selam kızlar,
emiri eşimle beraber yıkıyoruz biz..e-bebeke yeni bi file gelmiş ondan aldım ben onda yıkaması çok zevkli oluyo..şu elektronik eşyaları kırılmasın diye koydukları beyaz köpükleri ufalamışlar ve bi filenin içine doldurmuşlar...su seviyesi ne olursa olsun file su yüzeyine çıkıyo..ama emirin vücudu suyla temas ediyo ayaklarsa tamamen suyun içinde...tabi yıkarken ayaklarını suyun içinde çırptığı için heryer su içinde kalıyo o ayrı :))))))))
ilknur hoşgeldin..nerelerdeydin??
kızlar biz daha demire falan başlamadık, yani dr. daha izinde başka dr a da götürmek istemiyorum. kaçıncı aydan sonra verilmeye başlanıyor demir? bizde anemi kalıtsal olduğu için kafama takıldı, acaba başka bi dr a götürsem mi?
bu arada bana da puan verin yaaaaa mafoldumben bana neden kimse puan vermiyo senağlama
tm ipekCim daha dikkat ederiz zaten puan verin filan da dememek gerekiyor sanırım ama bizim topiğe henüz bir ceza gelmedi katılıyor musunuz kaydirigubbakcemile5kızlar böyle puanlar veriliyor ama öylesine bir mesaj üzerinden puan verirseniz arastırmada ceza alabilirsiniz. size bilgi veren, ya da katıldıgınız veya katılmadıgınız bir görüş içeren mesajlara puan verilmesi gerekiyor.
gece 2 kez kalkar 11 de mama yerse gece 3 te kalkar ama gözleri açmaz bırde sabah 6 da ana gene gözleri açmaz yer yatar sıpa aman maşallah diyem kızlar nazar değmesin
ya bir de puanın çok olunca ne oluyor,bir artısı var mı site içinde?cam kenarı falan..
evet ya ne güzeldi o günler!!!çok teşekkür ederim arkadaşlar allah sağlık verdikçe 2009 nisan annelerinden ayrılmam ama bilgisayar alana kadar arada fırsat buldukça gireceğim steye:1hug:,çok şükür iyiyiz sorunlar allah ın izniyle geçmişte kaldı yani inşallah,ben yazın ortasında grip oldum bebişimden uzak durmaya çalışıyorum oda beni istiyor çok huzursuz herhalde bir yeri ağrıyor bide diş kaşıntımız çok fazlalaştı hiç kusmayan bebek sürekli kusmaya başladı hayırdır bakalım sizlerinde iyi olmanıza sevindim ufak tefek sorunlar olsada çok şükür bu günümüze o kadar sıkıntıya rağmen bazen hamile olduğumuz o günleride özlüyorum:ecrin_bebek: çok ayrı bir duygu 2.bebekleride aynı zamana denk getirelim çok güzeldi o günler paylaşımlar:cüvcüv:
kızlar bu puan neyın nesı
ben verdim ben verdim opuyorumnanaktan
etoprak bende verdim cnm
bende verdimopuyorumnanaktan
biz dördüncü ayımızı bitirdik dr. bize baslattı ama kan tahlillerinde gayet iyi çıktı demir düzeyi kansızlıgı yok. depoları azalmasın diye koruyucu dozda verdi. gerçi henüz almadım eczaneden,zaten tadı cok kötü diyorlar, hiç içim elvermiyor ama mecbur verecegiz artık..
kızlar böyle puanlar veriliyor ama öylesine bir mesaj üzerinden puan verirseniz arastırmada ceza alabilirsiniz. size bilgi veren, ya da katıldıgınız veya katılmadıgınız bir görüş içeren mesajlara puan verilmesi gerekiyor.
biz de 4.ayımızı bugün bitirdik ne çabuk geçti zaman bi bakmışız okula gönderiyormuşuz, bizim dr kontrolümüz ayın 2.de aşılarımızda bakalım bize neler diyecek..
Ya bir de puanın çok olunca ne oluyor,bir artısı var mı site içinde?Cam kenarı falan..
yaww bu sayfalar ne cabuk cogalıyo. Oku oku gecmıs bıtmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?