- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
canım süt sağma konusunda seni çok iyi anlıyorum..ben çalışıyorum ve bebeğimde emmeyi bıraktı..günde en az 7 defa süt sağıyorum..tam 2 aydır bu böyle..bazen bunalıyorum çok hem de..sonra diyorumki kendi kendime..bebeğimi en iyi ne korur anne sütü..hastalanmaması için ne lazım..anne sütü..bebişime verebileceğim belki de en değerli şeylerden biri diyorum kendi kendime..ve ağır gelmiyor ondan sonra..mesela 15 dak sonra yine süt sağmam lazım..benim sütüm düzenli sağıldığı için azalmadı..bazıları bebek emmeli diyor ama aksine bence arttı..fakat 3-4 gece kadar sağmadım ve bünyem hemen alıştı süt üretmemeye başladı o zamanlarda..şimdi geceleri sahur zamanı bebiş hep uyanıyo zaten ben de sütümü sağıp öyle yatıyorum..her yerde pompa taşıyotum tıpkı senin gibi..bi sağıyorum bi veriyorum zemuszemus ...herkeslere günaydın.....
günaydın diyorum ama biz herzaman ki gibi erkenciyiz,benim oğlan uyandığında acaip acaip sesler çıkarıyor bir haftadır onu öğrendi herzamanki gibi iştah sıfır ve ben elimde süt sağıyorum kızlar allah günah yazmasın artık süt sağmaktan bunaldım otelde bile elimde pompa süt sağdım orda annelerle tanıştım allah sana sabır versin dediler tek çabam oğlum anne sütü alsın emmediği için sütüm iyice azaldı hala 80 kiloyum ve bu kilolardan biran önce kurtulmak istiyorum ama bu sağma işi olduğu için diyete başlayamıyorum süt olsun diye ekstra hiçbirşey yemiyorum bazen artık sütü kessem mi diyorum yusuf 4,5 aylık oldu acaba anne sütü yeter mi artık bebişini sütten kesen var mı bu kilolarla kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.
slm kızlar. ya arkadaşlar benim kızım diş çıkarmış. hiç beklemiyorduk akşam babası farketti.minicik sivrilmiş. üstelik yaınındaki dişde çıkmak üzere çok şaşırdık. başka çıkaran var mı?
günaydınlar..
iyi hissetmiyorum bugün kendimi.
pazartesi sendromu herhalde.
dün yediğim yemeklerdende olabilir.
oğlanı sünnet ettirmeye karar verdik bu haftaiçi.
ama hala korkuyorum canı çok acırsa vicdan azabı çekeceğim(
dudağını büzüp bana bakıp ağlaması ciğerimi parçalıyor zaten(
sünnet yaptıranlar genel anestezimi yapıyolar???
Elma Diyeti Deneyimleri - Sayfa 349 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar biz elma diyetiyle zayıflıyoruz bi bakın isterseniz.........................
canım süt sağma konusunda seni çok iyi anlıyorum..ben çalışıyorum ve bebeğimde emmeyi bıraktı..günde en az 7 defa süt sağıyorum..tam 2 aydır bu böyle..bazen bunalıyorum çok hem de..sonra diyorumki kendi kendime..bebeğimi en iyi ne korur anne sütü..hastalanmaması için ne lazım..anne sütü..bebişime verebileceğim belki de en değerli şeylerden biri diyorum kendi kendime..ve ağır gelmiyor ondan sonra..mesela 15 dak sonra yine süt sağmam lazım..benim sütüm düzenli sağıldığı için azalmadı..bazıları bebek emmeli diyor ama aksine bence arttı..fakat 3-4 gece kadar sağmadım ve bünyem hemen alıştı süt üretmemeye başladı o zamanlarda..şimdi geceleri sahur zamanı bebiş hep uyanıyo zaten ben de sütümü sağıp öyle yatıyorum..her yerde pompa taşıyotum tıpkı senin gibi..bi sağıyorum bi veriyorum zemuszemus ...
benim çok kilo problemim yok..aslında bende aşırı zayıf olan birydim..hamile kaldığımda 39 kiloydum..doğuma girerken 54..şimdi de 42-43 kiloyum..boyum 1,59..oldukça minyon bir bayanım anlayacağın..bana da herkes kilo alsana diye baskı yapardı..hiç takmazdım hala takmıyorum..şimdi de verme diyorlar..senin de fazla kilon varmış..olsun..ne de olsa geçecek onlar..sen sütünü sürekli sağmaya devam et bence..eminim vereceksindir kilolarını..bi diyetisyen eşliğinde sütünü kaybetmeden kilolarını kaybedebilirsin..sütümüz bebeklerimiz için çok değerli..biz onlar için her şeye katlanıyoruz..hamileyken neler çektik düşünsene bi..o bulantılar..ufff..hatırlamak istemiyorum..ben şahsen 5 ay çektiğim için...ya da emzirme döneminde göğüslerin yara olması..allah ım böyle bi acıya kim için katlanırki insan..anlayacağın meşakatli yolu bitirmişiz zaten..dişini azcık daha sık ve moralini bozma..bak göreceksin her şey daha iyi olacak...
meraklı misafir evet canım haklısın ben ekstra sebze balık ızgara halanmış tavuk flnda yiyorum ama yeşil elma acayip tok tutyo onun için uygulayabiliyorum yoksa ben çok diyet denedim ama başaramadım.......................
ben de aynı durumdayım. helede kilo fazla olunca daha da artıyor bu ağrılar.bende evi temizliorum şöyle bi bakayım dedim ara verdim belim koptu sizinde akşam ytınca beliiniz ağrıyomu yaa bnmki feciii sırtüstü yaatamıyorum
herkeslere günaydın.....
günaydın diyorum ama biz herzaman ki gibi erkenciyiz,benim oğlan uyandığında acaip acaip sesler çıkarıyor bir haftadır onu öğrendi herzamanki gibi iştah sıfır ve ben elimde süt sağıyorum kızlar allah günah yazmasın artık süt sağmaktan bunaldım otelde bile elimde pompa süt sağdım orda annelerle tanıştım allah sana sabır versin dediler tek çabam oğlum anne sütü alsın emmediği için sütüm iyice azaldı hala 80 kiloyum ve bu kilolardan biran önce kurtulmak istiyorum ama bu sağma işi olduğu için diyete başlayamıyorum süt olsun diye ekstra hiçbirşey yemiyorum bazen artık sütü kessem mi diyorum yusuf 4,5 aylık oldu acaba anne sütü yeter mi artık bebişini sütten kesen var mı bu kilolarla kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.
arkadaslar lütfen bu diyeti sakın denemeyin! çok saglıksız. hele ki emziren anneler için... bu diyetle tabi ki kilo verilir ancak ömrünüzün sonuna kadar elma yiyerek yaşayamayacagınız için verdiginiz kiloları mutlaka geri alacaksınız. bünyenize yazık. bebeginize yazık. bu diyet de sayısız yo yo diyetlerinden biri sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?