kızlarr az önce nolduu:) babanemiz gelmişti torununu sevdi sonra benim kucağıma verdi giderken kayraya hadi gel senide götüriyim dedi elini uzattı kayra kafasını bi çevirip bana sarıldı,sonra bi daha yaptı çok güldüm yaa ilkez böyle tepkiler vermeye başladı
canm floradix in sitesinde 6. aydan itibaren diyor. içeriği dogal ama içerigindeki özler bebege alerjik reaksiyon yapabilir.
dün akşamda ela babasının kucağındaydı her zaman ki gibi nöbetleşe akşam yemeği yiyorduk ki tam yemeğe başladım bi baktım sürekli bana bakıyo kafasını hiç çevirmiyo sonra baktı baktı bi dudağını büktü içli içli ağlmaya başladı niye bıraktın beni der gibi tabi sonra yemek falan hakgetire aldım bende oturdum ağladım onunla zaten hassasım bu ara :)) eşimde ne oluyo diye şaşkın şaşkın bakıyo zavallım
bızımkı onu çoktan apıyo hatta babasına kızdıysa ne yaparsa yapsın yuzune bıle bakmıyo kafayı çeviriyo oda sinirden kuduruyo
kızlar naslsnz ben çok yogunm misafir var akşama ve yarın da misafir var giremicm bi kaç gün geçmişde okuyamadım sonra okurum inşşşş hadi ben kaçar kolay gelsin banaaaa :gitme:
kızlar siz pıtırcıklarınızı nasıl yıkıyosunuz ?? ben bugun filesine yatırdım herzamanki gibi ama kayra asla durmadı dönücekmiş küçük bey bende kucağıma aldım ve banyoya girdik kucağımda beraber yıkandık çok zevkliyidi.
hoşgeldin cnm bayadır yoktun ne maceralar anlatsana ??merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla
kim benmi özel üye olmuşum
nerden anladın yani benim haberim yok
Ben verene kadar cevap verilmişsultan mouse unu yeşil kutucuklara getir bak cnm orda yazıyo
aynen bizde de var o durum.Geceleri hiç ağlamazdı ama başladı ağlamaya sanki bir yeri acır gibi.Ama ben şunu denedim ,yoğurt verdiğim zaman daha çok yapmıştı,3 gündür deniyorum yoğurt vermedim,3 gecedir yapmadı .Ama bazen gündüz emerken de yapıyor,kendini dediğin gibi yay gibi yapıp ağlıyor,o zaman hemen emzirmeyi kesip kaldırıyorum gazını çıkarmak için.Gaz çıkınca rahatlıyor.Merhaba arkadaşlar.Kızım son bir haftadır geceleri yatarken ağlıyo ve vücudunu yay gibi yapıp kaskatı kesiliyor. Karnını yukarı, başıyla ayaklarını arkaya doğru geriyor,bir yandan da ağlıyor tabi.Zor sakinleştirip uyutuyorum. Doktora sordum normal, vücudu hareketlendi artık,korkmanıza gerek yok dedi. Sizde böyle bi durum var mı?
Demir olarak bize Ferrum verdi Dr.umuz,ben tadına bakmadım ama ,hiç öyle pas gibi falan kokmuyor,şekerli bir kokusu var.şu demir damlasını vermek çok mu gerekli diye düşünür dururum. çünkü yasemin hiç sevmiyor tadını ama bu yazıyı gördüm. doktorlarda verin dediklerine göre var bildikleri birşey
Demir eksikliği nelere yol açar?
Prof. Dr. Cengiz Canpolat: Demir eksikliği gelişen bebek huzursuz, iştahsız, bazen çok uyuklayan bazen de uykusuzluk çeken bir bebek durumundadır.Çoğu zaman büyümesi ve gelişmesi duraklama gösterir.Hemoglobini çok düşerse cilt rengi de solar.Bu solukluk en çok göz kapaklarının içine, ağız mukosasına, avuç içlerine ve tırnak yataklarına bakılarak anlaşılabilir.Demir eksikliği olan çocuk garip şeylere karşı bir iştah duyar.Toprak, kum, buz yeme gibi durumlar görülür.Demir eksikliğinin ayrıca ciddi zeka geriliğine ve davranış bozukluğuna yol açtığına dair giderek çoğalan bilgiler mevcut.Demir eksikliğinin erken tanı ve tedavi edilmesiyle bu bozuklukların büyük bir kısmı düzeltilmektedir.
Hoşgeldin İlknur,ben de merak etmiştim ne zamandır girmiyordun.merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla
bizimkinede oyun halısı gibi bişey anldık ama oynamıyorki yaa
yani bilmiyor oynamasını
motor gelişiminde geriden geldiğimizin farkındayım
yürüteç alayım dedim ama kafayı tam tutamıyorki sallanıyor sürekli
geçen mağazada yürüteçe koydum kafayı önündeki oyuncaklara çarptı
yani yorsamda uykusu gelsede mızmızlanıyır uyumuyor öle işte
şimdide yeni bişey öğrenmiş ben yastığa yatıyorum o da poposunu attıra attıra kayıyor
ya sorma
bir sürü iş yaptım
yaaa birden esti öle
10 yılı vay ne ne güzel
nice 10 yıllara :)
aynen dilek evde gezinirken gidip gelirken bir yandanda saç topluyorum
süpürüyorum evi sonra vileda yapıyorum yinede vileda saç doluyor
vileda da onları toplamyor bide onla uğraşıyorum
ben bile güldm bana ne oluyosa :))
tuğçe hoşgeldin yaa uzun zamandır yoksun herşey yolundadır umarım
günydın herkese
tuğçe yoktun çok uzun zamandır merak etmiştik seni
yağmur zamanı hoşgeldin aramıza
günaydınlar herkezlere ............
denizcim gözün aydın baban geliyormuş ...
yağmur zamanı hoşgeldin
tuğçecim sende hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun umarım sende kuzucunda iyisinizdir ....
aysunsude geçmiş olsun canım benimde çok tedirgin olduğum bi konudur bu ama bişey olmamış çok şükür üzme kendini düşünerek tekrar tekrar onlar çok güçlü bebekler
okuduklarım şimdilik bu kadar fırsat buldukça geçmişe bakıcam öpüyorum hepinizi güzel bir gün geçirmenizi diliyorum ........
canım merak ettim valla seni zaten ankaralı nisan annesi olarak sayımız 3-5 geçmez bide sen kaybolma barii a.s.
günaydın kıslar.....
evlilik yıldönümü olanları kutluyoruz pınar la:) Rabbim huzur içinde bir ömür versin....
yağmur zamanı hoşgeldin aramıza....
tuğçe..... cidden merak etmiştim bi de sorunlu bi hamilelik geçirdiğin için... inşallah iyisindir....
sengun diğerinde yazdım ama yineliyorum dünkü irmik tarifi için teşekkürler... iftara yakın bi tel "cami çıkışı dersane arkadaşları çaya gelcez" ve onu yaptım üzerine de antep fıstığı parçaları..... güsel oldu yani....
kıslar biliyosunuz dişimi yaptırdım güya... yaptırmadan önce bu kadar ağrı yoktu.... bu normal mi.... ılık su bile rahatsız ediyor.. öyle daynılmaz değil ama ağrıyo...
pınar ın da dün aşısını yaptırdık.. 2. ay bööle olmamıştı... ateşi olmadı ama huysuzlaştı....ama gece bişiy olmadı şükür... 1de yattı 8.30 kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?