valla ben kÖtÜ nİyetlİ olarak İstememİŞtİm puanları saĞolsun İpek gene uyarı panosu gİbİ uyarmıŞ herkesİ!!
Şunu yapma ceza alırsın bunu yapma ceza alırsın pehhhh!!!
evet ya ne güzeldi o günler!!!
ne güzel geçirdik hep birlikte!!
bendeeee!!
Bencede!! :))))
şimdi bunada bencede dicem deniz üşenmeyip gelip beni bulup gırtlağımı sıkacak :)))
neyse ben çalışmaya devam edeyim, beynim iyice sulandı durumdanda anlaşıldığı üzere :))
yaww bu sayfalar ne cabuk cogalıyo. oku oku gecmıs bıtmıo
bı cok alıntı nasıl yapılıo
bazen benimde başıma ağrılar giriyo sayfaları okumaktan:))
serap napıyon burdaaa... tez ne alemde.. emiri de öp...
evet düşünün muhtar ve heyeti yok onlar olsalar hiiiç yetişemeyiz geçmişi okumaya, muhtar taşınma telaşında çiçekte garibim Cancağızı anca iyi etti o genelde akşamları girmeye başladı, bense artık daha sık girer oldum.....
e sultan ve çiçek özel üye bizim daha çok fırın ekmek yememiz lazım çooook
haydaa kızlar cezamı aldı şimdi tckerlar yüzündemi acaba ceyo da yapmıştı sanırım bugün görmüştüm
evet düşünün muhtar ve heyeti yok onlar olsalar hiiiç yetişemeyiz geçmişi okumaya, muhtar taşınma telaşında çiçekte garibim Cancağızı anca iyi etti o genelde akşamları girmeye başladı, bense artık daha sık girer oldum.....
e sultan ve çiçek özel üye bizim daha çok fırın ekmek yememiz lazım çooook
aaa ceza yüzünden mi sultannnn nerdesin haber al bakalım çiçek le ceyo dan onların noları vardı merak ettim ben şimdi
en altta 4 tane buton var 2. alıntı 3. mq işte mq lara basıyosun her alıntı yapmak istediğin mesajda en sonuncusunda alıntı butonuna basıyosun...dene bak, takılırsan sor şeker :)
o zaman tarayıp geçicen ne yalan söylim ben bazen scan edip geçiyorum :))) kızmayın bana bitmiyo napim.
napim ya tez yazıyorum..yarın sabah 2. bi draft vericem hocama..eylül 10 gibi sunum yapıcam beklerim şeker...kuru pasta ve içecek limitsiz..hocalar yemekten konuşamasın diye heheeh :))) yaşam pınarım napıyo benim??
çalışın çalışın heheheheh:))
ben kaçar kızlar..dibine vurdum zati..daha üstüne yemek yapıcam, teze ara vermişken..hadi öptüm kızlaaar
bazen benimde başıma ağrılar giriyo sayfaları okumaktan:))
hoşgeldşn şirvancım... Allah kolaylık versin sanaaaa..
ne cezası ben de tam bilmiytom geçmişi okurken gördüm ceyo kapsam dışı diyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?