2009 Nisan Anneleri buraya

yoğurdu alırken çok fazla çıkarıyor meyve püresinde o kadar olmuyorr. :))))))))) yü<ü ekşi ekşi başını bi o tarafa bi butarafaa

bu sırdada ablam doktorr. yoğurt sizn yediğiniz olabilir ama taze olsun mümkünse ded i yani ilk açtığımızda versek iii olcak

bi yandanda o kadar ince elemeyeyim diyorum yaa:umursamaz:

ewt canm benm de var ama dedgn gibi vitamn kalmaya bilir bende rendeden geçiryrm

kızlarrr öldüm valla yorgunluktannn...herşey gayet iidi misafirler gelince kayra yaygrayı bastı allahım o ne ağlamak susturamıyo kimse beni istiyo bende köfte kızartıp pilav pişiriyorum bi yandanda böreği pişiriyorum allahım içim gitti oğlum susmuyo yabancıları sevmiyo kızlar yaa napcam ben bi yere gitmicemmi kimse gelmicekmi bana insanların yüzüne bakıp bakıp ağlıyo valla nasıl misafir ağırladım naptım hiç bilmiyorum.

geçende annemlerdeydik aynısını yaptıı kardeşime anneme babama bakarak ağladı babası aldıda anca sakinleşti bide anladığım kadarıyla kalabalıkta stres oluyolar sevmiyo kalabalığı bizimkiişakkıdı

doğruu haklısın canım sağol.pekmezle yoğurt süt olmuyordu...
demir ilacıda vermedi bize 6. ayda başlarız dedi

genelde bebekler 5. ayın sonunda yabancıları ayırt etmeye baslarlar. yabancı insanlar geldiginde senin kucagından onlara bakıp incelemesini sagla, hemen gelip sevmeye ya da kucaklarına almaya kalkmasınlar. bir süre onları inceledikten sonra yanasacaktır ya da sevmediyse de sevmez. bebekler herkesi sevmeyebiliyorlar...

canım ecrinde artık çok ağlıyor yabancı biri kucağa alırsa geçen bizde dedesine iftara gittik daha kapıdan girmeden kaptı kayınvalidem ama ne ağlamak çığlık çığlığa..kucağıma aldım sustu.gelince nette araştırdım yeni girdiği ortamda yada tanımadığı insanlar gelince alışık olduğu kişilerin kucağından onları incelerse alışırsa daha sonra sorun etmezmiş ben artık hemen vermicem kucaklarına üzemem kızımı kimse kusura bakmasın :umursamaz:

ev almadık ayol biz nerdeeeeeeeeeee kiracılığa devam kızlar için taşındık okul açılıyo ya kayınvalidem bakacak o yüzden Allah inşallah bizede bütün evi olmayanlarada nasip eder ev almayı aminnnnnnnnnnnnnnn

benimki de pek sevmiyor. zaten cocuk bütün gün beni görüyor aksam da babasını. kalabalıgı sevmesi beklenemezdi zaten.. aslında kalabalıgı seviyor ama kalabalıgın ilgisinin onun üzerinde olmasını pek sevmiyor galiba.. emin değilim.. keyfine göre degişiyor da diyebiliriz..

sorma elif yaa ne zor onları temizlemek..ben sadece havuç suyu sıkıyorum onda başka türkü suyunu çıkaramıyorum diğer meyveleri kendim rendeliyorum şeftaliyi armutu rendelenmiş halde yediriyorum suyunu değil sadece.elmanın suyunu içiyor rendelenmişini yutamaz malum çok katı

selam kızlar.........

biz yeni geldik tatilden,tatilimiz iyi geçti diyemem çünkü yusuf ateş ve ishalle uğraştı 4 gün 4.gün sonunda keyfi geldi ama tatilimiz bitti ve oğluşum çok zayıfladı bende çok yorgunum süt sağıyorum birz geçmişi okiyim.

biri degıl cogu aynı bu erkeklerın hıc canını sıkma
gece 5 kez eren gerı uyandı ben uyutuyorum o uyanıyo gunduz de mısafır falan vardı yorulmustum tam yattım uzandım esım cok yorgunum dedı bende aynen valla bende cok yoruldum bugun deyınce SEN NE YAPTIN DA YORULDUN demez mı
sınırlerım bozuldu. ne demek ne yaptın aksama kadar mısafır eren derken yoruldum yanı deyınce bu kezde ne var emzır altını degıstır ıkı agu de ondan mı yoruldun dıyo delırtıyo benı. cok kolay sankı nıye bu kadar basıte alır kı yaptıklarımı

Son düzenleme:

ne basit herşey bu erkeklere yaaaa ben geçenlerde faranjit olnca kociş baktı gitmedi şirkete falan.üstümden kamyon geçmiş gibiyim bu evin çarkları sensiz dönmüyor dedi ben bide çocuk bakımı üstüne ev işi ve yemekte yapıyorum üstelik dedim :umursamaz:

ay benimki de diyor bazen, oturuyorsun bütün gün bilgisayarın basında, çocugu da atıyorsun örtünün üstüne, hiç bir iş yaptıgın yok, sonra da yoruldum diyorsun diye. ben de diyorum sen geliyorsun eve, seviyorsun bir iki saat ilgileniyorsun, mızırdamaya basladı mı oyalıyorsun, susmazsa sen de baslıyorsun mızırdamaya yeter diye.diyorum ki bu çocuk bütün gün böyle ilgi istiyor ve ben bütün gün bu şekilde bıkmadan usanmadan ilgilenmek zorundayım.sesi çıkmıyor tabi ondan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…