2009 Nisan Anneleri buraya

sakın moralini bozma bende 2 aydır aynı problemi yaşıyorum uykusunda vermeye çalışıyorum onu sersem ediyorum öyle emziriyorum tabii artık yatarak emmeyi öğrendi uykusuzluk dersen ben ona bir çare bulamadım sen bulursan haber ver artık yorun yatırın çünkü yorulmadan yatmazlarmış ama yorulmayıda bilmiyor küçük bey

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/308351-artik-kimse-normal-dogum-yapmiyor.html

sezeryan olan anneler anneliğimize hakaret ediliyor tartışmaya gelin ve kendinizi savunun

sağlık problemlerinden dolayı sezeryan yapanlarda mı yapmayacaklarmış zaten yanlış bilmiyorsam eğer artık keyfi sezeryan yasak valla sultan cım normal doğum yapmasaydım bende gelirdim kaç sayfa sezeryanla doğum yapan arkadaşlar agrılarını anlatmış sanki zevki yaşıyorlar

valla 1 güne yayarsam bitiryo hepsini birden vermiyom az az veiyrm eger yemezse 2 günde kesn bitiryoo
birde ben baktk bizm meyve püresnde şeker yok bazısnda oluyomş yaa

mervecim bizimki o kdr çok hareketliki bide her akşam uyusun die pusetiyle 1 saat temi havada gezdiriyorum eskiden uyuyan çocuk şimdi uyumuyo nedendir anlamadım bide bu çocuk beni sevmiyo sanırım ben o kdr çabalıyorum uyumuyo babasıyla yanyana yatınca uyuyo anlamadım bende yorulup sonra onunla mı uyuyo acaba

ŞıRVANcım doğum günün kutlu olsun cnmmmm

canım bebekleri yatarak emzirmek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.yatarak emzirme..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/308351-artik-kimse-normal-dogum-yapmiyor.html

sezeryan olan anneler anneliğimize hakaret ediliyor tartışmaya gelin ve kendinizi savunun

canım hıc kımse sezeryanla dogum yapanların annelıgıne hakaret etmıyor
sezeyan yada normal dogum yapan her kadın annedır. o konuda benımde yorumum oldu ama kesınlıkle sezeryana karsı degılım
ordakı arkadaslarda umarım oyle demek ıstememıstır

canım bebekleri yatarak emzirmek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.yatarak emzirme..

gercekten mı hıc duymamıstım bazen bende yapıyorum delikafaduldendelikafadulden

kızlar yaa, çok sinirliyim, moralim bozuk... yasemin e ilk defa kaşık maması yedirecektim bugün, iki gündür de kameraya çekiyorum meyve püresi tattırdıgım zamanki yüz halini ilerde hatıra olur diye bir de babası merak ediyordu o yüzden.. bugün babası evdeydi, ben de mama verecektim, babası dedi ben çekerim kameraya. neyse basladım vermeye, dilini çıkarıyor tabi bizimki öyle veriyorum bir de kasık maması pürelerden katı oldugu için ve ilk defa yedigi için temkinli yaklasıyorum hem agzında eritsin hem de tiksinip kusmasın diye.babası ver ver diyor, diyorum ki var agzında, yok diyor dudagında var, diyorum ki ilk defa yiyior zaman ver, yok diyor sen böyle yaparsan 40 saat sürer yemez tabi cocuk derken tartısmaya basladık kapattı kamerayı geçti oturdu. neymiş ben çok biliyormusum sanki çok tecrübeliymişim de onun söylediklerini dinlemiyormusum. kendisi 5 çocuk büyüttü ya sanki! neyse geçti oturdu, o sırada yasemin elini agzına sürdü, eli oldu mama, elimdeki peçete de kirli, dedim ki ıslak mendir getir, yok getirmem diyor, çocugun eli mamalı, elini bir yere sürmesin diye tutuyorum bir yandan da yedirmeye çalışıyorum, ben elini tutuyorum diye rahatsız oluyor, bıraksam elini sacına üstüne sürecek, daha yeni banyodan cıktı, kayınvalidemlere gidecegiz diye giydirdim, berbat olacak kendi de üstü bası da.diyorum ki bırakamıyorum cocugu, yardıma ihtiyacım var, mendil getir, yok kardeşim getirmedi! o sırada da yasemin yüzünü döndü oto koltugunda yediriyordum, oto koltuguna agzını bir güzel sıvadı tabi bende ipler koptu! senin dedim yapacagın işe sçym ben! yaptıgın domuzluk dedim baska bir şey değil! aldım yasemini, gittim içeri, temizledim çocugugeldi içeri diyor ki hazırlamamıssın gelmiyor musun, dedim hiç gidecek durumda değilim.iyi o zaman ben tek basıma giderim dedi, dedim git, ama yasemin i de götürürüm, herkes yasemin i bekliyor dedi, oldu dedim iftardan sonra da emzirirsin sen artık! kalktım giyinmeye basladım, dedim kızım için geliyorum senin için değil. o da, senin suratını çekemem orada, arıyorum yasemin huysuzlandı, yarın geliriz diyecegim dedi. ben de, pazar günümü mahvedemem valla gidelim çıksın aradan dedi. ben öyle deyince pazar günün niye mahvoluyormus senin asıl derdin annemle, gtmek istemiyorsun dedi. dedim benim annenle bir derdim yok. yarın ev bakmaya gidecegiz ve ondan sonra da ben gezmek istiyorum dedim. öyleydi böyleydi derken aradı, biz gelemiyoruz yasemin in gazı vardı huysuzdu bütün gün, yeni uyudu kaldırmayalım dedi. neyse tabi gitmeyince evde yemek yoktu kalktım mutfaga geçtim tam çorba yapıyorum bu geldi, ben iftarı dısarıda yapacagım dedi, dedim gel corba yapıyorum, yok dedi çıktı gitti...şimdi ben bu adamı ne yapayım siz söyleyin bana.. ihtiyacım var, zor durumdayım bana yardım etmiyor. yaptıgı insanlıga sıgıyor mu şimdi?.. :umursamaz:

