2009 Nisan Anneleri buraya

canım çok geçmiş olsun...

günaydınlar herkezlere ............

denizcim gözün aydın baban geliyormuş ...
yağmur zamanı hoşgeldin
tuğçecim sende hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun umarım sende kuzucunda iyisinizdir ....
aysunsude geçmiş olsun canım benimde çok tedirgin olduğum bi konudur bu ama bişey olmamış çok şükür üzme kendini düşünerek tekrar tekrar onlar çok güçlü bebekler

okuduklarım şimdilik bu kadar fırsat buldukça geçmişe bakıcam öpüyorum hepinizi güzel bir gün geçirmenizi diliyorum ........

günaydıın
2 gündür yorgunluktan doğru düzgün takio edemedim inşallah bugün sakin geçer bizim için
yağmur zamanı hoşgeldin aramıza ne güzel bir ikiz annemiz daha oldu
1 2 sayfa geçmiş okuyabildim umarım herkes iyidir.

evlilik yıldönümü olan arkadaşlar hepinizin yıldönümü kutlu olsun ....

teşekkür ederizzz.

demek herkes ağustosta evlenmiş bizim de yarın evlilik yıldönümümüz 10. yıl
ve kociş şehirdışında bakalım süpriz yapıp gelecek mi.
ama sanmıyorum işi baya vardı.

bizim de bugün 27 agustos. ben kocişe hediye alamadım yaa (

sorma ya evin hertarafı saç.
süpürsemde bitmiyo bi yandan süpr bi yandan dökülüyo

aynen. delirmek üzereyim. bir de yasemin in de sacları dökülüyor. bir de incecik kedi tüyü gibi. kedimi gönderdim yasemin geliyor diye ama masallah yasemin kedimi aratmıyor yani.

hoş geldin aramıza. ikinci ikiz annemiz sen oldun..

benimkinde de dünden beri ıkınmayla karısık bir çıglık atma durumu var. dün gündüz hep öyleydi, gece de 4 te kalktı, yatmak bilmedi bir iki saat. ondan önceki gece de huysuzdu. normalde huyu değil. rotavirüs asısı barsaklarını mı sıkıstırıyor acaba...

herkese gÜnaydınlar:...........
GeÇmİŞe bİr bakayım...
Annemİn durumu İyİye gİdİyor.
Babam gelİyor bugÜn o İlgİlenecek:))

yaĞmur zamanı hoŞgeldİnnn aramıza!!!

cok sevindim canım annen için de senin için de..

Merhaba canım seni yeni görüyorum hoşgeldin demediysem kusura bakma bu aralar fazla giremiyorum siteye .

Hoooooşşşşgelllldiiiin ikinci ikiz nisan annesiiiiii

Canım biz onları anlamaya çalışana kadar onlar büyümüş ve evlenmiş olacaklar sonrasında'da gelinimiz bize der artık anne ben bu oğlunu anlayamıyorum yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

GeÇmİŞe bİr bakayım...

Sevindim canım bu arada resimdeki senmisin eğer sensen, bu yeni halinmi , Bu yeni halinse ben kendimi aşşağı atmak istiyorum nasıl verdin kilolarııııı şekerim biranda alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selamlar herkese...evlilik yıldönümleri olan herkese mutluluklar dilerim...nice mutlu senelere bebişlerle beraber...bizde akşam iftara gittik dışarı arkadaşlarla....ben yarı yemek yarı idil ilgilenmesi ile yemek yedim ama yinede güzeldi...kızım çıldırmadı en azından.....dönüş yolundada uyudu birazcık saolsun....
mutlu güzel paylaşımlar olsun bugünopuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız hepinizi özledim bilgisayar arıza yapınca satmak durumunda kaldım şuanda başka bilgisayardan yazıyorum neyse biraz okuyayım neler yapmışsınız
canım merak ettim valla seni zaten ankaralı nisan annesi olarak sayımız 3-5 geçmez bide sen kaybolma barii a.s.

herkese merhaba kızlar aysudenaz canım allah korumuş valla.deniz hadi gözünaydın canım biraz rahat edersin.vee dün kocam kapıdan kocamann bi çiçekle girdi canım yaaa bide pasta ve hediyesinide almış unutmamış bizde ona hediyesini oğlumla beraber verdik:) üçümüz güzel bi yıldönmü kutladık seneye kayra daha büyük olucak o zaman yemeğe gideriz daha rehat ederiz dedi içine sinmemiş böle olması olsun dedim ben çok mutluyum dedim.

Hoşgeldin canım aramıza,bebeklerin de sağlıklı günlerde büyüsünler inşallah.
GeÇmİŞe bİr bakayım...

Deniz mesajı okumadan anladım işlerin yolunda gittiğini canım,yazılar pembeye dönüvermiş,sevindim senin adına.

Oooo ,çok güzel olmuş,bu yılı ve sonrasını da oğlunuzla birlikte mutlu bir şekilde geçirirsiniz inşallah!
ipek bu arada sildirdin bize yasakmış die tickerları ama çiçektede var gülşende yapmış
Sultan,canım hayırlı olsun,sen de özel üye olmuşsun,belki sen de kullanabilirsin artık o tickerlardan.Ben bazılarında görmüştüm mesaj gelmiş silin diye,İpek de ondan demiştir belki.

Sultan,canım hayırlı olsun,sen de özel üye olmuşsun,belki sen de kullanabilirsin artık o tickerlardan.Ben bazılarında görmüştüm mesaj gelmiş silin diye,İpek de ondan demiştir belki.

yok canım özel üye olmak yetmiyor, pro üye olman lazım, yani ücret ödeyip kk kart alman gerek. onu alınca nick in kırmızıya dönüyor zaten.

:)))

ya özel üye falan ne demek???
Nasıl olunuyor??
Hiç anlamıyorum ben..
Sanırım sizler kadar çok girmediğim için tam forumu bilmiyorum.
Anlatırmısınız?

not:değiştirdim avatarı yanlız bu ben değilim ona göre:)))

günaydın kıslar.....
evlilik yıldönümü olanları kutluyoruz pınar la:) Rabbim huzur içinde bir ömür versin....
yağmur zamanı hoşgeldin aramıza....
tuğçe..... cidden merak etmiştim bi de sorunlu bi hamilelik geçirdiğin için... inşallah iyisindir....
sengun diğerinde yazdım ama yineliyorum dünkü irmik tarifi için teşekkürler... iftara yakın bi tel "cami çıkışı dersane arkadaşları çaya gelcez" ve onu yaptım üzerine de antep fıstığı parçaları..... güsel oldu yani....

kıslar biliyosunuz dişimi yaptırdım güya... yaptırmadan önce bu kadar ağrı yoktu.... bu normal mi.... ılık su bile rahatsız ediyor.. öyle daynılmaz değil ama ağrıyo...

pınar ın da dün aşısını yaptırdık.. 2. ay bööle olmamıştı... ateşi olmadı ama huysuzlaştı....ama gece bişiy olmadı şükür... 1de yattı 8.30 kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…