benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum
kızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :)
ilginçmiş cinsiyet belirleme olayı..hiç bişeyi doğasına bırakmıcaklar böle giderse
komşumuzda bu şekilde kız sahibi oldu 2 oğlu vardı ama kız down sendromlu doğdu
yaşıtları okula başladı o özel rehabilitasyon merkezine gidiyor
ben 2. çocuğu istiyorum ama kız erkek fark etmez Rabbim ne verirse amenna..
tamam bebeğin doğal yollardan olmuyorsa bilim bunun çaresini bulmuş ama bu kadarda müdehaleyi doğru bulmuyorum
bugün kızlara mesaj attım ya..
april : çoçukla ilgileniyormuş.. sonrada yorgunluktan yığılıp kalıyormuş..(sankim biz kalmıyoruz)
glmn_kvrck : çoçukla ilgileniyor.. birde kayınvalideyle kaldığı için giremiyormuş.. (merhaba demeye de mi vakitleri yok acep)
özlem1907 : mersinde - yayladalarmış.. internet yokmuş.. (be güzelim bir msj atsana merak ediyoz burda)
yani kısaca herkes iyiymiş... bizler hep akıllarındaymısız.. bizleri çok özlemişler,, herkese selamları var,, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorlar.....
lafın kısası... yukardaki bacılar tembel anacım tembell...
bak bize.. gece 2 olmuş. koca uyumuş. çoçuk uyumuş.. bizde burda yazıyoz... dimi ama ..
kızmakla haklımıyım değilmiyim...
öneriniçin tşk ederim cnm ama dediğin gibi herşeyi denedim aklına gelebilecek herşeyi amuda kalkıp emzirmek dışındakaydirigubbakcemile3 yakında bu çocuk onuda yaptırırsa hiç şaşırmam bilmiyorum üzütüdenmidir dün gece sağdığımda her zmnkinden 50 cc daha az çıktı gerçi o gün pek fazla su içmemiştim
bilmiyorum valla bu çocuk ne zmn düzene girecek çok üzülüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar dün nolduuuuuu
artık tatil bitti ve evimize geldik.. hadi dedik carfura gidelim bişeyler alalım yemeklik falan... ii güsel alışverişin tam ortasında çağan huysuzlandı.. ala alaa napcamızı şaşırdık.. neyse ben aliim dedim kucağıma.. aldım bi baktım ki elim kaka olduuuuuu:bbo: eşime baktım üstü batmışşş kaydirigubbakcemile3 hadiii.. elimizdekileri ödeyip çıktık tam çıkarken bi de kustuuuuuuuun üstüme anlicanız babası kakalı ben kusmuklu oldum naniknanik
anladımki bebeişlerle bi yere çıkmak zulüüüümm
kızlar benm kızm 5.ayına girdginden beri kakası birazdaha koyulaştı sizin bebişlerde de varmıı
evet canım bizimkide ööle ama biz ek gıdalara geçtik ondan sanıım
Haklısın Şirvancım.bugün kızlara mesaj attım ya..
april : çoçukla ilgileniyormuş.. sonrada yorgunluktan yığılıp kalıyormuş..(sankim biz kalmıyoruz)
glmn_kvrck : çoçukla ilgileniyor.. birde kayınvalideyle kaldığı için giremiyormuş.. (merhaba demeye de mi vakitleri yok acep)
özlem1907 : mersinde - yayladalarmış.. internet yokmuş.. (be güzelim bir msj atsana merak ediyoz burda)
yani kısaca herkes iyiymiş... bizler hep akıllarındaymısız.. bizleri çok özlemişler,, herkese selamları var,, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorlar.....
bak bize.. gece 2 olmuş. koca uyumuş. çoçuk uyumuş.. bizde burda yazıyoz... dimi ama ..
