kızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
iii gecelr kızlar bugn niye pey yazışma olmamş nazar mı dedi yoksa sadece 4 sayfa ilerlemiş sabahtan beriii
elemtere fiş kem gözler şiş
kızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
onu demirde yapıyo her defasında öüm kopuyo bişy olacak diye bende artık sadece uzun kollu badysini giydirip yatırıyorum üstünüde örtmüyorum aslında artık en güvenlisi küçükken olduğu gibi battaniyesini alttan sararak yatırmak hiç değilse onu suratına çekemez.
selam kızlar sonunda yeni evimdeyim yerleştim sayılır çok şükür anca fırsat bulup bakayım dedim geçmişi okumam tabiki imkansız özür dileyim hasta olanlara geçmiş olsun iyi haberler varsa toptan hayırlı olsun diyeyim beni bu seferlik affedin
Miray 500 gr almış bu ay:
7380 gr 66,5 boyu.
Dr. a sordum gece mızırdanarak kalkıyor,(kalkmıyor da ses çıkarıyor aslında)acaba gazdan mı diye,yok bu daha sonraki aylarda bekliyoruz,ama sizinki erken başlamış dedi.Sebebi de yalnız kalmak istemiyor,bizi yanında hissetmek istiyormuş.Dr. deyince düşündüm de ben kucağıma aldığımda susuyordu gerçekten de.Demek kii dönemsel birşeymiş bu da,çoğu bebekte de vardı.
bizim doktorda çok rahat.aynı şeyleri söyledi.arada yoğurt ver dedi kendim mi tutturayım dedim yok güvenilir bi markanın yoğurdundan verebilirsin dedi bebek yoğurtları var onlardan mı dedim hayır sizin yediğinizden dedi.biraz pekmezde katsam azıcık bişi olur mu ki
kızlarrr öldüm valla yorgunluktannn...herşey gayet iidi misafirler gelince kayra yaygrayı bastı allahım o ne ağlamak susturamıyo kimse beni istiyo bende köfte kızartıp pilav pişiriyorum bi yandanda böreği pişiriyorum allahım içim gitti oğlum susmuyo yabancıları sevmiyo kızlar yaa napcam ben bi yere gitmicemmi kimse gelmicekmi bana insanların yüzüne bakıp bakıp ağlıyo valla nasıl misafir ağırladım naptım hiç bilmiyorum.
selam kızlar.........
biz yeni geldik tatilden,tatilimiz iyi geçti diyemem çünkü yusuf ateş ve ishalle uğraştı 4 gün 4.gün sonunda keyfi geldi ama tatilimiz bitti ve oğluşum çok zayıfladı bende çok yorgunum süt sağıyorum birz geçmişi okiyim.
sebze pürelerini öğünlük mü yapıyorsunuz yoksa bi tencere mi..
Şu anda kimse de yokmuş ama yine de sorayım,bir daha girince bakarım cvp yazan olursa;
Dün Miray a pnomökok aşısı yaptırmıştık ya,sabah aşı yerinin yakını şişti içten beze gibi,sizce normal mi?dün Dr.kızarırsa kolonyalı pamuk yapın demişti,onu da yaptım ama inmedi daha.
bugün akşam 5 gibi ecrine yoğurt verdim biraz çok sevdi ama iftar vakti katıla katıla ağladı çok korktuk ağlamaktan yorgun düştü bebeğim uyuyor şimdi sanırım bana bu gece de uyku yok
yoğurt dokunmuş ola bilir mi acaba kızlar
günaydın kızlar iyi bir hafta olsun hepimize
selamlar herkese kızlar....hasta olan bebişlere sağlık,sıhhat versin Allah....cumartesi günü eşimin kızkardeşi annesine gelince bizde gittik kayınvalideye....görümcemin oğluda 9.5 aylık ve yürütecini getirmişler....bizimkiler da bana koy bakalım ne yapıcak dediler....neyse koyduk bizim kızda yengeç gibi yan yan gitti.....bak ne güzel yürüyor falan dediler ama 2 dakika sonra bastı çığlığı anneside aldı kuzusunu içinden....:))
kızlarr öncelikle herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için az önce geldik hastaneden doktor antibiyotiğe başladı hastaneye yatırmaya gerek yok dedi bol su vericem sık emziricem eğer çarşambaya kadar geçmezsse o zaman işimiz zor dedi allahım inşallah geçer yaa kuzucum uyuyo şimdi.bu arada doktor mikrobu ağzına aldığı herhangi bişeyden de kapmış olabilir dedi ve bunu engellemek mümkün değil dedi.
