaSultaaaaaaaaaaan ,milleti gaza getirdin de nereye kaçtın seeennnn!
10 yılı vay ne ne güzeldemek herkes ağustosta evlenmiş bizim de yarın evlilik yıldönümümüz 10. yıl
ve kociş şehirdışında bakalım süpriz yapıp gelecek mi.
ama sanmıyorum işi baya vardı.
aynen dilek evde gezinirken gidip gelirken bir yandanda saç topluyorumsorma ya evin hertarafı saç.
süpürsemde bitmiyo bi yandan süpr bi yandan dökülüyo
ben bile güldm bana ne oluyosa :))benimkide şehir dışında istersen beraber kutlayalım merak etme senin kocişi aratmam şöyle romantik , mum ışığında ellerimle bir masa hazırlarım sanacokacimcoook ( sanki yemek yapmayı biliomuşum gibi ) sonra ankara manzarasına bakarak tanışdığınız günü anlatırsın filan nostalji yaparsın biraz ... :içelim:derken bizim sıpacıklar uyanıverirmiş
delikafadulden ne oluyo burda deyip ((( yalnız yazarken acayip güldüm yaa kendi kendime ))) nerden aklıma geldiyse...
ayy yerim ben bunları büyüdükçe çok tatlı oluyorlar...Miray ın şu sıralar en sevdiği oyun,altındaki çarşafı ya da bacaklarına örttüğüm battaniyeyi kafasına kadar çekip,sonra nefes alamıyor gibi ayaklarını çırparak ses çıkarmak,tabi yüzünü açınca da bize pis pis sırıtmak.laelaelaelaelae
aman canım ucuz atlatmışsınız..dikkat etmek gerek...iyi akşamlar kızlar bende geldim.
ege bugün boğuluyordumafoldumbençok korktum
akşam için masaya kavun keseyim dedim.
ege bakınca kavuna ,bir dilim yalatayım diye ağzına verdim ve ısırdı ufak bir parça gitmiş farketmedim.
bide tatlı yerinden olsun diye yumuşaşak yerini verdim.
ben yine emziği ağzına tıkıştırmaya çalışıyorumdelikafadulden
emziği fırlattı ve arkasından kavunu çıkardı akıllı bebeğim benim.
tıkansaydı ben ne yapardım yaamafoldumben
allahım bebeklerimizi korusun....
bunlar ne zaman kendileri uyumaya başlayacak yahuuu...iyi akşamlar kızlar.
nihayet bende uyuttum.
bir iki gündür sallamadan uyutayım diye uğraşıyorum ama heran pes edebilirim ikimizde çıldırıyoruz uyuyana kadar offf
canım biran önce düzeni değiştirin derim, siz kendinize göre ayarlamayın bebeklerin büyüme hormonlar en çok akşam 10dan gece 3 e kadar salgılanırmış ve bu yüzden bu saatlerde mutlaka uyuyor olmalarıgerekirmiş..bende sallamamaya calısıyorum genelde arabasında uyuyor yada kucagımda emerken ama tek sorunumuz uyku saatlerımız
sabah ezanıyla yatıyoruz hergun en erken saat 3,5 puf
nasıl duzene sokucaz bılmıorum
fıkrı olan varmı
aramıza hoşgeldin ikinci ikiz anneside sen oldun aramıza katılan...Selam Kizlar
Bende bir Nisan annesiyim..13 nisan 2009 dogumlu bir ikiz annesiyim..kiz bir erkek bebeklerim var..New York"ta yasiyorum ve maalesef butun aile uyeleri Turkiyede oldugu icin bebeklerime yalniz bakiyorum..
Forumlardaki yorumlarinizi okudum,Paylasimlariniz cok yararli..
Kizimin adi Melek Oglumun adi Ruzgar..
37. haftada sezeryanla dogum yaptim,kizim 2,5 kilo oglusum 2 kilo dogdular,ama ikiside saglikli cok sukur..
Su an melekte ruzgarda tam 6 kilolar ve 61 cm'ler..
Ama cok istahsizlar,melege gecen ay reflu teshisi kondu,ilaclarda ise yaramadi hala kusuyor,cok uzuluyorum,gelisimleri yavasladi sanki,cok istahsiz cocuklar,yavas yavas ek gidalara basladik ama pek ilgili degiller..
O kadar yorgunum ki anlatamam,iyi ki varsiniz..hepinize tekrar Merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?