2009 Nisan Anneleri buraya

elada insanların suratlarına bakıp bakıp ağlıyo ama başkasının evindeysek çok garip di mi.bizim evdeysek ağlamıyo dışardaysak da ama hem ev yabancı hem insanlar yabancıysa bi ağlıyo ki yarım saat
çok geçmiş olsun cnm
sebze pürelerini öğünlük mü yapıyorsunuz yoksa bi tencere mi..
hepsinitaze yapıyorum bende
regli olmk klo vermemei etkilemedi yaa keşke etkleseydi

benimkinide etkilemedi hala tık yok (
dolayısıyla eski dar kıyafetlerimde olmuyo yeni bişiiler almak zorunda kaldım bayram için

cnm çok geçmiş olsun bizde aynısını geçirdik 1.5 ay önce allahtan mikrobu çabuk attıda ishali hemen geçmedi korkma ilaçlarını düzenli kullan dediği gibi bol bol emzir

Benim kız canım,emmiyor biberon,bir deneyeyim ben de,gerçi şu an için şart değil ,bide ona alışıp meme emmeyi bırakırmış heheheee

slm kızlar. ya arkadaşlar benim kızım diş çıkarmış. hiç beklemiyorduk akşam babası farketti.minicik sivrilmiş. üstelik yaınındaki dişde çıkmak üzere çok şaşırdık. başka çıkaran var mı?

merhaba arkadaşlar..valla itiraf ediyorum geçmişi okuyamadım ama bahar bir fırsat vermiyor ki...diş çıkarıyormuş bir haftadır canımı okudu...huysuz, ağlıyor, iştahsız (3 gün beni emmeyi bırakmayı denedi), kusma ve ateş oldu (sabah 5 de acillere taşındık)...oy oy anne olmak hem dünyanın en büyük lütfu hem de çok yorucu..bir çıkaydı şu diş...ay vallla ben dişi mi kıracam ..

iyi diklekleriniz için çok saolun kızlar allah hepimizin minişlerini korusun. hastanede yeni doğmuş bi bebek vardı ve elinden kan alıyolardı ööle bi ağladıki annesi dayanamadı hüngür hüngür ağladı ben onu görünce bende ağladım annelik çok farklı bi duyguymuş gerçekten.

Benim kız canım,emmiyor biberon,bir deneyeyim ben de,gerçi şu an için şart değil ,bide ona alışıp meme emmeyi bırakırmış heheheee

emmeyi bırakmasından bende korkuyorum elifcim ama benim sağ göğsümde devamlı tekrarlayan fecii bi acı oluyor çünkü sol göğsümden çok sağı emmek istiyor bugünlerde dişleri çok kaşındığı için saat başı memede çığlık çığlığa ağlarken meme verince susuyor ama ben mahvoldum emerken gözümden yaş geliyo valla birkaç öğünü biberonla emdirsem rahatlıcak iyileşecek belki.o yüzden bu sevincim.

Burcu-arda canım geömiş olsun inşallah hemencecik iyileşir Kayra bebek...

Şenayım güle güle otur evin de bebişlerinle ağız tadınla...

günaydınlar..
iyi hissetmiyorum bugün kendimi.
pazartesi sendromu herhalde.
dün yediğim yemeklerdende olabilir.

oğlanı sünnet ettirmeye karar verdik bu haftaiçi.
ama hala korkuyorum canı çok acırsa vicdan azabı çekeceğim(
dudağını büzüp bana bakıp ağlaması ciğerimi parçalıyor zaten(

sünnet yaptıranlar genel anestezimi yapıyolar???

canım lokalle yapıyorlar. alis klamp diye bir yöntem var. küçücük bebege bir sünnet için genel anestezi riskli zaten..

herkeslere günaydın.....

günaydın diyorum ama biz herzaman ki gibi erkenciyiz,benim oğlan uyandığında acaip acaip sesler çıkarıyor bir haftadır onu öğrendi herzamanki gibi iştah sıfır ve ben elimde süt sağıyorum kızlar allah günah yazmasın artık süt sağmaktan bunaldım otelde bile elimde pompa süt sağdım orda annelerle tanıştım allah sana sabır versin dediler tek çabam oğlum anne sütü alsın emmediği için sütüm iyice azaldı hala 80 kiloyum ve bu kilolardan biran önce kurtulmak istiyorum ama bu sağma işi olduğu için diyete başlayamıyorum süt olsun diye ekstra hiçbirşey yemiyorum bazen artık sütü kessem mi diyorum yusuf 4,5 aylık oldu acaba anne sütü yeter mi artık bebişini sütten kesen var mı bu kilolarla kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.

sorma ya bende bugün kilolarıma takmış durumdayım!!!
yok ya artık çok fazla yemiyorum.
şeyimi yere koymadan çalışıyorum genede sanki kilolar duruyo.her sabah 38 bedenlerimi deniyorum her sabah moralim "O " evden çıkıyorum(
ya oğlan 5 ayı devirdi hala eski kiloya dönemedim.
kış geliyo giyisi yok ne yapcam ben ya((

canım çok geçmiş olsun benim oğlumda tatilde ateş ve ishal oldu babmız doktor hemen antibaktriyel şurup verdik iki gün sürdü ishali çok şükür erken toparladı herhalde hava değişimi oldu bizde bol su ve anne sütü verdik allahım hepimizin meleklerini korusun o 3 gece oğlum ateşler içindeyken mahvoldum hepsi allaha emanet kuzularımızınn

canım kaç kilosun ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum olmazsa obezite ilaçlarından kullanıcam ama süt olayı elimi ayağımı bağlıyor dediğin gibi bazen kahvaltıyı 12 1 gibi yapıyorum ve sürekli hareket halindeyim fakat çok stresliyim stres kortizon hormonu salglamasını artırırmış oda kilo almamızı sağlarmış 60 kilo ile hamile kaldım 20 kilo fazlam var benim oğlum emmedi ama ben hep sağdım kilo falan veremedim danalar gibi geziyorum.:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

valla bende düşünüyorum diyetisyeni..
burda bide biyer açılmış bfit diye.oraya gitcem bu hafta bakalım bilgi almak için..
yaa bende 4 ay durmadan emzirdim..
şimdi geceleri emiyor sadece..
benim bünyeden kaynaklanıyor hemen kilo veremiyorum etlerim sıkı

kızlar saoln ama nasl korktum yaa

ceyo dedigin gibi yüzünüaçıncada nasıl gülüyo bölee sıpa farkında degil bizim ödümz patlıyoo oo işin gırgırında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…