2009 Nisan Anneleri buraya

biz dördüncü ayımızı bitirdik dr. bize baslattı ama kan tahlillerinde gayet iyi çıktı demir düzeyi kansızlıgı yok. depoları azalmasın diye koruyucu dozda verdi. gerçi henüz almadım eczaneden,zaten tadı cok kötü diyorlar, hiç içim elvermiyor ama mecbur verecegiz artık..

kızlar böyle puanlar veriliyor ama öylesine bir mesaj üzerinden puan verirseniz arastırmada ceza alabilirsiniz. size bilgi veren, ya da katıldıgınız veya katılmadıgınız bir görüş içeren mesajlara puan verilmesi gerekiyor.

biz de 4.ayımızı bugün bitirdik ne çabuk geçti zaman bi bakmışız okula gönderiyormuşuz, bizim dr kontrolümüz ayın 2.de aşılarımızda bakalım bize neler diyecek..

tm ipekCim daha dikkat ederiz zaten puan verin filan da dememek gerekiyor sanırım ama bizim topiğe henüz bir ceza gelmedi katılıyor musunuz kaydirigubbakcemile5

valla ben kÖtÜ nıyetlı olarak ıstememıŞtım puanları saĞolsun ıpek gene uyarı panosu gıbı uyarmıŞ herkesı!!

ya bir de puanın çok olunca ne oluyor,bir artısı var mı site içinde?cam kenarı falan..

:))
valla güzelim bende bilmiyordum zaten yeni farkettim..
zaten çalışmaktan çok fazla inceleyemiyorum sitede ne yapmalı na yapmamalı ne var ne yok.
amacım sadece gelip sizlerle paylaşımlarda bulunmak.
taki hamileliğimizim en başından beri yaptığımız gibi!!!!!!

evet ya ne güzeldi o günler!!!
ne güzel geçirdik hep birlikte!!

kızlar bu puan neyın nesı

tepede terazi varmış.
eğer konuyu beğenirsen oraya yorumda yazabiliyosun.katılıyosan katılıyorumu işaretliyosun katılmıyosan katılmıyorum falan filannnn.....
amannnnn boşver zaten..
olur olmaz puan vermeyin diye uyarmışlar..sağolsunlar

ben verdim ben verdim opuyorumnanaktan

etoprak bende verdim cnm

bende verdimopuyorumnanaktan

zemuszemus teşekür ederim yuppiii!

hııım o zaman ben bi dr a götüreyim oğluşumu...ufff kan tahlili yaptırmayada kıyamayorum ama napsak ki yaaa amaaaan!

mızıkçı meraklı laelaelaelaelae aman herşeye ceza veririm deyip korkutuyolar..biz naptik ki onlara..teşekkür butonumuz vardı elimizden aldılar..herşeyi kaldırıyolar yavaş yavaş..yakında siteyide kapatacaklar o olacak..hıh! :tomato:

biz de 4.ayımızı bugün bitirdik ne çabuk geçti zaman bi bakmışız okula gönderiyormuşuz, bizim dr kontrolümüz ayın 2.de aşılarımızda bakalım bize neler diyecek..

ayyy inşallah o günleri görürüz...ben daha yürüdüğü günlerin hayalini kuruyorum ancak :)

Ya bir de puanın çok olunca ne oluyor,bir artısı var mı site içinde?Cam kenarı falan..

valla bende bilmiyorum.bak sultana soralım onun puanı çok kıdem atlamış, nasıl hissediyo kendini :)))) kıdemli sultanım benim :1hug:

ya şenay nerelerde yaa! bitmedimi boya badana işleri acaba? çiçekte sık giremiyo, mıhtar zaten kayıııp..

evet düşünün muhtar ve heyeti yok onlar olsalar hiiiç yetişemeyiz geçmişi okumaya, muhtar taşınma telaşında çiçekte garibim Cancağızı anca iyi etti o genelde akşamları girmeye başladı, bense artık daha sık girer oldum.....

e sultan ve çiçek özel üye bizim daha çok fırın ekmek yememiz lazım çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…