günaydın kıslar.....
evlilik yıldönümü olanları kutluyoruz pınar la:) Rabbim huzur içinde bir ömür versin....
yağmur zamanı hoşgeldin aramıza....
tuğçe..... cidden merak etmiştim bi de sorunlu bi hamilelik geçirdiğin için... inşallah iyisindir....
sengun diğerinde yazdım ama yineliyorum dünkü irmik tarifi için teşekkürler... iftara yakın bi tel "cami çıkışı dersane arkadaşları çaya gelcez" ve onu yaptım üzerine de antep fıstığı parçaları..... güsel oldu yani....
kıslar biliyosunuz dişimi yaptırdım güya... yaptırmadan önce bu kadar ağrı yoktu.... bu normal mi.... ılık su bile rahatsız ediyor.. öyle daynılmaz değil ama ağrıyo...
pınar ın da dün aşısını yaptırdık.. 2. ay bööle olmamıştı... ateşi olmadı ama huysuzlaştı....ama gece bişiy olmadı şükür... 1de yattı 8.30 kadar....
deniz kullanıcı adının yazdığı yerde sağ tarafta kutucuklar var,herkeste yeşil,onlar puanını gösteriyor,ama sende siyah bu kutu.üzerine gelince de tecrübe puanını kapatmıştır diyor.sen üye olurken ya da profilinde bir ayarlama mı yaptın ki,bu böyle oldu bilmiyorum.
canım kanal tedavisi mi yaptırmıstın sen? eger öyleyse düzgün yapılmamıs olabilir yani hala canlı sinir olabilir dişinde ve dolgun da düzgün kapatılmadıysa hava alıyordur. dişçine git, dişinin üzerine hava sıkar, zaten anlaşılır o zaman.
hıı ÇÖzdÜmm.
Puan nasıl verİlİyor kızlar?
günaydın kıslar.....
kıslar biliyosunuz dişimi yaptırdım güya... yaptırmadan önce bu kadar ağrı yoktu.... bu normal mi.... ılık su bile rahatsız ediyor.. öyle daynılmaz değil ama ağrıyo...
r....
bu aşı karın ağrısı yapabiliyo diye duydum canım.bizim de bugün 27 agustos. ben kocişe hediye alamadım yaa(
aynen. delirmek üzereyim. bir de yasemin in de sacları dökülüyor. bir de incecik kedi tüyü gibi. kedimi gönderdim yasemin geliyor diye ama masallah yasemin kedimi aratmıyor yani.
benimkinde de dünden beri ıkınmayla karısık bir çıglık atma durumu var. dün gündüz hep öyleydi, gece de 4 te kalktı, yatmak bilmedi bir iki saat. ondan önceki gece de huysuzdu. normalde huyu değil. rotavirüs asısı barsaklarını mı sıkıstırıyor acaba...
..
kızlarr ya buugun oğlum sabah emmdi.memeyi çekince bana sıvanoyordu. bende hadi dedim ayak ucuna yatayım dedim bu sırada il dışında olduğum için birlikte yatıyorum ..... neyse sabah baktım bi ağlama sesi mahmurlukla kaktım.. bi de ne göriim çağan tuna yok.. yerden sesi geliyo.. böylelikle ilk düşememzi yaşadık...... ben hiç düşürmem diyordum. neyese sizde dikkatli olun .mirmirmirmir
kızlarr ya buugun oğlum sabah emmdi.memeyi çekince bana sıvanoyordu. Bende hadi dedim ayak ucuna yatayım dedim bu sırada il dışında olduğum için birlikte yatıyorum ..... Neyse sabah baktım bi ağlama sesi mahmurlukla kaktım.. Bi de ne göriim çağan tuna yok.. Yerden sesi geliyo.. Böylelikle ilk düşememzi yaşadık...... Ben hiç düşürmem diyordum. Neyese sizde dikkatli olun .mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?