kızlar geçmişi okudum ceza falan olayı olmuşş neyse ceza alanlara geçmişolsnn
kızlar bu tutmalı bişey var yaa bence ii bişey degil miş gibi geldi bana göre örümcek daha saglıklı bunu aldıgımzda bebeyi biz yürütecez buda bel agrısına sebeb oluyoo ve arka kısımdan görmedm nasıl destekli bilmiyorum ama örümcekle kıyaslarsak daha mantıklı geldii
canım moralini bozma hemen..kolay değil tabi ki..nisa beren de demir kadarlıkken bıraktı emmeyi ama ben çalıştığım için biberonla vermek zorundaydım zaten..ara sıra alıyo hemen bırakıyo..dişlerinden dolayı almak istemeyebilir..biraz zaman tanı ona düzelecektir..kendini de bu kadar yıpratma eğer ağlarsan sütün gider..azaldıktan sonra bile arttırması zorken geri giderse getiremezsin.artık bebişler seçimlerini kendilerei yapmaya başlıyorlar..etrafa ilgileri artıyor..karanlık alanda hafif müzik eşliğinde dene istersen..gerçi eminim sen gerekn herşyi yapmışsındır zaten bana bişey sölemek dşmez .o istediğinde zaten alacaktır..kızlar merhaba
2 gündür giremiyorum
çok uykum olduğu iiçin geçmişide okuyamadım
2gündür demirle uğraşıyorum
artık dün sinirden o kdr çok ağladımki gözlerim şişti
emmedi emmedi emmedi beni deli etti
halada devam ediyo
bu gecede uyumadı
bu çocukta bugünlerde bişyler var ama hadi hayırlısı
canım moralini bozma hemen..kolay değil tabi ki..nisa beren de demir kadarlıkken bıraktı emmeyi ama ben çalıştığım için biberonla vermek zorundaydım zaten..ara sıra alıyo hemen bırakıyo..dişlerinden dolayı almak istemeyebilir..biraz zaman tanı ona düzelecektir..kendini de bu kadar yıpratma eğer ağlarsan sütün gider..azaldıktan sonra bile arttırması zorken geri giderse getiremezsin.artık bebişler seçimlerini kendilerei yapmaya başlıyorlar..etrafa ilgileri artıyor..karanlık alanda hafif müzik eşliğinde dene istersen..gerçi eminim sen gerekn herşyi yapmışsındır zaten bana bişey sölemek dşmez .o istediğinde zaten alacaktır..
canım bizde 3 kullanıyoruz vee uzunn süre kullanırız daha 5.500 kilomuz senin ufaklık kaç kilo cnım
bnmde dikişlerim bazen sızlıyo ama kaşıntı yok iyileştimi acep
ağır kaldırmayın kızlar dikkat edin bnm arkadaşım 8 aylık bebeği varken ağır kaldırdığı için iç dikişleri iltihaplandı zedelenmiş 10 tane iğne verdiler
ben neden 3 numara kullanıyorum ya bnm bebeğim çok mu küçük ühühühühü
siz bebeklerinizi neyle besliyosunuz kuzum
bide hangi marka kullanıyosunuz belki ondanda farkeder
canım lütfen üzme kendini inan kayra da aynısını yaptı memeyi gördüğü an ağlamaya başlıyodu susmadan hemde bende uyuduğu sırada veriyodum 1 hafta 10 gün böle devam etti uyutup veriyodum sürekli şimdi düzeldi yanlız sadece yatarak emiyo yani yatağa uzanıyoruz bende yanına kucakta emmek istemiyo bide acıkınca kendi istiyo zaten düzelir merak etme. bu arada biz prima kullanıyoruz.bnmde dikişlerim bazen sızlıyo ama kaşıntı yok iyileştimi acep
ağır kaldırmayın kızlar dikkat edin bnm arkadaşım 8 aylık bebeği varken ağır kaldırdığı için iç dikişleri iltihaplandı zedelenmiş 10 tane iğne verdiler
kızlar bizde 4 numarada var arada bez bitince onu kullandım geçen gün büyük gelmedi o kadarda hem kakası taşmaz sizler kullanabilirsiniz bence bebişlerinize
tam bana cvp vermişsin :))))))delikafadulden
günaydıın mirmirmirmir
insanın çenesi düşüp sabahlara kadar sohbet eder sonrada 8 de uyanırsaaa bebişide erken yatıp uykusunu tam almış olduğu için çok enerjik olursaa uykusuzluktan ağlayası geliyormuş öğrenmiş oldum :çok üzgünüm:
bakalım sultan kaçta kalkacak kaydirigubbakcemile3
bu arada dün aşımızı olduk gece çok sık uyandı ecrin çok huysuzlandı ama ateş yapmadı çok şükür.
tombişim 7 kilo olmuş 63.5 boyu.
demir ilacını sordum burda herkes kullanmaya başladı nerdeyse daha erken 6. ayında başlıcaz dedi doktorumuz.
bnmde dikişlerim bazen sızlıyo ama kaşıntı yok iyileştimi acep
ben bi gidip demiri emzirmeyi deniyim şans dileyin dua edin noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
kızlar dün nolduuuuuu
artık tatil bitti ve evimize geldik.. hadi dedik carfura gidelim bişeyler alalım yemeklik falan... ii güsel alışverişin tam ortasında çağan huysuzlandı.. ala alaa napcamızı şaşırdık.. neyse ben aliim dedim kucağıma.. aldım bi baktım ki elim kaka olduuuuuu:bbo: eşime baktım üstü batmışşş kaydirigubbakcemile3 hadiii.. elimizdekileri ödeyip çıktık tam çıkarken bi de kustuuuuuuuun üstüme anlicanız babası kakalı ben kusmuklu oldum naniknanik
:)))) oanda kızıyor insan ama.... onun bir gülüçüğü herşeyi bitiriyor...
anladımki bebeişlerle bi yere çıkmak zulüüüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?