2009 Nisan Anneleri buraya

herkese iyi günler ................

yusuf sabaha kadar değişik değişik sesler çıkardı kumru gibi yol yorgunluğu var üstümde ,kızlar en uzun bebeğimiz kim benim oğlan maşallah 72 cm olmuş tatilde ishal olunca zayıfladı ama upuzun bişey oldu..

Tünaydııın

Şenacım yeni evin hayırlı olsun.Helal sana bunun da kalktın altından iki bıcırıkla.

Doruk da çok yabancılıyor.Ben de bir yere gittiğimzde falan hemen diyorum biraz alışması için zaman verin ona diye.Yoksa iç çeke çeke ağlıyor zavallım.

waaaaaaaaaaoooooooooow pardon ama senin bebiş nisan doğulumu o nasıl bi boy maşallaahhhhhh

merhaba güzel anneler ben dün misafirim olduğu için bugun evi bi silip süpürdüm akşam iftar için bişey yapmıcam bi sürrü yemek arttı .kociş gene uyudu bizde oğlumla takılıyoruz işte.bugun chicco ya gidicez yaa benim ufaklığa güzel bi kot pantalon bulamadık ufak tamamda benim oğluşum bişye giymesin yaaa( acaba orda varmıdır bilen var mı??

cnm maşallah ne boy öyle nazar değmesin tü tü tü ...

benimde misafirim vardı ev dandini dün dışarı çıkaramamıştık oğluşu yürüyüşe çıktık eşimde misafirleri bıraktı bende hiç bir iş yapmadım napim.....

ben daha dr.gitmedim ama 4 ayı doldurunca dün 2-3 çay kaşığı sebze çorbası verdim içti, bakalım dr dan sonra bizde ek gıdaya başlıyoruz daha mı zor olacak acaba mama ne de olsa hemen hazırla emzir rahatdı..

meraklı canım takma tipik erkek modeli işte.diğer zamanlar da yardım ediyomuş.oruçtan dolayı bunalmıştır.alttan al.

güle güle oturun yeni evinizde.

maşallah bu aylarda 500 gr alıyolarmış zaten.biz 2 haftadır santofer demir damlasını kullanıyoruz.zorla veriyorum.kıyafetlerimiz de hep lekelendi.malesef çıkmıyoda.

ben de aynı şekilde veriyorum.

sorma ya ben de aynı şekilde.bi sürü para verdim ama onu temizlemektense rende kullanıyorum.daha pratik.

amin canım.

çok geçmiş olsun.

hay maşallah çok uzunmuş.ben de gülfeme uzun diyodum.kaydirigubbakcemile3

bu arada hepinize merhaba.yine dalmışım konuya balıklama.benim de bugün misafirim var .yorucu bi gün olacak.kızım babasıyla uyuyo.ben de ütüyü bitirip bi bakayım dedim.

hayırlısı olsun cnm evin allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin,darısı taşınamayanların başına önce bana)

geçmişi okuyorum hala bitmedi gördüğüm kadarıyla ŞirvanCım doğum gününmüş baran ve eşinle nice nice mutlu yıllara, regl olmuşun herşeyimiz senle bir demek bugün yarın bende olurum acaba kilo vermemiz hızlanır mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…