2009 Nisan Anneleri buraya

aşıdan önce fitil vermedim şirvancım doktor muayenede dişleri geliyor sanırım çok huzursuz dedi eve gidince bi ağrı kesici ateş düşürücü fitil ver ama yarım dedi bende fitil verdim.

kızlar herkese merhaba çiçkle elif gitmiş gelmişler
Tuğbanın bebişi aşı olmuş geçmiş olsun sabaha kadar sohbet edilmiş ooh iyi yapmısınız ne güzel eskisi gibi
Bu arada biz bugün 4 numara beze geçtik geç kalmışız sanırım bu kiloyla prima kullanıyoruz memnunuz
Cinsiyet belirleme konuşulmuş bende yasal değil diye biliyorum ama yaptırır mıydım ondan emin değilim çok yeni ne düşüneceğimi bilemedim
Benimde dikişlerimde bi sorun olmadı çok şkür benimki yapıştırmaydı bişey farkediyo mu bilmiyorum kızım uyandı şimdilik öptüm sizi

kızlar herkese merhaba çiçkle elif gitmiş gelmişler
Tuğbanın bebişi aşı olmuş geçmiş olsun sabaha kadar sohbet edilmiş ooh iyi yapmısınız ne güzel eskisi gibi
Bu arada biz bugün 4 numara beze geçtik geç kalmışız sanırım bu kiloyla prima kullanıyoruz memnunuz
Cinsiyet belirleme konuşulmuş bende yasal değil diye biliyorum ama yaptırır mıydım ondan emin değilim çok yeni ne düşüneceğimi bilemedim
Benimde dikişlerimde bi sorun olmadı çok şkür benimki yapıştırmaydı bişey farkediyo mu bilmiyorum kızım uyandı şimdilik öptüm sizi

benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum

evet çok kaşınıyor benimki de. hatta tam dikiş yerinin üzerinde küçük bir yer sivilce yeri gibi kanıyor zaman zaman..

kızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :)

3 numara kullanıyoruz canım prima esnek bantlı.

benim de en büyük korkum odur bu işlerde ama bu müdahale değil, zaten o yüzden yasal, takvime göre ilişkiye giriyorsun. yine allah ın bilecegi iş yani. zaten %95 vermişler, %5 sapma büyük bir oran. bu yöntemle şansın artıyor diyelim.

ya valla benim kocişte diyor kk ya bir takıldın kalkmıyorsun basından ihmal ediyorsun beni diye. haklı adam, o yüzden artık o aksam gelince pek girmiyorum ama aklım burda :)

canım üzülme, yasemin in de 15 günlük böyle bir dönemi oldu. bu arada amuda kalkmıs spor yaparken bebegi gelip memesine yapışan bir anne vardı internette. sen öyle deyince o aklıma geldi :))

süper olmuş valla.. çok güldüm :)))

bizmki geçen hafta isahal olmuştu şimdii ii ama 2 gün önce kakası bayağı bi yeşildi ne demekki acabaa. üşütüncü diye duymuştumm

Haklısın Şirvancım.

olabilir birde kaka cıvık oldugu zamn yedigi yaramıyo diyolar koyu olnca yaradıgını gösteriyomşş bilmem ne kadar dogru amaaa
ama yinede yaparken zorlanmıyoooo

Koyu derken katı diyorsun dimi,Miray ın da artık kk sı katılaştı,eskisi gibi cıvık değil.

canını sıkma müge bu geçici bi süreç..genellikle 4 .ayda emmeyi reddediyolar..aynılarını bizde yaşadık çok şükür atlattık..sizde atlatırsınız en kısa sürede inşallah..

bizde prima 3 kulanıyoruz..ama artık küçük gelio ve evde 2 paket var mecburen onları bitircez..

amanınn bu veletler ne hallere düşürüoo bizi yavvv..

sultan örümcek yazmışm ya yürütece bazen örümcek diyorum bennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım bende hep örümcek diom yaa nedense bizimkiler öle derlerdi alışmışım he heee..

kızlar benm kızm 5.ayına girdginden beri kakası birazdaha koyulaştı sizin bebişlerde de varmıı
aynı şekilde kakası koyulaştı rengide hardal sarısından kahveye dönüyoo..

Merhaba kızlar

Haklısın canım.

Tatlım moralini bozma.Herkes böyle bir süreç yaşıyor ve geçiyor.Benim oğlumda bir ara emmeye aşlamıştı.Emzirmeye çalıştığımda yay gii olup kızarana kadar ağlıyordu ama şimdi emiyor.Üstelik en 25 günlükken mamaya başladım.Yani sütüm çok az.Ona rağmen Doruk emiyorsa Demir de emmeye aşlayacaktır.Sen yeter ki sabırlı ol umutsuzluğa kapılma.

Ah canım adaşım.Çok güzel özetlemişsin ruh halini:))

Canım sen çalışıyorsun.Ona rağmen gayet iyisin maşallah.

Maşallah Ecrin'e

meraba kızlar direk lafa dalıp unutmuşum.......:))

şirvancım doğum gününmüş kutlarım canım yeni yaşın hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…