saol canım allah sizede göstermesin .yaa kızlar ilaca başladık ama zaten zayıf biliyosunuz kayra kilo verirse ben ona zar zor kilo aldırıyorum zaten önereceğiniz bişey var mı?burcu canım çok geçmişolsn sanadaa
mervecim bizimki o kdr çok hareketliki bide her akşam uyusun die pusetiyle 1 saat temi havada gezdiriyorum eskiden uyuyan çocuk şimdi uyumuyo nedendir anlamadım bide bu çocuk beni sevmiyo sanırım ben o kdr çabalıyorum uyumuyo babasıyla yanyana yatınca uyuyo anlamadım bende yorulup sonra onunla mı uyuyo acaba
ŞİRVANcım doğum günün kutlu olsun cnmmmm
kızlarrr öldüm valla yorgunluktannn...herşey gayet iidi misafirler gelince kayra yaygrayı bastı allahım o ne ağlamak susturamıyo kimse beni istiyo bende köfte kızartıp pilav pişiriyorum bi yandanda böreği pişiriyorum allahım içim gitti oğlum susmuyo yabancıları sevmiyo kızlar yaa napcam ben bi yere gitmicemmi kimse gelmicekmi bana insanların yüzüne bakıp bakıp ağlıyo valla nasıl misafir ağırladım naptım hiç bilmiyorum.
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
saol canım hastaneye yatmadık ilaç tedavisine başladık çarşambaya kadar geçmezse o zaman yatıcak yavrum sabahtan beri 5 kez yaptı yaa zaten bi lokmacanım cok üzüldüm geçmiş olsun umarım hastaneye yatacak kadar ilerlememiştir ii haberlerini bekliyorum
saol canım hastaneye yatmadık ilaç tedavisine başladık çarşambaya kadar geçmezse o zaman yatıcak yavrum sabahtan beri 5 kez yaptı yaa zaten bi lokma
saol canım ilaca başladık.kilo konusunda çok sorunlu sayılmam benim 3 kilo fazlam var ama yinede eski kıyafetlerim olmuyo yaa nedenseselamsss...
burcu caNIM GEÇMİŞ OLSUN.... inş. ciddi bişiy yoktur...
ahhhh bu kilolar ve eski kıyafetler.... ben de aynııhala 60-62 gidip geliyorum... tek ümidim okulun başlayacak olması....çok değil 6-7 kilo daa versem bayram etcem... eski kilomu da istemiyom... 55-56....
saol canım allah sizede göstermesin .yaa kızlar ilaca başladık ama zaten zayıf biliyosunuz kayra kilo verirse ben ona zar zor kilo aldırıyorum zaten önereceğiniz bişey var mı?
Madem bugÜn kİlolardan gİdİlİyo bende kendİ kİlolarımdan bahsedeyİm malumunuz aranızda en kİlolulardan bİrİde benİm emzİrmedİĞİm İÇİn dİyetİsyene baŞladım bugÜn dİyete baŞlayalı 20 gÜn oldu ve 4,5 kİlo verdİm toplamda 23 kİlo verİcem İnŞallah ......
kızlar milupanın gece cayı varmış onu kullanan var mı bebişleri çok güzel uyutuyormuş
kızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
canım benim sütümde azalma oldu ve ben mamay geçtim şimdi sadece geceleri kendi sütümden veriyorum ve kilolarrrr ahh o kilolar yediklerime dikkat etmeye başladımherkeslere günaydın.....
günaydın diyorum ama biz herzaman ki gibi erkenciyiz,benim oğlan uyandığında acaip acaip sesler çıkarıyor bir haftadır onu öğrendi herzamanki gibi iştah sıfır ve ben elimde süt sağıyorum kızlar allah günah yazmasın artık süt sağmaktan bunaldım otelde bile elimde pompa süt sağdım orda annelerle tanıştım allah sana sabır versin dediler tek çabam oğlum anne sütü alsın emmediği için sütüm iyice azaldı hala 80 kiloyum ve bu kilolardan biran önce kurtulmak istiyorum ama bu sağma işi olduğu için diyete başlayamıyorum süt olsun diye ekstra hiçbirşey yemiyorum bazen artık sütü kessem mi diyorum yusuf 4,5 aylık oldu acaba anne sütü yeter mi artık bebişini sütten kesen var mı bu kilolarla kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.
ya sen süper kilo vermişsin ya 20 günde 4.5 killo yaaaaaa bende istiyorum ben 20 günde 2 kilo verse bile olur akşama kadar aç geziyuorum ve spor yapıyorum ne kadar verdim tartıya çıkmaya korkuyorum offfffffdelikafaduldenMadem bugÜn kİlolardan gİdİlİyo bende kendİ kİlolarımdan bahsedeyİm malumunuz aranızda en kİlolulardan bİrİde benİm emzİrmedİĞİm İÇİn dİyetİsyene baŞladım bugÜn dİyete baŞlayalı 20 gÜn oldu ve 4,5 kİlo verdİm toplamda 23 kİlo verİcem İnŞallah ......
selamsss...
burcu caNIM GEÇMİŞ OLSUN.... inş. ciddi bişiy yoktur...
ahhhh bu kilolar ve eski kıyafetler.... ben de aynııhala 60-62 gidip geliyorum... tek ümidim okulun başlayacak olması....çok değil 6-7 kilo daa versem bayram etcem... eski kilomu da istemiyom... 55-56....
mervecim bizimki benden çok babasıyla beraber ben evişlerini yapmak için babasına bırakıyorum bizim şirket ist.da olduğu için babası iş olmadığı sürece hep yanımızda o yüzden babasını daha çok seviyo dedim yoksa özlese beni daha çok özler :bbo:mügecim sevmiyor değil babalarını özlüyorlar bizimkide çok hareketli ama babası daha çok yorduğu için dediğin gibi babasında hemen uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?