2009 Nisan Anneleri buraya

kim benmi özel üye olmuşum
nerden anladın yani benim haberim yok

ah canım yaa.. çok geçmiş olsun... etrafında yastık falan yok muydu ki nasıl düştü öyle?

merhaba arkadaşlar doktor halamız tarafından yürüteç için erken olduğu uyarısı geldi. bir 7 aylık olsunmuş bakalım. yine kucak yolları göründü bana

kızlar yaa moralim çok bozuldu... bayramdan sonra tasınacagız diyordum ya, bugün emlakcıyı arayacaktım biz çıkacagız diye, hadi dedim tasınacagımız siteyi de arayayım da hem bilgileri olsun hem de kirayı netleştireyim sonradan arttırdık falan demesinler diye, bir aradım ki bizim begendigimiz cephedeki dairelerin hepsi tutulmus. bir tek 12. katlar kalmıs 2 tane. bir sürü daire vardı belki 10 tane, ne zaman tutuldu daha 1 ay oldu olmadı konusalı anlamadım gitti.. şimdi işin yoksa baska bir yerde istedigin gibi daire bul. offfff....

canım bulursun başka bi ev üzülme şu aralar istanbulda kiralık daire çok herkezler krizden memleketine gitmiş heryer boş diolar bulursun inşallah semt neresi acaba senin onada bağlı biraz

bulursun sen bulursun!!
sende bu araştırmacı ruh varken aradığın evide bulursun...

üzülmeeeeeeeee

ya kızlar forumda takılmaktan ıŞ yapamadım..
rapor yazmam lazım yarın sunum yapacaĞım.
Çıkmam lazım..
ÖpÜyorum hepınızı gÜzel suratlar

Merhaba arkadaşlar.Kızım son bir haftadır geceleri yatarken ağlıyo ve vücudunu yay gibi yapıp kaskatı kesiliyor. Karnını yukarı, başıyla ayaklarını arkaya doğru geriyor,bir yandan da ağlıyor tabi.Zor sakinleştirip uyutuyorum. Doktora sordum normal, vücudu hareketlendi artık,korkmanıza gerek yok dedi. Sizde böyle bi durum var mı?

şu demir damlasını vermek çok mu gerekli diye düşünür dururum. çünkü yasemin hiç sevmiyor tadını ama bu yazıyı gördüm. doktorlarda verin dediklerine göre var bildikleri birşey

Demir eksikliği nelere yol açar?
Prof. Dr. Cengiz Canpolat: Demir eksikliği gelişen bebek huzursuz, iştahsız, bazen çok uyuklayan bazen de uykusuzluk çeken bir bebek durumundadır.Çoğu zaman büyümesi ve gelişmesi duraklama gösterir.Hemoglobini çok düşerse cilt rengi de solar.Bu solukluk en çok göz kapaklarının içine, ağız mukosasına, avuç içlerine ve tırnak yataklarına bakılarak anlaşılabilir.Demir eksikliği olan çocuk garip şeylere karşı bir iştah duyar.Toprak, kum, buz yeme gibi durumlar görülür.Demir eksikliğinin ayrıca ciddi zeka geriliğine ve davranış bozukluğuna yol açtığına dair giderek çoğalan bilgiler mevcut.Demir eksikliğinin erken tanı ve tedavi edilmesiyle bu bozuklukların büyük bir kısmı düzeltilmektedir.

yok canım bizde öyle bi durum ama gazlı bebeklerde oluyor anlattıkların gaza benziyor yada yatmak istemiyo kuzucuk ben ömeri zorla yatırdığım zaman böyle şeyler yapıo kaldırıp gezdirince susuyohehehhe yani bizi kullanıolar

benmkide aynen anlattığın şekil yapıyo bana şımarıklık gibi geliyor

canım bana doktorum FLORADIX diye demir- multivitamin kompleksi verdi istersen internetten araştır bana ii gibi geldi hem o damlalarada benzamio doktorumda ısrarla tavsiye etti ben kullanıcam yarın başlarım aynısından gelinimiz kullandı çok ii geldi yeğenime o çok memnun

canm floradix in sitesinde 6. aydan itibaren diyor. içeriği dogal ama içerigindeki özler bebege alerjik reaksiyon yapabilir.

canım merak etme bizdede aynı şeyler var hemde her uyutmaya çalıştığımda:

selam.bizim doktorumuz da demir damlası olarak santafer verdi.diğerleri hem tat olarak güzel olmadığı için bebekler içmek istemiyorlar hemde dişlerini karartıyor demişti.benim kzım şimdilik sorunsuz içiyor tadı da güzel ayrıca.bazı yerlerde demir damlasının arkasından bir buçuk saat süt vermeyin yazıyor ama bize doktorumuz yarım saat demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…