kızlar bi tek bnm oğlummu yabancılamıyo yaa ben çok istiyorum yabancılamasını çünkü demiri kim kucağına alırsa mıncır mıncır seviyo bi bahane bulup alıyorum kucaklarından bizimki hiç ağlamıyo neden acabaa cins cinssss kesin babasının tarafına çekmiştir bu huyukaydirigubbakcemile3
demir devit3 ve ferrum damlalarını kullanıyo
kızlar demir 2 günde bir kaka yapmaya başladı çok şükür
ama kakası yeşil rengine döndü demir damlasından dolayımıdır acaba
bilgi sahibi olan var mı?
ne basit herşey bu erkeklere yaaaaben geçenlerde faranjit olnca kociş baktı gitmedi şirkete falan.üstümden kamyon geçmiş gibiyim bu evin çarkları sensiz dönmüyor dedi ben bide çocuk bakımı üstüne ev işi ve yemekte yapıyorum üstelik dedim :umursamaz:
ay benimki de diyor bazen, oturuyorsun bütün gün bilgisayarın basında, çocugu da atıyorsun örtünün üstüne, hiç bir iş yaptıgın yok, sonra da yoruldum diyorsun diye. ben de diyorum sen geliyorsun eve, seviyorsun bir iki saat ilgileniyorsun, mızırdamaya basladı mı oyalıyorsun, susmazsa sen de baslıyorsun mızırdamaya yeter diye.diyorum ki bu çocuk bütün gün böyle ilgi istiyor ve ben bütün gün bu şekilde bıkmadan usanmadan ilgilenmek zorundayım.sesi çıkmıyor tabi ondan sonra..
kızlar herkesin kocası aynı emin olun yani erkek geni sonuçta ne denirki takmıcaksın dicem ee arada bir kavga olmazssa olmaz dimi bende yapıyorum o kavgalardan arada ama benim kocişte çok yoruluyo yaa kıyamıyom ben ona napıyım sonra barışıyoz hemen
kızlar bi tek bnm oğlummu yabancılamıyo yaa ben çok istiyorum yabancılamasını çünkü demiri kim kucağına alırsa mıncır mıncır seviyo bi bahane bulup alıyorum kucaklarından bizimki hiç ağlamıyo neden acabaa cins cinssss kesin babasının tarafına çekmiştir bu huyukaydirigubbakcemile3
demir devit3 ve ferrum damlalarını kullanıyo
ben demir falan vermiyorum son 4 gündür yeşil yapıyo üşütüyor mu acabaaaaaa
kızlar yine kaynatmışsınız oh valla negüzel benim bugn annemler bana baskın yaptı iftara 3 saat varken geldiler tabi bende tutuştum ama allahıma çok şükür alnımın akıyla çıktım herbişicikleride eksiksiz yaptım tatlıma babam bayıldı muhallebilikadayıf hehehheheh tek tek alıntı yapmayı bilmediğimden böle düzara yazıcam şirvan canım doğumgünün kutlu olsun 30 oldun he oda bişeymi ben 32 yim inanamıyo insan ama seneler geçiiii rabbim ömründe bereketlisini versin canım nice mutlu yıllara eşin ve yavrunla meraklı canım ah ah bu konuyu hiç açma yaramı deşme sen eşinin huyunu herkezden ii bilirsin kafası bişeye bozuktur ve sana patlamış olabilir sabır canım anne olmak sadece bebeğe sabırı deil eşede sabrı öğretio insana ama bence çok alttan alma konuş ama konuşma taktik uygula oda çatlasın ortadan bende işe yarıyo kafanada takma onlar takıomu biz sinir olduğumuzla kalıyoruz ne çok uzattım kusura bakmayın birde bugün bu koşturmacamın arasında cam rende aradım bulamadım siz nerden aldınız kızlarrrr
fazla beslenince kakası yeşil oluyormus canım.
canım internette ve bebek magazalarında var ama 5-10 tl arası satılıyor. ben 1 milyoncu gibi bir yerden almıştım 1.5 tl ya. pazarda da satılır.
hadi yaa ben hep öyle emzirdimcanım bebekleri yatarak emzirmek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.yatarak emzirme..