güle güle otur şenaycım yeni eviniz hayırlı olsunselam kızlar sonunda yeni evimdeyim yerleştim sayılır çok şükür anca fırsat bulup bakayım dedim geçmişi okumam tabiki imkansız özür dileyim hasta olanlara geçmiş olsun iyi haberler varsa toptan hayırlı olsun diyeyim beni bu seferlik affedin
maşallah miraya 6 aylık bebek kilosundadır tabi cnm 1 yaşındaki bebek 9 civarı oluyomuşya normalde.bir de bende gece kalkma nedenini dün anladım beniarıyo sanırım laya hiç bakmadan ninni söylemeye başladım gece sustu anladı yanında olduğumu yaşasıınn gerçek sebebi bulduk sanırım :)) ama işin ilginci annemlere gidince hiç yapmıyo bizim evde yapıyo neden ki orda deliksiz uyuyoMiray 500 gr almış bu ay:
7380 gr 66,5 boyu.
Dr. a sordum gece mızırdanarak kalkıyor,(kalkmıyor da ses çıkarıyor aslında)acaba gazdan mı diye,yok bu daha sonraki aylarda bekliyoruz,ama sizinki erken başlamış dedi.Sebebi de yalnız kalmak istemiyor,bizi yanında hissetmek istiyormuş.Dr. deyince düşündüm de ben kucağıma aldığımda susuyordu gerçekten de.Demek kii dönemsel birşeymiş bu da,çoğu bebekte de vardı.
ewet bende evde yapamayınca katkısız dediği için dr da..ne yoğurt verebilirsindedi onu verdim dün 2 kaşık yavaş yavaş arttırıcambizim doktorda çok rahat.aynı şeyleri söyledi.arada yoğurt ver dedi kendim mi tutturayım dedim yok güvenilir bi markanın yoğurdundan verebilirsin dedi bebek yoğurtları var onlardan mı dedim hayır sizin yediğinizden dedi.biraz pekmezde katsam azıcık bişi olur mu ki
bende ööle düşünüyorum olduğu gibi yesinde bu kadarken küçükken sevdirmek daha kolay ilerde rahat ederizcanım yoğurdun içine meyve püresi ya da pekmez gibi tatlı şeyler katılmamalıymıs.eğer katılırsa bebek tatlı şeylere alışır ve daha sonra verecegin sade yoğurt ya da yeşil sebze püreleri gibi şeyleri reddedermiş.
Ya biz de hamileyken almıştık katı meyve sıkacağı,bir ton da para verdik,öylece duruyor,bir hevesle ilk zamanlar sıktık falan,ama çok zor ya onu temizlemesi etmesi,bir sürü parçası var,güya bebek için de işimişze yarar diye düşünmüştük,en çok da ondan aldık,ama yiyeceği zaten en fazla bir bardak meyve suyu,katı meyve sıkacağını temizleyene kadar elimde rendeleyip suyunu da süzdürüveririm.
sabah sabah puanları da dağıtiim
nAGİHAN MİRAY DA YAPIYOR BUNU,HATTA GÜNDÜZ EN BÜYÜK EĞLENCESİ OLDU DİYEBİLİRİM,O ANDA ne bulursa yüzüne kapatıyor,sonra da tepiniyor,açınca da gülüyor bize.Ama gece yapması tabi tehlikeli,ben de hala üstüne birşey örtmüyorum o yüzden,havalar serinleyince de uyku tulumu alırız.kızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa
kızlarr öncelikle herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için az önce geldik hastaneden doktor antibiyotiğe başladı hastaneye yatırmaya gerek yok dedi bol su vericem sık emziricem eğer çarşambaya kadar geçmezsse o zaman işimiz zor dedi allahım inşallah geçer yaa kuzucum uyuyo şimdi.bu arada doktor mikrobu ağzına aldığı herhangi bişeyden de kapmış olabilir dedi ve bunu engellemek mümkün değil dedi.
herkese günaydınlar bu puanlar nedir nasıl oluyo hep sorucam unutuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?