2009 Nisan Anneleri buraya

ticker konusunda eskisine döndüm çünkü birsürü var bu tickere kullanan...hala uyarı gitmeyen dolu insan var ve hiçbiriside üye değil...bence o kadar çok ki vazgeçtiler..yani banada gelmişti uyarı

Deniz kullanıcı adının yazdığı yerde sağ tarafta kutucuklar var,herkeste yeşil,onlar puanını gösteriyor,ama sende siyah bu kutu.Üzerine gelince de tecrübe puanını kapatmıştır diyor.Sen üye olurken ya da profilinde bir ayarlama mı yaptın ki,bu böyle oldu bilmiyorum.

canım kanal tedavisi mi yaptırmıstın sen? eger öyleyse düzgün yapılmamıs olabilir yani hala canlı sinir olabilir dişinde ve dolgun da düzgün kapatılmadıysa hava alıyordur. dişçine git, dişinin üzerine hava sıkar, zaten anlaşılır o zaman.

yaa evet farkettim bende
niye bilmiyorumki
anlamıyorum?

yok canım, dolgu.... haklısun sanırım tam kapanmadı....

kızlar bişeysorucam demir ilacına başladık sadece anne sütü alıyo oğlum
ama sonzamanlarda heleki busabah bi kaka yapmış kokusu nekadar kötü olduğunu anlatamam
zaten rengi siyah onu biliyodum ama demir ilacı kullanıpta kokusunda fark yaşayan varmı??

hoşgeldin yağmur zamanı, benim de abimin ikizleri olacak allah kolaylık versin....

uyku düzenlerinden bahsedilmiş bizimkinin de gündüz en uzun uykusu 45 dk.geceleri de akşam 21.30 gibi genenlde uyur 1.30 gibi kalkar emer tekrar tepine tepine yatar sizde de öyle oluyormu çok tepiniyor mama bile verdim gene tepiniyor sonra 3 de sonra 5 de 6.30 da da tam kalkış çok yoruyor geceleri valla.

diş dolgudan sonra 3-4 gün hala sıcağa ve soğuga duyarlı olabiliyo benim dişçi öyle demişti.

bu aşı karın ağrısı yapabiliyo diye duydum canım.

bu arada ben kocişe viskon yastık aldım biz yaşlanıyoruz herhalde boyun bel ağrısına iyi geliyo.

deniz gözünaydın.
ne güzel gözünarkada kalmayacak baban ilgilenecek tombişle.
ah bu anne babalar olmasa biz naapardık bilmem.

günaydın demek için geç kalmışım tünaydın kızlar
deniz gözünaydın cnm biraz dinlenirsin umarım
gece tam 8 defa kalktım 1 den 6.30 a kadar delirmek üzereydim yaa yarısı gazından yarısı uykusu bölünüyo geri uıyuyamadığından şlimdide mamasını yiyip uyuyan çocuk öölede uyumuyo nasıl uyutacağımı şaşırdım valla delirmek üzereyim geldiler bana iyice iki kere çok uykusu geldi bugün baktım normal yöntemlerle uyumuyo dedim ben başka türlkü uyutmayı bilmiyorum yapacak bişii yok kendin uyucan başında bekledim park yatakta hafif salladım ağlaya ağlaya uyudu 2 kere şu bebekleri kendi başına uyuyanlar en rahat anneler valla kıymetini bilsinler

kızlarr ya buugun oğlum sabah emmdi.memeyi çekince bana sıvanoyordu. bende hadi dedim ayak ucuna yatayım dedim bu sırada il dışında olduğum için birlikte yatıyorum ..... neyse sabah baktım bi ağlama sesi mahmurlukla kaktım.. bi de ne göriim çağan tuna yok.. yerden sesi geliyo.. böylelikle ilk düşememzi yaşadık...... ben hiç düşürmem diyordum. neyese sizde dikkatli olun .mirmirmirmir

sizede geçmiş olsun canım.
hiç aklımıza gelmeyen yerlerden düşüyo bu sıpalar daha fazla dikkat etmek lazım demekki.

geçmiş olsun canım.bende acayip korkuyorum düşcek diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…