elada insanların suratlarına bakıp bakıp ağlıyo ama başkasının evindeysek çok garip di mi.bizim evdeysek ağlamıyo dışardaysak da ama hem ev yabancı hem insanlar yabancıysa bi ağlıyo ki yarım saatkızlarrr öldüm valla yorgunluktannn...herşey gayet iidi misafirler gelince kayra yaygrayı bastı allahım o ne ağlamak susturamıyo kimse beni istiyo bende köfte kızartıp pilav pişiriyorum bi yandanda böreği pişiriyorum allahım içim gitti oğlum susmuyo yabancıları sevmiyo kızlar yaa napcam ben bi yere gitmicemmi kimse gelmicekmi bana insanların yüzüne bakıp bakıp ağlıyo valla nasıl misafir ağırladım naptım hiç bilmiyorum.
çok geçmiş olsun cnmselam kızlar.........
biz yeni geldik tatilden,tatilimiz iyi geçti diyemem çünkü yusuf ateş ve ishalle uğraştı 4 gün 4.gün sonunda keyfi geldi ama tatilimiz bitti ve oğluşum çok zayıfladı bende çok yorgunum süt sağıyorum birz geçmişi okiyim.
hepsinitaze yapıyorum bendesebze pürelerini öğünlük mü yapıyorsunuz yoksa bi tencere mi..
regli olmk klo vermemei etkilemedi yaa keşke etkleseydi
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
kızlar benim biberon ememeyen kızıma dr.browns nuby bebedor ne kadar biberon çeşidi vrsa alıp denemiştim.bi dünya para gitti biberonlara meğer işin sırrı 4 liralık bebedor damaklı biberon ucundaymış.delikafadulden 2 gündür onunla emdiriyorum birinin daha bebişi ememiyordu biberon onun için paylaşayım dedim belki işe yarar.
Benim kız canım,emmiyor biberon,bir deneyeyim ben de,gerçi şu an için şart değil ,bide ona alışıp meme emmeyi bırakırmış heheheee
günaydınlar..
iyi hissetmiyorum bugün kendimi.
pazartesi sendromu herhalde.
dün yediğim yemeklerdende olabilir.
oğlanı sünnet ettirmeye karar verdik bu haftaiçi.
ama hala korkuyorum canı çok acırsa vicdan azabı çekeceğim(
dudağını büzüp bana bakıp ağlaması ciğerimi parçalıyor zaten(
sünnet yaptıranlar genel anestezimi yapıyolar???
kızlarr öncelikle herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için az önce geldik hastaneden doktor antibiyotiğe başladı hastaneye yatırmaya gerek yok dedi bol su vericem sık emziricem eğer çarşambaya kadar geçmezsse o zaman işimiz zor dedi allahım inşallah geçer yaa kuzucum uyuyo şimdi.bu arada doktor mikrobu ağzına aldığı herhangi bişeyden de kapmış olabilir dedi ve bunu engellemek mümkün değil dedi.
sorma ya bende bugün kilolarıma takmış durumdayım!!!
yok ya artık çok fazla yemiyorum.
şeyimi yere koymadan çalışıyorum genede sanki kilolar duruyo.her sabah 38 bedenlerimi deniyorum her sabah moralim "O " evden çıkıyorum(
ya oğlan 5 ayı devirdi hala eski kiloya dönemedim.
kış geliyo giyisi yok ne yapcam ben ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?