günaydıın mirmirmirmir
insanın çenesi düşüp sabahlara kadar sohbet eder sonrada 8 de uyanırsaaa bebişide erken yatıp uykusunu tam almış olduğu için çok enerjik olursaa uykusuzluktan ağlayası geliyormuş öğrenmiş oldum :çok üzgünüm:
bakalım sultan kaçta kalkacak kaydirigubbakcemile3
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah cnm yaaaacanım lütfen üzme kendini inan kayra da aynısını yaptı memeyi gördüğü an ağlamaya başlıyodu susmadan hemde bende uyuduğu sırada veriyodum 1 hafta 10 gün böle devam etti uyutup veriyodum sürekli şimdi düzeldi yanlız sadece yatarak emiyo yani yatağa uzanıyoruz bende yanına kucakta emmek istemiyo bide acıkınca kendi istiyo zaten düzelir merak etme. bu arada biz prima kullanıyoruz.
emdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu seferrrrrr korkarak yanına yaklaşıorum valla:roflol:o yatar güzelim anası gelecekti bugün.....
ben 9 da kalktım , baran bey sayesinde..
ayy maşallah ecrine darısı bizlerin başına... (bu arada şurup yada fitil verdinmi)
demir ialaçını bende soracam ..
huggies kulanıyorum .. bende toplam alıyorum .. 3 ler bitince 4 numarayı kullandım ...
hadi canım inş. hemde lop lop emer
biliyorum o kadını bende izlemiştim aklıma geldi ama gözüm yemedi yani:roflol::roflol:evet çok kaşınıyor benimki de. hatta tam dikiş yerinin üzerinde küçük bir yer sivilce yeri gibi kanıyor zaman zaman..
3 numara kullanıyoruz canım prima esnek bantlı.
benim de en büyük korkum odur bu işlerde ama bu müdahale değil, zaten o yüzden yasal, takvime göre ilişkiye giriyorsun. yine allah ın bilecegi iş yani. zaten %95 vermişler, %5 sapma büyük bir oran. bu yöntemle şansın artıyor diyelim.
ya valla benim kocişte diyor kk ya bir takıldın kalkmıyorsun basından ihmal ediyorsun beni diye. haklı adam, o yüzden artık o aksam gelince pek girmiyorum ama aklım burda :)
canım üzülme, yasemin in de 15 günlük böyle bir dönemi oldu. bu arada amuda kalkmıs spor yaparken bebegi gelip memesine yapışan bir anne vardı internette. sen öyle deyince o aklıma geldi :))
süper olmuş valla.. çok güldüm :)))
ya bizimkide yeşil kaka yapıyo neden acabaaaaaacanını sıkma müge bu geçici bi süreç..genellikle 4 .ayda emmeyi reddediyolar..aynılarını bizde yaşadık çok şükür atlattık..sizde atlatırsınız en kısa sürede inşallah..
inşallah cnm yaaaaa
bizde prima 3 kulanıyoruz..ama artık küçük gelio ve evde 2 paket var mecburen onları bitircez..
amanınn bu veletler ne hallere düşürüoo bizi yavvv..
evet canım bende hep örümcek diom yaa nedense bizimkiler öle derlerdi alışmışım he heee..
aynı şekilde kakası koyulaştı rengide hardal sarısından kahveye dönüyoo..
Merhaba kızlar
Haklısın canım.
Tatlım moralini bozma.Herkes böyle bir süreç yaşıyor ve geçiyor.Benim oğlumda bir ara emmeye aşlamıştı.Emzirmeye çalıştığımda yay gii olup kızarana kadar ağlıyordu ama şimdi emiyor.Üstelik en 25 günlükken mamaya başladım.Yani sütüm çok az.Ona rağmen Doruk emiyorsa Demir de emmeye aşlayacaktır.Sen yeter ki sabırlı ol umutsuzluğa kapılma.
inşallah cnm ya tşklerrrrr
Ah canım adaşım.Çok güzel özetlemişsin ruh halini:))
Canım sen çalışıyorsun.Ona rağmen gayet iyisin maşallah.
Maşallah Ecrin'e
Koyu derken katı diyorsun dimi,Miray ın da artık kk sı katılaştı,eskisi gibi cıvık değil.
kızlar merhaba
2 gündür giremiyorum
çok uykum olduğu iiçin geçmişide okuyamadım
2gündür demirle uğraşıyorum
artık dün sinirden o kdr çok ağladımki gözlerim şişti
emmedi emmedi emmedi beni deli etti
halada devam ediyo
bu gecede uyumadı
bu çocukta bugünlerde bişyler var ama hadi hayırlısı
kızlar benm kızm 5.ayına girdginden beri kakası birazdaha koyulaştı sizin bebişlerde de varmıı
kızlar bir bakın süt arttırmayla ilgili.. ilginç..
bende sutu arttirdi sizde deneyin - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
benmki sebze püresini yemiyo kendimde yapıyorum hazır da alıyorum kavonzda yemiyooo suratını ekşitiyoo
senn kuzu nasl yiyooo
benmki kavonazda meyve pürelerini yiyoo bayıla bayıla
oo baya iimiş kilosu 2 ay 6 günlük için maşallah kuzulara bizim ki 4. ay bitecek 1 hafta sonra 7500 olmuş şimdi bakalım ay sonunda kaç olur
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OĞLUŞUN VE EŞİNLE MUTLULUĞUNUZ KATLANARAK GEÇİR ÖNÜNDEKİ SENELERİ İNŞALLAH a.s.
Şirvancım canım muhtarım iyi ki dooooğduuuuuuuuun
Baranla ve eşinle birlikte çok mtlu ir yaşam sürmen dileğiylea.s.
aaa şirvan ın dogum günü mü bugün?...
nice yıllara canım. saglıkla mutlulukla inşallah.. opuyorumnanaktan a.s.
meraba kızlar direk lafa dalıp unutmuşum.......:))
şirvancım doğum gününmüş kutlarım canım yeni yaşın hayırlı olsun..
şirvan doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraa
merhabalar arkadaşlar.kaç gündür giremiyodum.özledim.malum çarşambadan beri okula gidip geliyorum.ne kadar zormuş çocuğun varken çalışmak.kesin olarak kararımı verdim aylıksız izin kullancam.
anladığım kadarıyla ŞİRVANIn doğum gününice yıllara diyelim
selam kıslar...
meraklı link için teşekkürler canım... iyi oldu benim için..
şirvaaaaannnn Rabbim huzurla baan ve eşinle uzuuun bi hayat nasip etsin canım....
şirvancım dogum günn kutluolsn canım nice mutlu yıllaraaaa hihoyyyt
şirvancım dogum gunun kutlu olsun nıce uzuuunnn yıllara
eşin ve baranla bırlıkte...
Şirvancığım,doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara oğlunla ve eşinle birlikte!
maşallah amma kaynatmışınız kızlar oku oku bıtmedi
şirvanım doğum gunun kutlu olsun canım
bizim selenede ben havuç patates pirinçten püre verdim dun bu gun kaka bıraz seert oldu acaba ondanmı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?