2009 Nisan Anneleri buraya

ben bı kac tane buldum ama kararsızım hem uzun zaman kullansın ıstıyorum hemde guzel olsun ıstıyorum
napcaz bılmem
bı tane buldum cok guzel ama fıyatı yuksek bıraz alırım sevmezse üzülürüm

Ya bir de puanın çok olunca ne oluyor,bir artısı var mı site içinde?Cam kenarı falan..

şu salıncagı bızde gorsek bu ara salıncak aramakla meşguluz de

kızlar e bebekten aldım selen 2 aylıktan beri kullanıyorum ve rahat oda sevıyo ona koydummu yanıda olduğu surece sorun yok mutfağa onla koyuyorum hem yemek yapıyom heem selen salıncakta oturuyo ona laf atıyom

yani hemde sfları hemen dolduruyordu çok büyüklerdi be ya

kızlar e bebekten aldım selen 2 aylıktan beri kullanıyorum ve rahat oda sevıyo ona koydummu yanıda olduğu surece sorun yok mutfağa onla koyuyorum hem yemek yapıyom heem selen salıncakta oturuyo ona laf atıyom

resmını koysan yada lınk versen cnm bızde baksak

ŞıRVAN:
slm fıstık
ŞıRVAN:
ne oldu
ŞıRVAN:
şimdi giridm ceza falan muhabbeti dönüyor
ÇıÇEKLı:
ne cezası ayol
ÇıÇEKLı:
bilmiom ben bakiim
ŞıRVAN:
ne tcaker lardan dolayı ceza falan muhabettii dönüyor
ÇıÇEKLı:
aaaaa bilmiodum du bi giriiim
ŞıRVAN:
gir bakalım
ÇıÇEKLı:
Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

ımzada çizelge harici resim kullanımı

Süre: 28-08-2009, 17:00

ŞıRVAN:
cezalı hatun seni

ÇıÇEKLı:
valla yaaa
ÇıÇEKLı:
ben yasak olduunu bilmiodum bile

güzelmiş ama pahalıymış biraz...
hemde 6 aylık diyor - 8 kilo.. (baran şimdi 7.5 kilo )
sonrası ne olcak ...

ben normal salıncak alıcam ..
bizim burda sordum .. üretici galiba.. markasız... 50 -70 arasında değişiyor.. temtesi var yok diye..

internette bakmıştım 100 --150 arasında değişiyordu

Yonca Salıncak - Çocuksu | | Bebefix.com

bunun gibi mesela......

ben dondolino aldım sevmedi koyunca yaygarayı basıyor bebek arabası ana kucağı araba koltuğu da diğer boşa yaptığımız masraflar tek istediği kucakta olmak benim insan sarmaşığı kızımın.salıncak falan almıcam adapazarında babam yeğenime almış o 1.5 yaşında sıkılıyor içinde ecrini koydum içine o da sevmedi

bende kararsızım ıste o lınk verdıgım ıkısınden bırı yada bunun gıbı bısey
gercı tasıma kapasıtesı yukesk olarak bı tek bunlar var ıkı arkadasım kullanıyor cok memnun dıgerlerı de cok hos duruyo ama

şirvancım bende öyle alıcaktım ama en az 6 aylık olması lazım şimdi daha erken ona hem selen gazlı bebektı ve sureklı kucakta sallanmak istiyodu o pilliydi kendi sallanıyo ben daha ufakken aldım selen ve rahat ettim heryere götürüyorum denıze falan çok rahat ediyorum hatta facede de var resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…