aynen benimki de öyle bide erkek bebekler anneye düşkün derler güldürmek için şaklabanlık yapıyorum banamısın demiyor.. babası yanında geçerken bile ona gülücükler atıyor .. hain evlat ökkeşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

valla ipek ne diyimki. olay nereden nereye gelmiş. hepimize oluyor zaman zaman bunlar.anlamıyorlar işte bizi. bizi kendi bildiğimizi yapmakla suçluyorlar ama. o anda istedikleri kendi dediklerinin yapılması. yani ben bildiğimi yapınca suç oluyo onun dediğini yapınca iyi oluyo. aslında aynı şey. dediğin gibi sanki çok çocuk büyüttüler. bazen sadece karşıdan konuşmayı biliyolar zaten. boşver olan sonuçta yine bize oluyor.takıpta üzme kendini ya değmez.

bu arada şirvancım doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum sana.
kızlar çoğu zaman selen kucağımda olduğu için ya da karşıdan ona oyunlar yaptığım için yazamıyorum ama okuyorum. bugün çoğunuz 4. ayda bebelerin genelde emmeyi reddettiğinden bahsetmişsiniz. selen de öyleydi. her acıktığında mama yapsam bile önce memeyi verdim ağzına azıcık emip yaygarayı basıyodu bazen zorladım vermedim amamyı ama çok inat bi damarına basıldımı hiç susmuyo bu sefer.ama her seferinde memeyi denedim almadı. gece emiyodu sadece. gündüz emmeye emmeye süt azaldı tabi. sağamadım bide. gece de artık azalmaya başladı. gece de emmiyo şimdi. böyle giderek azalıyo. ben de şimdi sağarak veriyorum. şimdi de reddetmeden emiyo ama süt çok azaldı artık. çok karışık oldu ama demek istediğim o zaman bunun dönemsel bişey olduğunu bilseydim her emmediğinde sağardım. böyle azalmamış olurdu sütüm.

arkadaşım vallla bu dedğin durumlar herkeste oluyor.. takma kafana ... eskiiden yardımcı oluyormuydu bari.. olmuyorsa sorun yok zaten öyleymiş... biz annelik depresyonuına giriyoruzda onları hep es geçiyoruz. onlarında duyguları olduğunu depresyona gireceğini unutuyoruz.. biraz alttan almak lazım gelince hiç bişey olmamış gbi davran bakalım sonra aranız ii olunca gücendiğini kırıldığını yumşakça anlat bak bakalım yelkenler iniyor mu.. :))yerimseniben

canım yasemin i en çok o istedi, dogdugundan beri de her konuda yardımcıdır bana çok şükür. hep derim sen böyle bir yapıda olmasan ben cocuk yapmaya cesaret edemezdim diye.. yani o açıdan bir sorun yok da tam darda kaldıgım anda böyle inat etmesi beni çileden çıkardı.. çaresizim görüyor gözünün önünde çırpınıyorum ama yardım etmiyor, kanıma dokunuyor böyle yapması...tanıyamıyorum karsımdaki adamı...

maşallah amma kaynatmışınız kızlar oku oku bıtmedi
şirvanım doğum gunun kutlu olsun canım
bizim selenede ben havuç patates pirinçten püre verdim dun bu gun kaka bıraz seert oldu acaba ondanmı acep
ben de yarın vericem. korkuyorum kabızlık yapıcak diye. ilk zamnlar baya sorun olmuştu çünkü bizde.

ipekcim her zamn oluyo bu tür tartışmalar başta bebek isterken iidi şimdi umurlarında olmuyo ben anladım valla ( KÖR KENDı ıŞıNı KENDıN GÖR ) hesabı işmizi kendimz görcm erkeklerden meded umulmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…