Hoşgeldin canım aramıza,bebeklerin de sağlıklı günlerde büyüsünler inşallah.
Deniz mesajı okumadan anladım işlerin yolunda gittiğini canım,yazılar pembeye dönüvermiş,sevindim senin adına.
Oooo ,çok güzel olmuş,bu yılı ve sonrasını da oğlunuzla birlikte mutlu bir şekilde geçirirsiniz inşallah!
Sultan,canım hayırlı olsun,sen de özel üye olmuşsun,belki sen de kullanabilirsin artık o tickerlardan.Ben bazılarında görmüştüm mesaj gelmiş silin diye,İpek de ondan demiştir belki.
kızlarr ya buugun oğlum sabah emmdi.memeyi çekince bana sıvanoyordu. bende hadi dedim ayak ucuna yatayım dedim bu sırada il dışında olduğum için birlikte yatıyorum ..... neyse sabah baktım bi ağlama sesi mahmurlukla kaktım.. bi de ne göriim çağan tuna yok.. yerden sesi geliyo.. böylelikle ilk düşememzi yaşadık...... ben hiç düşürmem diyordum. neyese sizde dikkatli olun .mirmirmirmir
kızlar yaa moralim çok bozuldu... Bayramdan sonra tasınacagız diyordum ya, bugün emlakcıyı arayacaktım biz çıkacagız diye, hadi dedim tasınacagımız siteyi de arayayım da hem bilgileri olsun hem de kirayı netleştireyim sonradan arttırdık falan demesinler diye, bir aradım ki bizim begendigimiz cephedeki dairelerin hepsi tutulmus. Bir tek 12. Katlar kalmıs 2 tane. Bir sürü daire vardı belki 10 tane, ne zaman tutuldu daha 1 ay oldu olmadı konusalı anlamadım gitti.. şimdi işin yoksa baska bir yerde istedigin gibi daire bul. Offfff....
Merhaba arkadaşlar.Kızım son bir haftadır geceleri yatarken ağlıyo ve vücudunu yay gibi yapıp kaskatı kesiliyor. Karnını yukarı, başıyla ayaklarını arkaya doğru geriyor,bir yandan da ağlıyor tabi.Zor sakinleştirip uyutuyorum. Doktora sordum normal, vücudu hareketlendi artık,korkmanıza gerek yok dedi. Sizde böyle bi durum var mı?
şu demir damlasını vermek çok mu gerekli diye düşünür dururum. çünkü yasemin hiç sevmiyor tadını ama bu yazıyı gördüm. doktorlarda verin dediklerine göre var bildikleri birşey
Demir eksikliği nelere yol açar?
Prof. Dr. Cengiz Canpolat: Demir eksikliği gelişen bebek huzursuz, iştahsız, bazen çok uyuklayan bazen de uykusuzluk çeken bir bebek durumundadır.Çoğu zaman büyümesi ve gelişmesi duraklama gösterir.Hemoglobini çok düşerse cilt rengi de solar.Bu solukluk en çok göz kapaklarının içine, ağız mukosasına, avuç içlerine ve tırnak yataklarına bakılarak anlaşılabilir.Demir eksikliği olan çocuk garip şeylere karşı bir iştah duyar.Toprak, kum, buz yeme gibi durumlar görülür.Demir eksikliğinin ayrıca ciddi zeka geriliğine ve davranış bozukluğuna yol açtığına dair giderek çoğalan bilgiler mevcut.Demir eksikliğinin erken tanı ve tedavi edilmesiyle bu bozuklukların büyük bir kısmı düzeltilmektedir.
canım bana doktorum FLORADIX diye demir- multivitamin kompleksi verdi istersen internetten araştır bana ii gibi geldi hem o damlalarada benzamio doktorumda ısrarla tavsiye etti ben kullanıcam yarın başlarım aynısından gelinimiz kullandı çok ii geldi yeğenime o çok memnun
canım merak etme bizdede aynı şeyler var hemde her uyutmaya çalıştığımda:Merhaba arkadaşlar.Kızım son bir haftadır geceleri yatarken ağlıyo ve vücudunu yay gibi yapıp kaskatı kesiliyor. Karnını yukarı, başıyla ayaklarını arkaya doğru geriyor,bir yandan da ağlıyor tabi.Zor sakinleştirip uyutuyorum. Doktora sordum normal, vücudu hareketlendi artık,korkmanıza gerek yok dedi. Sizde böyle bi durum var mı?
şu demir damlasını vermek çok mu gerekli diye düşünür dururum. çünkü yasemin hiç sevmiyor tadını ama bu yazıyı gördüm. doktorlarda verin dediklerine göre var bildikleri birşey
Demir eksikliği nelere yol açar?
Prof. Dr. Cengiz Canpolat: Demir eksikliği gelişen bebek huzursuz, iştahsız, bazen çok uyuklayan bazen de uykusuzluk çeken bir bebek durumundadır.Çoğu zaman büyümesi ve gelişmesi duraklama gösterir.Hemoglobini çok düşerse cilt rengi de solar.Bu solukluk en çok göz kapaklarının içine, ağız mukosasına, avuç içlerine ve tırnak yataklarına bakılarak anlaşılabilir.Demir eksikliği olan çocuk garip şeylere karşı bir iştah duyar.Toprak, kum, buz yeme gibi durumlar görülür.Demir eksikliğinin ayrıca ciddi zeka geriliğine ve davranış bozukluğuna yol açtığına dair giderek çoğalan bilgiler mevcut.Demir eksikliğinin erken tanı ve tedavi edilmesiyle bu bozuklukların büyük bir kısmı düzeltilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?