2009 Nisan Anneleri buraya

valla ben kÖtÜ nİyetlİ olarak İstememİŞtİm puanları saĞolsun İpek gene uyarı panosu gİbİ uyarmıŞ herkesİ!!

bendeeee!!

Şunu yapma ceza alırsın bunu yapma ceza alırsın pehhhh!!!

bencede!! :))))

evet ya ne güzeldi o günler!!!
ne güzel geçirdik hep birlikte!!

şimdi bunada bencede dicem deniz üşenmeyip gelip beni bulup gırtlağımı sıkacak :)))
neyse ben çalışmaya devam edeyim, beynim iyice sulandı durumdanda anlaşıldığı üzere :))

serap ben de vermeye çalıştım önce başkalarına ver dedi onları denedim yine aynı.... yanııııı BECEREMEDıM VESSELAM...........

ne sıkcam gırtlağını tatlım öperim ancak!
aklın yolu bir..sence de dimi:))

bilirm o durumları yüksek lisans yaptım bende tez falan..
hayattan kopuyosunn..
kolay gelsinn

yaww bu sayfalar ne cabuk cogalıyo. oku oku gecmıs bıtmıo

bı cok alıntı nasıl yapılıo

en altta 4 tane buton var 2. alıntı 3. mq işte mq lara basıyosun her alıntı yapmak istediğin mesajda en sonuncusunda alıntı butonuna basıyosun...dene bak, takılırsan sor şeker :)

bazen benimde başıma ağrılar giriyo sayfaları okumaktan:))

o zaman tarayıp geçicen ne yalan söylim ben bazen scan edip geçiyorum :))) kızmayın bana bitmiyo napim.

serap napıyon burdaaa... tez ne alemde.. emiri de öp...

napim ya tez yazıyorum..yarın sabah 2. bi draft vericem hocama..eylül 10 gibi sunum yapıcam beklerim şeker...kuru pasta ve içecek limitsiz..hocalar yemekten konuşamasın diye heheeh :))) yaşam pınarım napıyo benim??

çalışın çalışın heheheheh:))

ben kaçar kızlar..dibine vurdum zati..daha üstüne yemek yapıcam, teze ara vermişken..hadi öptüm kızlaaar

haydaa kızlar cezamı aldı şimdi tckerlar yüzündemi acaba ceyo da yapmıştı sanırım bugün görmüştüm

sanırım o yüzden güzelim daha önce uyarı almışlardı.
halbuki ipek uyarmıştı onları keşke dinleselerdi tüh!!!
neyse artık başa gelen çekilir:))

neki bu şimdi ya ne cezası ya....

kulaklarım çınladı bir girim bakım dedim..

tüm gün baranla ilgileniyorum.
o uyuyuncada 2 parça bişey toplayım diyorum.

biras ateşimiz var aşıdan.... ama iyi şimdi eziğiyle oynuyo bi de boğulma numarası yapıyo:) kolay gelsin canım dualarım seninle inş. çok süper geçer....

hoşgeldşn şirvancım... Allah kolaylık versin sanaaaa..
ne cezası ben de tam bilmiytom geçmişi okurken gördüm ceyo kapsam dışı diyo....

bu kocaman ticker lar sitenin trafiğini arttırır bu da site yönetiminin işine gelmez siteyi yavaşlatır çünkü resimler başka sunucudan gelmekteydi.sitenin yavaşlaması demek google da aramalarda geriye düşmesi demek google sayfa yüklenme hızını önemser.ben daha önce birkaç kez yavaşladığını söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…