2009 Nisan Anneleri buraya

evet uykum kaçtı dedikodu yapıyoruz
öle dediğine bakmayın şirvanın
ne çene vaar kızda maşallah
dedikodu dedikodu hehehe:))))))

örümcek nekine
şirvan pes ettii kızlar
hade ii geceler benimde çok uykum geldi ama şimdide chveneburi yani tuğbayla yazışıyorum hehe
ne bereketli bri gece hahah

kızlar merhaba
2 gündür giremiyorum
çok uykum olduğu iiçin geçmişide okuyamadım
2gündür demirle uğraşıyorum
artık dün sinirden o kdr çok ağladımki gözlerim şişti
emmedi emmedi emmedi beni deli etti
halada devam ediyo
bu gecede uyumadı
bu çocukta bugünlerde bişyler var ama hadi hayırlısı

günaydıın mirmirmirmir
insanın çenesi düşüp sabahlara kadar sohbet eder sonrada 8 de uyanırsaaa bebişide erken yatıp uykusunu tam almış olduğu için çok enerjik olursaa uykusuzluktan ağlayası geliyormuş öğrenmiş oldum :çok üzgünüm:

bakalım sultan kaçta kalkacak kaydirigubbakcemile3

bu arada dün aşımızı olduk gece çok sık uyandı ecrin çok huysuzlandı ama ateş yapmadı çok şükür.
tombişim 7 kilo olmuş 63.5 boyu.
demir ilacını sordum burda herkes kullanmaya başladı nerdeyse daha erken 6. ayında başlıcaz dedi doktorumuz.

GÜnaydınlar .................
AkŞam ıyı muhabbet varmıŞ geÇmıŞe Çok bakamadım ama maŞallah allah muhabbetınızı arttırsın kızlar ben dayanamıyorum o kadar uykusuzluĞa sızler ıyısınız valla ........
TuĞbacım bende ecrını merak etmıŞtım Çok ŞÜkÜr ateŞı olmamıŞ canım geÇmıŞ olsun maŞallah kuzucuĞa tombık olmuŞ tombıkkk

çok dayanıklı o sinem teyzesi aşı olurken de ağlamadı ateşi de çıkmadı.
dün eşim gelince apar topar gittim bişey yazamadım mesaj atacaktım telefonum kapandı daha açılmıyor bozulma sinyalleri veriyordu zaten
araştırıyorum bende şimdi netten hangi model alsam acabaa

canım moralini bozma hemen..kolay değil tabi ki..nisa beren de demir kadarlıkken bıraktı emmeyi ama ben çalıştığım için biberonla vermek zorundaydım zaten..ara sıra alıyo hemen bırakıyo..dişlerinden dolayı almak istemeyebilir..biraz zaman tanı ona düzelecektir..kendini de bu kadar yıpratma eğer ağlarsan sütün gider..azaldıktan sonra bile arttırması zorken geri giderse getiremezsin.artık bebişler seçimlerini kendilerei yapmaya başlıyorlar..etrafa ilgileri artıyor..karanlık alanda hafif müzik eşliğinde dene istersen..gerçi eminim sen gerekn herşyi yapmışsındır zaten bana bişey sölemek dşmez .o istediğinde zaten alacaktır..

öneriniçin tşk ederim cnm ama dediğin gibi herşeyi denedim aklına gelebilecek herşeyi amuda kalkıp emzirmek dışındakaydirigubbakcemile3 yakında bu çocuk onuda yaptırırsa hiç şaşırmam bilmiyorum üzütüdenmidir dün gece sağdığımda her zmnkinden 50 cc daha az çıktı gerçi o gün pek fazla su içmemiştim
bilmiyorum valla bu çocuk ne zmn düzene girecek çok üzülüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bnmde dikişlerim bazen sızlıyo ama kaşıntı yok iyileştimi acep
ağır kaldırmayın kızlar dikkat edin bnm arkadaşım 8 aylık bebeği varken ağır kaldırdığı için iç dikişleri iltihaplandı zedelenmiş 10 tane iğne verdiler

ben neden 3 numara kullanıyorum ya bnm bebeğim çok mu küçük ühühühühü
siz bebeklerinizi neyle besliyosunuz kuzum
bide hangi marka kullanıyosunuz belki ondanda farkeder

benim kızım 7 kilo ben hala prima 3 kullanıyorum esnek bantlılardan.biz toptan alıyoruz eşim 4 de almış ama gözüme büyük geldi

yok canım ya küçük değildir benimki 7500 olmuştur ama 3 numara ama bu bez bitsin 4 e geçicem..pirima kullanoyoruzz bazwen aktif bebek bazen uyu ve oyna uyu ve oynalar ucuz onu da kullanıyorum memnunum nasılsa benimki çok işiyo.. :))))))) ikide bir değiştiriyorum..

canım lütfen üzme kendini inan kayra da aynısını yaptı memeyi gördüğü an ağlamaya başlıyodu susmadan hemde bende uyuduğu sırada veriyodum 1 hafta 10 gün böle devam etti uyutup veriyodum sürekli şimdi düzeldi yanlız sadece yatarak emiyo yani yatağa uzanıyoruz bende yanına kucakta emmek istemiyo bide acıkınca kendi istiyo zaten düzelir merak etme. bu arada biz prima kullanıyoruz.

kızlar bizde 4 numarada var arada bez bitince onu kullandım geçen gün büyük gelmedi o kadarda hem kakası taşmaz sizler kullanabilirsiniz bence bebişlerinize

kızlar dün nolduuuuuu

artık tatil bitti ve evimize geldik.. hadi dedik carfura gidelim bişeyler alalım yemeklik falan... ii güsel alışverişin tam ortasında çağan huysuzlandı.. ala alaa napcamızı şaşırdık.. neyse ben aliim dedim kucağıma.. aldım bi baktım ki elim kaka olduuuuuu:bbo: eşime baktım üstü batmışşş kaydirigubbakcemile3 hadiii.. elimizdekileri ödeyip çıktık tam çıkarken bi de kustuuuuuuuun üstüme anlicanız babası kakalı ben kusmuklu oldum naniknanik

anladımki bebeişlerle bi yere çıkmak zulüüüümm

o yatar güzelim anası gelecekti bugün.....

ben 9 da kalktım , baran bey sayesinde..

ayy maşallah ecrine darısı bizlerin başına... (bu arada şurup yada fitil verdinmi)
demir ialaçını bende soracam ..

huggies kulanıyorum .. bende toplam alıyorum .. 3 ler bitince 4 numarayı kullandım ...

ben bi gidip demiri emzirmeyi deniyim şans dileyin dua edin noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

hadi canım inş. hemde lop lop emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…