2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar arkadaşlar.kaç gündür giremiyodum.özledim.malum çarşambadan beri okula gidip geliyorum.ne kadar zormuş çocuğun varken çalışmak.kesin olarak kararımı verdim aylıksız izin kullancam.
anladığım kadarıyla ŞıRVANIn doğum gününice yıllara diyelim

selam kıslar...
meraklı link için teşekkürler canım... iyi oldu benim için..
şirvaaaaannnn Rabbim huzurla baan ve eşinle uzuuun bi hayat nasip etsin canım....

heheh valla kerem sağolsun ya oğlum çok teşekkür ederim saat 1 e kadar uyuduk kesintisiz değil ama yinede uykumu aldım
bu gecde muhabbete beklerim

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah cnm yaaaa
emdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu seferrrrrr korkarak yanına yaklaşıorum valla:roflol:
biliyorum o kadını bende izlemiştim aklıma geldi ama gözüm yemedi yani:roflol::roflol:
ya bizimkide yeşil kaka yapıyo neden acabaaaaaa

kimse yok topicte.. herkes gezmede heralde.. ben de kocişi bekliyorum.yasemin i yıkayacagız, ben yıkanacagım. akşama kayınvalideme gidecegiz.. herkes orda...yeğenler de orda olur.. benim bebiş fazla harap olmadan kurtarırız bu geceyi inşallah.. mirmirmirmir

15 nisanda anne oldum. bin kiloyum ama kızıma canım feda :))) ben nasılsa zayıflarım.
diğer tüm annelere de hayırlı evlatlar dilerim....
sağlıklı bebeklerimizle, sevgiyle kalalım...

bebişler 4. ayı bıtırınce bı haller oluo sıpalara. bızımkındede vardı o ama gectı gıbı
bu gece de 5-6 kez kez uyandık sıpa ne kendı uyudu ne benı uyuttumafoldumben

kızlar benm kızm 5.ayına girdginden beri kakası birazdaha koyulaştı sizin bebişlerde de varmıı

bizimkinde bişey yok. ek gıdaya gectınız mı sız ondan olabılır biz hala cıvık cıvık yapıyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bezden tasıyor

bende petıbor bıskuvısını yıyorum ya ama bende işe yaramadı neden acaba :uhm:

benmki sebze püresini yemiyo kendimde yapıyorum hazır da alıyorum kavonzda yemiyooo suratını ekşitiyoo

senn kuzu nasl yiyooo
benmki kavonazda meyve pürelerini yiyoo bayıla bayıla

evet benimkide yemedi yüzü ekşidi normalde herbulduğumuzdan tatırmıştık börülce bile emdi düşün onu da yer dedim ama sevmedi bi daha vermicem
meyvey i daha ii yiyor yarım kavanoz yedirdim bugun seninki kavanozu bitiriyor mu

bi de bizimki daha yemeyi bilmiyor diliyle dışarı hepsii:)) emme refleksi gelişmemişCADIARZU

bizde molfix esnek bantlı 3 numara kullanıyoruz 4e gecmeyı dusunuyruz.
2 temmuzda 6250 dik.( 2 ay 6 gunlukken)
agustosta gıtmedık doktora 2 eylulde randevumuz 7500 olmusuzdur belkıde gecmısızdır
bu paket bıtsın bızde 4 e gecıcez

oo baya iimiş kilosu 2 ay 6 günlük için maşallah kuzulara bizim ki 4. ay bitecek 1 hafta sonra 7500 olmuş şimdi bakalım ay sonunda kaç olur

Son düzenleme:
oo baya iimiş kilosu 2 ay 6 günlük için maşallah kuzulara bizim ki 4. ay bitecek 1 hafta sonra 7500 olmuş şimdi bakalım ay sonunda kaç olur

bizimkı o zmn 8 e dogru yol almıstır maşallah ayda 1 kg yakın alıo eylul 2 de dr gıdıcez
tam 2 ay olucak yıne ayda 1 aldıysa 8 olur o zaman benım tosunumm zemuszemuszemuszemus ama kılosunuda gostermıyo

maşallah amma kaynatmışınız kızlar oku oku bıtmedi
şirvanım doğum gunun kutlu olsun canım
bizim selenede ben havuç patates pirinçten püre verdim dun bu gun kaka bıraz seert oldu acaba ondanmı acep

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OĞLUŞUN VE EŞİNLE MUTLULUĞUNUZ KATLANARAK GEÇİR ÖNÜNDEKİ SENELERİ İNŞALLAH a.s.

Şirvancım canım muhtarım iyi ki dooooğduuuuuuuuun
Baranla ve eşinle birlikte çok mtlu ir yaşam sürmen dileğiylea.s.

aaa şirvan ın dogum günü mü bugün?...

nice yıllara canım. saglıkla mutlulukla inşallah.. opuyorumnanaktan a.s.

meraba kızlar direk lafa dalıp unutmuşum.......:))

şirvancım doğum gününmüş kutlarım canım yeni yaşın hayırlı olsun..

şirvan doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraa

selam kıslar...
meraklı link için teşekkürler canım... iyi oldu benim için..
şirvaaaaannnn Rabbim huzurla baan ve eşinle uzuuun bi hayat nasip etsin canım....

şirvancım dogum günn kutluolsn canım nice mutlu yıllaraaaa hihoyyyt

şirvancım dogum gunun kutlu olsun nıce uzuuunnn yıllara
eşin ve baranla bırlıkte...

Şirvancığım,doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara oğlunla ve eşinle birlikte!

maşallah amma kaynatmışınız kızlar oku oku bıtmedi
şirvanım doğum gunun kutlu olsun canım
bizim selenede ben havuç patates pirinçten püre verdim dun bu gun kaka bıraz seert oldu acaba ondanmı acep

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim...

yaş 30 oldu.. malesef...

bu arada ne kadar bahtsız bir bayanım ...
doğum günümde hastalandım...(regli)
kaç aydır tık yok .. dur dur doğum günümde gel..

inş. evlilik yıldönümüne kadar biter... 2 eylül....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…