2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar herkesin kocası aynı emin olun yani erkek geni sonuçta ne denirki takmıcaksın dicem ee arada bir kavga olmazssa olmaz dimi bende yapıyorum o kavgalardan arada ama benim kocişte çok yoruluyo yaa kıyamıyom ben ona napıyım sonra barışıyoz hemen

kızlar bi tek bnm oğlummu yabancılamıyo yaa ben çok istiyorum yabancılamasını çünkü demiri kim kucağına alırsa mıncır mıncır seviyo bi bahane bulup alıyorum kucaklarından bizimki hiç ağlamıyo neden acabaa cins cinssss kesin babasının tarafına çekmiştir bu huyukaydirigubbakcemile3
demir devit3 ve ferrum damlalarını kullanıyo

ben kaçar azıcık dinlenmeyi hakettim sanırım tabi zeynep hanım izin verirse zırt pırt ayakta zilli öpüyorum hepinizi en çokta sıpalarınızı

kızlar demir 2 günde bir kaka yapmaya başladı çok şükür
ama kakası yeşil rengine döndü demir damlasından dolayımıdır acaba
bilgi sahibi olan var mı?

ben de çok istiyorum yabancılasın kaydirigubbakcemile3

evet canım demir damlasından.

kızlar su yenı program varya benım kocam bır melek ve kocam sıze emanet oraya mı yollasak ne bızımkılerı
hem ev ısı hem cocuk bakıp hemde mısafır agırlasınlar bakalımm ne kadar kolaymıs

bende yabancıya gıdınce aglasın dıyorum da bızımkınde de tık yok kafamçokkarıştı

yaw anne oluca kakaya bıle sevınır olduk.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erende bır gun yapmayınca ben stres oluyorum yaptıktan sonrada nasıl mutlu oldugumu anlatamam zemuszemuszemuszemus

kızlar yine kaynatmışsınız oh valla negüzel benim bugn annemler bana baskın yaptı iftara 3 saat varken geldiler tabi bende tutuştum ama allahıma çok şükür alnımın akıyla çıktım herbişicikleride eksiksiz yaptım tatlıma babam bayıldı muhallebilikadayıf hehehheheh tek tek alıntı yapmayı bilmediğimden böle düzara yazıcam şirvan canım doğumgünün kutlu olsun 30 oldun he oda bişeymi ben 32 yim inanamıyo insan ama seneler geçiiii rabbim ömründe bereketlisini versin canım nice mutlu yıllara eşin ve yavrunla meraklı canım ah ah bu konuyu hiç açma yaramı deşme sen eşinin huyunu herkezden ii bilirsin kafası bişeye bozuktur ve sana patlamış olabilir sabır canım anne olmak sadece bebeğe sabırı deil eşede sabrı öğretio insana ama bence çok alttan alma konuş ama konuşma taktik uygula oda çatlasın ortadan bende işe yarıyo kafanada takma onlar takıomu biz sinir olduğumuzla kalıyoruz ne çok uzattım kusura bakmayın birde bugün bu koşturmacamın arasında cam rende aradım bulamadım siz nerden aldınız kızlarrrr

canım internette ve bebek magazalarında var ama 5-10 tl arası satılıyor. ben 1 milyoncu gibi bir yerden almıştım 1.5 tl ya. pazarda da satılır.

ipekçim şu eşleri oruç vurdu canım herhalde ezana yakın açlıktan nevri dönüyo ya ondan inatlaşıyolar benımkıde yapıyo aynısını arada

esracım ben öğünlük yapıyorum selene meyvayıda sebzeyıde gerçi sebze dediğim havuş yarım patates biraz pirinç o kadar

carrefour da yoktu işin aksi pazarda bulurmuşum bi bakim pazarada ama hiç raslamadım cam rendeye bu arada ben daha ömere püreye başlamadım ama diğerlerine bikaç öğünlük yapıp tek öğünlükler halinde hazırlayıp buzluğa atıyodum hergün çıkartıp yediriyodum yoksa hergün başa çıkmaz canım

kızlar mart annelerine baktımda daha 1000 li sayfalardalar anlicanız bizim çeneler düşükmüş onu anlıyorummmmmmmzemuszemus

evet canım benimde dikkatimi çekti biz hepsinden geveze çıktık hihihihi bebşlerde biraz uslu galiba yoksa buraya zaman ayırmak çok zor olurdu

ben demir falan vermiyorum son 4 gündür yeşil yapıyo üşütüyor mu acabaaaaaa

erende bugun yesıl yaptı

fazla beslenince kakası yeşil oluyormus canım.

buna sevınmem mı gerekır yoksa uzulmem mı anlayamadım yaww

canım internette ve bebek magazalarında var ama 5-10 tl arası satılıyor. ben 1 milyoncu gibi bir yerden almıştım 1.5 tl ya. pazarda da satılır.

bende bakımm su 1 mılyonculara lazım olacak galıba

canım bebekleri yatarak emzirmek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.yatarak emzirme..
hadi yaa ben hep öyle emzirdim

tuğbis baştan okumadın galiba
aynen dediğim gibi..

cnm oruç insanı etkiliyor
erkeklerin doğasında davar zaten gıcıklık ama sende yaptığın domuzluk falan demişsin ya kızmıştır
biz kadınlarında hatası erkekleri tatlı dille yola getirmeyi bilmiyoruz

cnm yoğurtla pekmez olmaz
ama benim arkadaş kızı 6 aylıkken meyvesinin içine katıyodu pekmez daha yarıyormuş hem

aynen ya bir sürü parçası var yıka yıka bitmiyir:)
en iisi elde sık daha ii

nisan bebişlerin hepsinde var sanırım aynı sorun
demekki bu ayki duygusal gelişimleri böle
anneme babama daha doğrusu benden başka kimseyi istemiyor sevdirmiyor kendini içli içli ağlyor ya beni görünce susuyor
annemler iftardalardı ne sofra hazırlayabildim ne bişey
hadi ya geçmiş olsun cnm
sadece anne sütümü veriyosun
bak keremde çok kilo alamıyordu olması gerekende azdı kilosu dr. mamaya başlattı
sende bi sor doktora istersen

ben de çok istiyorum yabancılasın kaydirigubbakcemile3

evet canım demir damlasından.
tşk ederim ipekcim
yaaa sorma tuğbacım ben zil takıp oynuyorum nerdeyse dr.a kalsa 6. ay kdr fitille yaptırcaktım armut suyunu içirdimmi bizimkinin poposu durmuyo çok şüküürrrrr:Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben demir falan vermiyorum son 4 gündür yeşil yapıyo üşütüyor mu acabaaaaaa
bilemicemki cnm fazla doyarsada yapabiliyomuş:bbo:
fazla beslenince kakası yeşil oluyormus canım.

ülen bizimki emmiyoduki fazla beslensin bu nasl iş anlamadım ozmn bizimki kesin damladanşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…