2009 Nisan Anneleri buraya

kızlarr az önce nolduu:) babanemiz gelmişti torununu sevdi sonra benim kucağıma verdi giderken kayraya hadi gel senide götüriyim dedi elini uzattı kayra kafasını bi çevirip bana sarıldı,sonra bi daha yaptı çok güldüm yaa ilkez böyle tepkiler vermeye başladı

aay kıyamam annesii.insanın nasıl hoşuna gidiyo ama di mi hehehe emeklerimizin karşılığını böyle alıyoruz işte onların sevgi gösterileriyle

bızımkı onu çoktan apıyo hatta babasına kızdıysa ne yaparsa yapsın yuzune bıle bakmıyo kafayı çeviriyo oda sinirden kuduruyo

dün akşamda ela babasının kucağındaydı her zaman ki gibi nöbetleşe akşam yemeği yiyorduk ki tam yemeğe başladım bi baktım sürekli bana bakıyo kafasını hiç çevirmiyo sonra baktı baktı bi dudağını büktü içli içli ağlmaya başladı niye bıraktın beni der gibi tabi sonra yemek falan hakgetire aldım bende oturdum ağladım onunla zaten hassasım bu ara :)) eşimde ne oluyo diye şaşkın şaşkın bakıyo zavallım

kızlar siz pıtırcıklarınızı nasıl yıkıyosunuz ?? ben bugun filesine yatırdım herzamanki gibi ama kayra asla durmadı dönücekmiş küçük bey bende kucağıma aldım ve banyoya girdik kucağımda beraber yıkandık çok zevkliyidi.

kızlar naslsnz ben çok yogunm misafir var akşama ve yarın da misafir var giremicm bi kaç gün geçmişde okuyamadım sonra okurum inşşşş hadi ben kaçar kolay gelsin banaaaa :gitme:

canım kıyamam sana duygusal anneleriz biz napalım dimi.biz kayra uyumuyosa üçümüz yiyoruz zaten mecburen ben onu kucağma oturtuyorum hafiften artık yiyebilcek yemeğini dimi

bızımkı onu çoktan apıyo hatta babasına kızdıysa ne yaparsa yapsın yuzune bıle bakmıyo kafayı çeviriyo oda sinirden kuduruyo

pınar da öyle... 3. ayda öğretti ananesi şimdi daha bi geliştirdi.. babasındayken gel deyince bana doğru tüm vücuduyla atılıyo elini de elimin tam içine koyuyo... babası çağırınca sadece elini veriyo.... bu tablo da beni çooook mutlu ediyo:):)
geçen tükürük şovu görünce pınarı görmüş gibi oldum sürekli onu yapıyo.... bi de kustuğu zamanı düşünün her yer ........

ben pınarı fileyi çıkarıp altına küvet süngerini koyarak yıkıyorum 1 aydır çünkü filede çok dönüyor korkirem düşer diye.... ama artık küvete sığmıyo:) bir an önce oturmaya başlamalı:)

bizde artık filesinde yıkayamıyoruz ama küvetin oturma yedi var bebeğe göre oraya bi havlunun üzerinde oturtuyoruz ama döktüğümüz su soğuyo o da içinde kalıyo tabi o mu gaz yaptı 3 gündür bende onun düşünüyorum çünkü 3 gündür ööle yıkıyoruz???

merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla

merhaba arkadaşlar..ben döndüm...valla amma maceralar atlattık ve sizlerden ayrı kaldım ...umarım herkes iyidir ben bir gecmişe bakayım (bakabilirsem) ardında arayı kapatırım... özlemişim sizi valla
hoşgeldin cnm bayadır yoktun ne maceralar anlatsana ??
bende şu ninniyle uyutuyorum 2 gündür ama çok az uyuyo gündüzleri şöyle 2-3 saat uyuduğunu göremeyecekmiyim ben...
bizde babamız yıkıyo ben henüz yıkayamıyorum hala :-(( ama bende tırnaklarını kesmeye başladım iş bölümü yaptık

kim benmi özel üye olmuşum
nerden anladın yani benim haberim yok

sultan mouse unu yeşil kutucuklara getir bak cnm orda yazıyo
Ben verene kadar cevap verilmiş)

aynen bizde de var o durum.Geceleri hiç ağlamazdı ama başladı ağlamaya sanki bir yeri acır gibi.Ama ben şunu denedim ,yoğurt verdiğim zaman daha çok yapmıştı,3 gündür deniyorum yoğurt vermedim,3 gecedir yapmadı .Ama bazen gündüz emerken de yapıyor,kendini dediğin gibi yay gibi yapıp ağlıyor,o zaman hemen emzirmeyi kesip kaldırıyorum gazını çıkarmak için.Gaz çıkınca rahatlıyor.

Demir olarak bize Ferrum verdi Dr.umuz,ben tadına bakmadım ama ,hiç öyle pas gibi falan kokmuyor,şekerli bir kokusu var.

Hoşgeldin İlknur,ben de merak etmiştim ne zamandır girmiyordun.

selam kızlar,

emiri eşimle beraber yıkıyoruz biz..e-bebeke yeni bi file gelmiş ondan aldım ben onda yıkaması çok zevkli oluyo..şu elektronik eşyaları kırılmasın diye koydukları beyaz köpükleri ufalamışlar ve bi filenin içine doldurmuşlar...su seviyesi ne olursa olsun file su yüzeyine çıkıyo..ama emirin vücudu suyla temas ediyo ayaklarsa tamamen suyun içinde...tabi yıkarken ayaklarını suyun içinde çırptığı için heryer su içinde kalıyo o ayrı :))))))))

ilknur hoşgeldin..nerelerdeydin??
kızlar biz daha demire falan başlamadık, yani dr. daha izinde başka dr a da götürmek istemiyorum. kaçıncı aydan sonra verilmeye başlanıyor demir? bizde anemi kalıtsal olduğu için kafama takıldı, acaba başka bi dr a götürsem mi?

bu arada bana da puan verin yaaaaa mafoldumben bana neden kimse puan vermiyo senağlama

günydın herkese
tuğçe yoktun çok uzun zamandır merak etmiştik seni
yağmur zamanı hoşgeldin aramıza

canım merak ettim valla seni zaten ankaralı nisan annesi olarak sayımız 3-5 geçmez bide sen kaybolma barii a.s.

çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah sağlık verdikçe 2009 nisan annelerinden ayrılmam ama bilgisayar alana kadar arada fırsat buldukça gireceğim steye:1hug:,çok şükür iyiyiz sorunlar Allah ın izniyle geçmişte kaldı yani inşallah,ben yazın ortasında grip oldum bebişimden uzak durmaya çalışıyorum oda beni istiyor çok huzursuz herhalde bir yeri ağrıyor bide diş kaşıntımız çok fazlalaştı hiç kusmayan bebek sürekli kusmaya başladı hayırdır bakalım sizlerinde iyi olmanıza sevindim ufak tefek sorunlar olsada çok şükür bu günümüze o kadar sıkıntıya rağmen bazen hamile olduğumuz o günleride özlüyorum:ecrin_bebek: çok ayrı bir duygu 2.bebekleride aynı zamana denk getirelim çok güzeldi o günler paylaşımlar:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…