2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar sonunda yeni evimdeyim yerleştim sayılır çok şükür anca fırsat bulup bakayım dedim geçmişi okumam tabiki imkansız özür dileyim hasta olanlara geçmiş olsun iyi haberler varsa toptan hayırlı olsun diyeyim beni bu seferlik affedin

canım her evlilikte olağan şey bunlar belki canı başka bişeye boulmuştur bazen bizede oluyo takma kafana düzelir aynı evde küs kalmak çok kötü birinizden birinin alttan alması gerek ama biraz uzatmış sanırım o da hatasını anlayacaktır

Şenay hayırlı olsun eviniz,misler gibi oturun inş.
İpek,eşin o anda işi inada bindirmiş sadece,oruçluysa o da etkiliyor insanın ruh halini,kendi de üzülmüştür sonradan,her zaman yaptığı birşey değil diyorsun.

ben kulllandım elmalı kayısılısını sevdiler ama sade elmayı sevmediler lakin evde sıktığım elmayı içiyolar başka denemedim

canım yeni evi hayırlı ugurlu olsn allah agız tadıyla oturmayı nasipetsnn kuzularında bir ömür mutlu ol inşş

bende dnicm inşş sever elma yı katımeyve sıkıcandamı sıkıyosn bazısı rendeden geçiriyo ya sen nasl yapıyosn canm

Biz de bugün dr.a gittik,kızım 5 ayı bitirdi,hastanedeyken eşimin arkadaşının bebeği olmuştu,35 günlük ,onlarla karşılaştık,ne kadar küçük geldi gözüme,sanki benim kızım hiç bu kadar olmamaıştı diyorum.Bize ziyarete gelen çocuğu olan arkadaşlar hep keyfini çıkarın bu zamanların,çok çabuk geçiyor diyorlardı,gerçekten doğruymuş.

Miray 500 gr almış bu ay:
7380 gr 66,5 boyu.
Dr. a sordum gece mızırdanarak kalkıyor,(kalkmıyor da ses çıkarıyor aslında)acaba gazdan mı diye,yok bu daha sonraki aylarda bekliyoruz,ama sizinki erken başlamış dedi.Sebebi de yalnız kalmak istemiyor,bizi yanında hissetmek istiyormuş.Dr. deyince düşündüm de ben kucağıma aldığımda susuyordu gerçekten de.Demek kii dönemsel birşeymiş bu da,çoğu bebekte de vardı.

Bir de hangi marka mama almalıyız dedim,hiç farketmez hangisi olduğu dedi.Bizim dr.umuz mu çok rahatkine?Beslenme programı istedim neyi ne kadar verdiğimi bileyim,düzenleyim diye,meme emdiği için program yapmayacağız,çünkü bir emdiğinde çok emer,çok tok tutar,diğerinde hemen acıkır,bebek istedikçe meme vereceksniz dedi.Mamayla beslenen bebeklerde program yapıyoruz dedi.
Ayrıca pnomökok aşısı olduk,akşam baktım da iğnenin girdiği yer değil de biraz yakını şişmiş gibi,elle değince sertlik var orada.Ela da da olmuştu galiba hatırladığım kadarıyla.

evet cnm aynı şey bizede oluyo bende hemen elini tutuyorum yanındayım cnm diyorum ve hemen susuyo

bizim doktorda çok rahat.aynı şeyleri söyledi.arada yoğurt ver dedi kendim mi tutturayım dedim yok güvenilir bi markanın yoğurdundan verebilirsin dedi bebek yoğurtları var onlardan mı dedim hayır sizin yediğinizden dedi.biraz pekmezde katsam azıcık bişi olur mu ki

maşallah kızın uzun boyluymuş :)) benimkide uyanırken ağlayarak kalkıyorr...500 gr artık ii demek değilmi. bizimkide o şekilde alıyoda.. dr ye daha gitmedik..

