2009 Nisan Anneleri buraya

bizimkide yastıkla uyumayı sevmiyo.
yastıktan aşağıya itiyo kendi sonra alıyo yastığı kafasına geçiriyor.
o yüzden etrafına herhanbirşey koymuyoruz çünkü çok karıştırıyor heryeri.

mügecim sevmiyor değil babalarını özlüyorlar bizimkide çok hareketli ama babası daha çok yorduğu için dediğin gibi babasında hemen uyuyor

bizimkide cok aglıyordu bizde herkese kayınvalidemlerde dahil çocugu görür görmez kucağınıza almayın bizim kucağımızda kalsın 15 dk o sizi izlesin dedik biraz kırıldılar ama oğlumun ağlamadığını görünce biz razıyız dediler

Madem bugÜn kılolardan gıdılıyo bende kendı kılolarımdan bahsedeyım malumunuz aranızda en kılolulardan bırıde benım emzırmedıĞım ıÇın dıyetısyene baŞladım bugÜn dıyete baŞlayalı 20 gÜn oldu ve 4,5 kılo verdım toplamda 23 kılo verıcem ınŞallah ......

canım cok üzüldüm geçmiş olsun umarım hastaneye yatacak kadar ilerlememiştir ii haberlerini bekliyorum

selamsss...
burcu caNIM GEÇMİŞ OLSUN.... inş. ciddi bişiy yoktur...

ahhhh bu kilolar ve eski kıyafetler.... ben de aynıı hala 60-62 gidip geliyorum... tek ümidim okulun başlayacak olması....çok değil 6-7 kilo daa versem bayram etcem... eski kilomu da istemiyom... 55-56....

saol canım hastaneye yatmadık ilaç tedavisine başladık çarşambaya kadar geçmezse o zaman yatıcak yavrum sabahtan beri 5 kez yaptı yaa zaten bi lokma

canım... enfeksiyon old. kesin mi... 5 kez kakada kan var mıydı gene.. bi de katı mı yapıyo....

saol canım ilaca başladık.kilo konusunda çok sorunlu sayılmam benim 3 kilo fazlam var ama yinede eski kıyafetlerim olmuyo yaa nedense

saol canım allah sizede göstermesin .yaa kızlar ilaca başladık ama zaten zayıf biliyosunuz kayra kilo verirse ben ona zar zor kilo aldırıyorum zaten önereceğiniz bişey var mı?

canım canını sıkma benimkide ishal olduğunda bol su verdim ve süt iştahı açıldı daha önce saatler süren biberon macerasından sonra emmeyi öğrendi sanki su kaybettikleri için emmek istiyorlar allah acil şifalar versin ..........

ne güzel ya 4,5 kilo gitmiş bebekle diyet yapmak nasıl oluyor diyette zaman ayırmak gerekiyor kendine kaç kalorilik diyetle başladın şimdi kaç kilosun .....
kızlar milupanın gece cayı varmış onu kullanan var mı bebişleri çok güzel uyutuyormuş

ben kullanıyoorum iyi geliyor uyutuyor ben bile içiyorum........

kızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa

aynısını dün ben yaşadım daha dorusu annem annem bende kalmıştı sabah ağladığını duymuş ömerin aliim demiş bi bakmışki battaniye kafasına kadar çekilmiş ve bizimki çırpınıyo dolanmış içinde barıyo hemen açmış falan neyse bana söledi ödüm koptu nasıl rahat uyucaz bilmiyorum en iisi tulum büyüyorlar artık ve başladılar tehlikeli işler yapmaya rabbim hepimizin meleklerini korusun

burcu canım geçmiş olsun bol bol emzir inşallah atlatacak merak etme iileşince hemencik kendini toparlar annesi yeterki sağlığı yerinde olsun

slm kızlar uuzun bi aradan sonra herkeze merhaba geçmişi okuyabildiğim kadarıyla okudum

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çabucak geçerrr

canım benim sütümde azalma oldu ve ben mamay geçtim şimdi sadece geceleri kendi sütümden veriyorum ve kilolarrrr ahh o kilolar yediklerime dikkat etmeye başladım

ya sen süper kilo vermişsin ya 20 günde 4.5 killo yaaaaaa bende istiyorum ben 20 günde 2 kilo verse bile olur akşama kadar aç geziyuorum ve spor yapıyorum ne kadar verdim tartıya çıkmaya korkuyorum offfffffdelikafadulden

ya sen az vereceksin cnm benim ben 20 kilo vermem lazım eski bedenime dönmem içinnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

mügecim sevmiyor değil babalarını özlüyorlar bizimkide çok hareketli ama babası daha çok yorduğu için dediğin gibi babasında hemen uyuyor
mervecim bizimki benden çok babasıyla beraber ben evişlerini yapmak için babasına bırakıyorum bizim şirket ist.da olduğu için babası iş olmadığı sürece hep yanımızda o yüzden babasını daha çok seviyo dedim yoksa özlese beni daha çok özler :bbo:

bende evi temizliorum şöyle bi bakayım dedim ara verdim belim koptu sizinde akşam ytınca beliiniz ağrıyomu yaa bnmki feciii sırtüstü yaatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…