tuğbis baştan okumadın galibacanım hıc kımse sezeryanla dogum yapanların annelıgıne hakaret etmıyor
sezeyan yada normal dogum yapan her kadın annedır. o konuda benımde yorumum oldu ama kesınlıkle sezeryana karsı degılım
ordakı arkadaslarda umarım oyle demek ıstememıstır
gercekten mı hıc duymamıstım bazen bende yapıyorum delikafaduldendelikafadulden
cnm oruç insanı etkiliyorkızlar yaa, çok sinirliyim, moralim bozuk... yasemin e ilk defa kaşık maması yedirecektim bugün, iki gündür de kameraya çekiyorum meyve püresi tattırdıgım zamanki yüz halini ilerde hatıra olur diye bir de babası merak ediyordu o yüzden.. bugün babası evdeydi, ben de mama verecektim, babası dedi ben çekerim kameraya. neyse basladım vermeye, dilini çıkarıyor tabi bizimki öyle veriyorum bir de kasık maması pürelerden katı oldugu için ve ilk defa yedigi için temkinli yaklasıyorum hem agzında eritsin hem de tiksinip kusmasın diye.babası ver ver diyor, diyorum ki var agzında, yok diyor dudagında var, diyorum ki ilk defa yiyior zaman ver, yok diyor sen böyle yaparsan 40 saat sürer yemez tabi cocuk derken tartısmaya basladık kapattı kamerayı geçti oturdu. neymiş ben çok biliyormusum sanki çok tecrübeliymişim de onun söylediklerini dinlemiyormusum. kendisi 5 çocuk büyüttü ya sanki! neyse geçti oturdu, o sırada yasemin elini agzına sürdü, eli oldu mama, elimdeki peçete de kirli, dedim ki ıslak mendir getir, yok getirmem diyor, çocugun eli mamalı, elini bir yere sürmesin diye tutuyorum bir yandan da yedirmeye çalışıyorum, ben elini tutuyorum diye rahatsız oluyor, bıraksam elini sacına üstüne sürecek, daha yeni banyodan cıktı, kayınvalidemlere gidecegiz diye giydirdim, berbat olacak kendi de üstü bası da.diyorum ki bırakamıyorum cocugu, yardıma ihtiyacım var, mendil getir, yok kardeşim getirmedi! o sırada da yasemin yüzünü döndü oto koltugunda yediriyordum, oto koltuguna agzını bir güzel sıvadı tabi bende ipler koptu! senin dedim yapacagın işe sçym ben! yaptıgın domuzluk dedim baska bir şey değil! aldım yasemini, gittim içeri, temizledim çocugugeldi içeri diyor ki hazırlamamıssın gelmiyor musun, dedim hiç gidecek durumda değilim.iyi o zaman ben tek basıma giderim dedi, dedim git, ama yasemin i de götürürüm, herkes yasemin i bekliyor dedi, oldu dedim iftardan sonra da emzirirsin sen artık! kalktım giyinmeye basladım, dedim kızım için geliyorum senin için değil. o da, senin suratını çekemem orada, arıyorum yasemin huysuzlandı, yarın geliriz diyecegim dedi. ben de, pazar günümü mahvedemem valla gidelim çıksın aradan dedi. ben öyle deyince pazar günün niye mahvoluyormus senin asıl derdin annemle, gtmek istemiyorsun dedi. dedim benim annenle bir derdim yok. yarın ev bakmaya gidecegiz ve ondan sonra da ben gezmek istiyorum dedim. öyleydi böyleydi derken aradı, biz gelemiyoruz yasemin in gazı vardı huysuzdu bütün gün, yeni uyudu kaldırmayalım dedi. neyse tabi gitmeyince evde yemek yoktu kalktım mutfaga geçtim tam çorba yapıyorum bu geldi, ben iftarı dısarıda yapacagım dedi, dedim gel corba yapıyorum, yok dedi çıktı gitti...şimdi ben bu adamı ne yapayım siz söyleyin bana.. ihtiyacım var, zor durumdayım bana yardım etmiyor. yaptıgı insanlıga sıgıyor mu şimdi?.. :umursamaz:
cnm yoğurtla pekmez olmazbizim doktorda çok rahat.aynı şeyleri söyledi.arada yoğurt ver dedi kendim mi tutturayım dedim yok güvenilir bi markanın yoğurdundan verebilirsin dedi bebek yoğurtları var onlardan mı dedim hayır sizin yediğinizden dedi.biraz pekmezde katsam azıcık bişi olur mu ki
aynen ya bir sürü parçası var yıka yıka bitmiyir:)Ya biz de hamileyken almıştık katı meyve sıkacağı,bir ton da para verdik,öylece duruyor,bir hevesle ilk zamanlar sıktık falan,ama çok zor ya onu temizlemesi etmesi,bir sürü parçası var,güya bebek için de işimişze yarar diye düşünmüştük,en çok da ondan aldık,ama yiyeceği zaten en fazla bir bardak meyve suyu,katı meyve sıkacağını temizleyene kadar elimde rendeleyip suyunu da süzdürüveririm.
kızlarrr öldüm valla yorgunluktannn...herşey gayet iidi misafirler gelince kayra yaygrayı bastı allahım o ne ağlamak susturamıyo kimse beni istiyo bende köfte kızartıp pilav pişiriyorum bi yandanda böreği pişiriyorum allahım içim gitti oğlum susmuyo yabancıları sevmiyo kızlar yaa napcam ben bi yere gitmicemmi kimse gelmicekmi bana insanların yüzüne bakıp bakıp ağlıyo valla nasıl misafir ağırladım naptım hiç bilmiyorum.
hadi ya geçmiş olsun cnmselam kızlar.........
biz yeni geldik tatilden,tatilimiz iyi geçti diyemem çünkü yusuf ateş ve ishalle uğraştı 4 gün 4.gün sonunda keyfi geldi ama tatilimiz bitti ve oğluşum çok zayıfladı bende çok yorgunum süt sağıyorum birz geçmişi okiyim.
tşk ederim ipekcimben de çok istiyorum yabancılasın kaydirigubbakcemile3
evet canım demir damlasından.
yaaa sorma tuğbacım ben zil takıp oynuyorum nerdeyse dr.a kalsa 6. ay kdr fitille yaptırcaktım armut suyunu içirdimmi bizimkinin poposu durmuyo çok şüküürrrrr:Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar su yenı program varya benım kocam bır melek ve kocam sıze emanet oraya mı yollasak ne bızımkılerı
hem ev ısı hem cocuk bakıp hemde mısafır agırlasınlar bakalımm ne kadar kolaymıs
bende yabancıya gıdınce aglasın dıyorum da bızımkınde de tık yok kafamçokkarıştı
yaw anne oluca kakaya bıle sevınır olduk.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erende bır gun yapmayınca ben stres oluyorum yaptıktan sonrada nasıl mutlu oldugumu anlatamam zemuszemuszemuszemus
bilemicemki cnm fazla doyarsada yapabiliyomuş:bbo:
fazla beslenince kakası yeşil oluyormus canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?