dün ben kavanzodaki sebze püresinden vermiştim sabah kakası bayağı koyu olmuş :))
olabilir birde kaka cıvık oldugu zamn yedigi yaramıyo diyolar koyu olnca yaradıgını gösteriyomşş bilmem ne kadar dogru amaaa
ama yinede yaparken zorlanmıyoooo
canını sıkma müge bu geçici bi süreç..genellikle 4 .ayda emmeyi reddediyolar..aynılarını bizde yaşadık çok şükür atlattık..sizde atlatırsınız en kısa sürede inşallah..öneriniçin tşk ederim cnm ama dediğin gibi herşeyi denedim aklına gelebilecek herşeyi amuda kalkıp emzirmek dışındakaydirigubbakcemile3 yakında bu çocuk onuda yaptırırsa hiç şaşırmam bilmiyorum üzütüdenmidir dün gece sağdığımda her zmnkinden 50 cc daha az çıktı gerçi o gün pek fazla su içmemiştim
bilmiyorum valla bu çocuk ne zmn düzene girecek çok üzülüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bnmde dikişlerim bazen sızlıyo ama kaşıntı yok iyileştimi acep
ağır kaldırmayın kızlar dikkat edin bnm arkadaşım 8 aylık bebeği varken ağır kaldırdığı için iç dikişleri iltihaplandı zedelenmiş 10 tane iğne verdiler
ben neden 3 numara kullanıyorum ya bnm bebeğim çok mu küçük ühühühühü
siz bebeklerinizi neyle besliyosunuz kuzum
bide hangi marka kullanıyosunuz belki ondanda farkeder
amanınn bu veletler ne hallere düşürüoo bizi yavvv..kızlar dün nolduuuuuu
artık tatil bitti ve evimize geldik.. hadi dedik carfura gidelim bişeyler alalım yemeklik falan... ii güsel alışverişin tam ortasında çağan huysuzlandı.. ala alaa napcamızı şaşırdık.. neyse ben aliim dedim kucağıma.. aldım bi baktım ki elim kaka olduuuuuu:bbo: eşime baktım üstü batmışşş kaydirigubbakcemile3 hadiii.. elimizdekileri ödeyip çıktık tam çıkarken bi de kustuuuuuuuun üstüme anlicanız babası kakalı ben kusmuklu oldum naniknanik
anladımki bebeişlerle bi yere çıkmak zulüüüümm
evet canım bende hep örümcek diom yaa nedense bizimkiler öle derlerdi alışmışım he heee..sultan örümcek yazmışm ya yürütece bazen örümcek diyorum bennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynı şekilde kakası koyulaştı rengide hardal sarısından kahveye dönüyoo..kızlar benm kızm 5.ayına girdginden beri kakası birazdaha koyulaştı sizin bebişlerde de varmıı
bugün kızlara mesaj attım ya..
kızlar merhaba
2 gündür giremiyorum
çok uykum olduğu iiçin geçmişide okuyamadım
2gündür demirle uğraşıyorum
artık dün sinirden o kdr çok ağladımki gözlerim şişti
emmedi emmedi emmedi beni deli etti
halada devam ediyo
bu gecede uyumadı
bu çocukta bugünlerde bişyler var ama hadi hayırlısı
günaydıın mirmirmirmir
insanın çenesi düşüp sabahlara kadar sohbet eder sonrada 8 de uyanırsaaa bebişide erken yatıp uykusunu tam almış olduğu için çok enerjik olursaa uykusuzluktan ağlayası geliyormuş öğrenmiş oldum :çok üzgünüm:
bakalım sultan kaçta kalkacak kaydirigubbakcemile3
GÜnaydınlar .................
AkŞam İyİ muhabbet varmıŞ geÇmİŞe Çok bakamadım ama maŞallah allah muhabbetİnİzİ arttırsın kızlar ben dayanamıyorum o kadar uykusuzluĞa sİzler İyİsİnİz valla ........
TuĞbacım bende ecrİnİ merak etmİŞtİm Çok ŞÜkÜr ateŞİ olmamıŞ canım geÇmİŞ olsun maŞallah kuzucuĞa tombİk olmuŞ tombİkkk
bu arada dün aşımızı olduk gece çok sık uyandı ecrin çok huysuzlandı ama ateş yapmadı çok şükür.
tombişim 7 kilo olmuş 63.5 boyu.
demir ilacını sordum burda herkes kullanmaya başladı nerdeyse daha erken 6. ayında başlıcaz dedi doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?