2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar bişi sorcamm

bende kuzenimden aldığım chicco nun manuel göğüs pompası var nasıl kullanacam kullanan varsa yazablirmi.... bütün paçaları taktım göğsüme yapıştırdım pomappaladım ama pompadan fısss diye ses geliyo normalmi o ses.. acaba havayı dışarı mı atıyor. öylece bekledim hiç süt çıkarmadı sanırım bi yerde hata yapıyorum ... 5 tl ye aldığım pompayla daha ii çıkardım -tatlicadiarzu-

herkeselere günaydınn esra senle benden başka kimse yok herkes uykuda galiba ben 6 da kalktım herzamanki gibi uyumak istiyorummm kociş içerde öğlne kadar yatar ohhh canım senin sorun hakkında bi bilgim yok bu arada

Gunaydin gece burasi daha berekrtli oluyormus masallah ben bu aralar 9-10gibi demirle yataga giriyorum onu uyutup bende siziyorum Hala sadece Anne sutu emiyor ve biz 3saatte bir kalkiyoruz 4saat araliksiz uyumayi cok isterdim:))))

Canim bende dogumdan beri onu kullaniyorum surekli sikip buzluga attim malum ben 25gunlukken ise basladim Annem gunduz o sutlerle besliyor demiri .....tis sesi geliyorsa hava aliyordur hortumlari I bi kontrol et yada biberon basindan hava aliyordur:))kaydirigubbakcemile2

günaydınlarr...
kk dan ilk ihtarı almışım dünki sezeryan mı normal doğum mu topiğindeki tartışmadan dolayı.. biraz sert oldu ordaki tartışma doğru.ne yapalım sağlık olsun.insanın bebeğine sezeryanla doğdu diye dna sı bozuk anne de normal doğurmadı diye anne sevgisi ve şefkatine dil uzatılınca insan kibar falan kalamıyor ağzını bile bozabiliyor ne zorluklarla büyütüyoruz ama yine de canımızı verecek kadar seviyoruz ne yapalım bişey diyen olursa çıkıyor pençeler

Kiz sultan sen gece uyumuyon muuuuuu/////merakli gecmis olsun esin umarim yaptiginin darkina varmistir//////armyt susu demek ii geliyor bizimki Hala 4-5gundebir yapiyor birde dogdugundan beri hicbezine yapmadi kakasiniyapmadan once suratini bir tuhaf yapiyorbiz nerde olursak olalim haft en son carrefourda alisveristeydik bi yerbulup demiri yatiriyoruz alti I aciyoruz pasam Rabat rahatyapiyor yoksa yapmaz sipaaa

Seker dun biraz okudum topigi hatta yazacaktimda AMA baktim is cigrindan cikmis ve saygisizlasmis gerek yok dedim bence sizde Saha fazla bozmayin moralinizi

günaydınlar iyi pazarlar geçmişe biraz bakıyım kızlar bu siteden çok güzel fotolar yapılıyo ya bayıldım ben 2 gündür oynuyorum bunla resmen
Effects - PhotoFunia

dün tartışmalar olmuş gene bu sefer anladımki biz tam birbirimize göreyiz anacım yani 2009 nisan anaları aynı fikirde gerisii boş şekerler biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz hesabı bu arada yaklaşık kaç kişiyiz acaba ya ?

hayır benm anlamadığım nasıl anlıyorlar bir yerde tartışma olduğunu yaaa

bu arada herkese tünaydın!Haftasonları çok iyi oluyor bana ya,bu saate kadar Miray a eşim baktı ben de uyudum,ama çok uyuynca da saçmasapan rüyalar görmeye başlıyor insan,alışmışız erkenden kalkmaya.

Çiçek sana da geçmiş olsun,ceza puanı alınca 5 puan mı düşüyoyoksa puanlar birike birike ceza mı büyüyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…