ooo senin bişey kalmamış benim 5 kilom varrrrrmerhaba kızlarrr
bende dönemedimn yaa daha 2.5 kilom varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynen öyle yasultan sende mi almışsın ceza yoksa?Bu ne ya herşeye ceza,ilkokulda hani tek ayağa dikerlerdi ya,ona benzedi.kafamçokkarıştı
Çiçek sana da geçmiş olsun,ceza puanı alınca 5 puan mı düşüyoyoksa puanlar birike birike ceza mı büyüyormuş?
Oy maşallah,herhalde en uzun seninkidir.herkese iyi günler ................
yusuf sabaha kadar değişik değişik sesler çıkardı kumru gibi yol yorgunluğu var üstümde ,kızlar en uzun bebeğimiz kim benim oğlan maşallah 72 cm olmuş tatilde ishal olunca zayıfladı ama upuzun bişey oldu..
Miray da yeni bir yere girince ağlamıyor,ama sadece bakıyor,herkesin suratına teker teker,etrafı inceliyor,arap atı gibi sonradana çılıyor,bir süre geçtikten sonra kendine geliyor ve başlıyor tepinmeye.Ama ağlamıyor,o çok zor oluyordur ya,her seferinde ağlaması.Tünaydııın
Şenacım yeni evin hayırlı olsun.Helal sana bunun da kalktın altından iki bıcırıkla.
Doruk da çok yabancılıyor.Ben de bir yere gittiğimzde falan hemen diyorum biraz alışması için zaman verin ona diye.Yoksa iç çeke çeke ağlıyor zavallım.
Şu anda kimse de yokmuş ama yine de sorayım,bir daha girince bakarım cvp yazan olursa;
Dün Miray a pnomökok aşısı yaptırmıştık ya,sabah aşı yerinin yakını şişti içten beze gibi,sizce normal mi?dün Dr.kızarırsa kolonyalı pamuk yapın demişti,onu da yaptım ama inmedi daha.
Şu anda kimse de yokmuş ama yine de sorayım,bir daha girince bakarım cvp yazan olursa;
Dün Miray a pnomökok aşısı yaptırmıştık ya,sabah aşı yerinin yakını şişti içten beze gibi,sizce normal mi?dün Dr.kızarırsa kolonyalı pamuk yapın demişti,onu da yaptım ama inmedi daha.
bizimkinde olmadı canım geçmezse sabaha kadar göster bence..
canım normal. prevenar ın sık görülen yan etkilerinden biri. bizde de oluyor. gecer merak etme.
şu anda kimse de yokmuş ama yine de sorayım,bir daha girince bakarım cvp yazan olursa;
dün miray a pnomökok aşısı yaptırmıştık ya,sabah aşı yerinin yakını şişti içten beze gibi,sizce normal mi?dün dr.kızarırsa kolonyalı pamuk yapın demişti,onu da yaptım ama inmedi daha.
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
kızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa
onu demirde yapıyo her defasında öüm kopuyo bişy olacak diye bende artık sadece uzun kollu badysini giydirip yatırıyorum üstünüde örtmüyorum aslında artık en güvenlisi küçükken olduğu gibi battaniyesini alttan sararak yatırmak hiç değilse onu suratına çekemezkızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?