ayrıca daha dr mize gitmediğimiz için demir felan kullanmıyoruz.. almadım daha bide vitamin olarak hangi markayı kullanıyorsunuz kızlar. multi tabs kullanıyoruz.. onuda devlet kaşılamıyor 12 tl ye alıyoruzz acaba bunun içinde demir de varmıydı.. bi inceleyim bakalım

valla yoğurt olarak dost yoğurt verdim bugun sanırım sevmedii yoğurdu geçendede evde kurulmuş verdim sevmemişti napcam bilmem hepsini çıkarıyor diliyle

Biz şu anda Devit 3 kullanıyoruz,Demir de Ferrum.Ayrıca netten okuduğum kadarıyla bundan sonra 500 gr almaları yeterliymiş.Bizim Dr.umuz Miray ın bu kilosu için 6 aylık bebek kilosu dedi???
Tuğba bizim dr.umuz sade yoğurdu sevmezse pekmezli verebilirsiniz ya da meyve katarak demişti.Ama yoğurt pekmezi nötr lüyor bildiğim kadarıyla,hani hamileyken de süt ve pekmez yemiyorduk ya,süt demirin etkisini yok ediyormuş diye.

katı meyve sıkacağı ile sıkmayı düşündüm hatta kızlar doğmadan almıştım bşle aceleyle ama sonra inceledim bir sürü bıçaktan geçiyo öyle vitamin falan kalmaz diye düşündüm şimdi cam rendeden geçirip kaşıkla iyice suyunu süzüyorum onu veriyorum

geçende markette biriyle tanıştım kadının kocası bebelac müdürünü tanıyormuş adam demişki " milupa ile aynı değerleri besinlerin"" demişş ben emziriyorum ama nolur nolmaz diye ben yokken eşim versin die mama da bılunduruyorum ilk önce aptamil 1 aldık . 1,5-2 ayda 200 gr lık mama yedi. ara sıra 1 öğün verdim şimdi ise hero baby aldım.. ilk önce içmedi aaa almicak herhalde bunu derken az sonra bi daha denedim lokur lokur. :))) bebişim tok muş meğer o zamn. gaz yapar dediler ama bizmkinde gaz sorunu yok ağıza gelince gak... k-tatlicadiarzu-ıçına gelince ..... yapıyor :))))))delikafadulden

canım yoğurdun içine meyve püresi ya da pekmez gibi tatlı şeyler katılmamalıymıs.eğer katılırsa bebek tatlı şeylere alışır ve daha sonra verecegin sade yoğurt ya da yeşil sebze püreleri gibi şeyleri reddedermiş.

valla yoğurt olarak dost yoğurt verdim bugun sanırım sevmedii yoğurdu geçendede evde kurulmuş verdim sevmemişti napcam bilmem hepsini çıkarıyor diliyle

bebeklerin dillerini dışarıya çıkarmaları kaşıkla beslenmeye hazır olmadıklarının göstergesiymiş. dili dışarıya çıkarma bebeklerin agızlarına giren yabancı cisimleri dısarıya itmek ve bogulmalarını önlemek için yaptıkları dogustan gelen bir refleksmiş.benimkinin de dili dısarıda kaşıkla verirken.

şenay cım hayırlı olsun yeni eviniz. allah bize de nasip eder inşallah ev almayı, ama ondan önce bir taşınabilirsem bayramdan sonra çok rahatlayacagım...

Ya biz de hamileyken almıştık katı meyve sıkacağı,bir ton da para verdik,öylece duruyor,bir hevesle ilk zamanlar sıktık falan,ama çok zor ya onu temizlemesi etmesi,bir sürü parçası var,güya bebek için de işimişze yarar diye düşünmüştük,en çok da ondan aldık,ama yiyeceği zaten en fazla bir bardak meyve suyu,katı meyve sıkacağını temizleyene kadar elimde rendeleyip suyunu da süzdürüveririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…