2009 Nisan Anneleri buraya

işte annelik dedikleri bu canım sana çok geçmiş olsun beterin beteri vara tam uymuş yazdıklrın benim oğlum emmediği için sütüm bayağa azaldı ama yazdıkların beni motive etti herşey bebklerimiz için çok sağol canım çektiğin acılar günahlaraına kefaret olur ben hiç anne sütü almamışım ve 100 tane hastalığım ve hiç iyi olmayan bağışıklık sistemim var oğlumunda benim gibi olmaması için 1 damla anne sütü için uğraşıyorum allah hepimize yardım etsin.

az önce oğluma pirinç unuyla muhallebi yaptım içine 1 tane nektarin 1 tane mürdüm eriği rendeledim 3 tanede bebe bisküvisi birazda keçi boynuzu pekmezi koydum oğlum bayıldı şimdide hıçkırık tuttu kucağımda zıpır zıpır zor tutuyorum...

ben dün okudum bir diyet gerçekten işe yarıyomuş basitte

3 litre suya 3 adet yeşil emyaı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyoruz
1 adet kabuk tarçın,1 tatlı kaşığı karabiber ve 5-6 tane karanfil atıyoruz
ve düdüklüde kaynatıyoruz
kaynadıktan sonra 7dk. daha pişiriyoruz ve kapatıyoruz
mutfağa gidip geldikçe içiyoruz
bu karışım 2 günde kesinlikle içilip bitirilmeli

özellikle yağ yakıyormuş

canım ağır olmaz mı 1 nektarin, 1 erik, bebe bisküvisi, pekmez falan bir seferde?.. yani normalde yiyebiliyor mu o kadar meyve, bisküvi vb.? bir de pirinç ununun tok tutmaktan baska pek bir besleyici özelliği yok ama ülker gogly nin vitamin ve mineral katkılı sütlü, muzlu ve elmalı pirinç unları var. onlardan yaparsan daha besleyici olur bence.

helal olsun valla sinem süpersin bende istiyorum sana özel hazırlamıştır diyeti di mi anlat dicektim de..
bende evi temizliorum şöyle bi bakayım dedim ara verdim belim koptu sizinde akşam ytınca beliiniz ağrıyomu yaa bnmki feciii sırtüstü yaatamıyorum
eskiden yüzüstü yatınca çok ağrıyordu şimdi geçti allahtan epiduraldendi o şimdiki bl ağrıları yorgunluktan artık cnm

aahh aah başlasam 3 gün anca devam ederim ben buna.ama hamileliğimdeki gibi beslensem kesin şimdi kilo verirdim ben un ekmek makarna pilav patates yok az şeker bol su bol meyva bol sebze protein valla 6 ay böööle beslenip 12 kilo almıştım bi de daha
çok alsaymışım ne olacaktım acaba şimdi hala 6 kilom var aslında 3 kilom kalmıştı ama doğumdan sonra yiyince 3 daha aldım (

kızlar, biliyorsunuz 5 gün falan oldu yasemin ek gıdalarla tanısalı. ilk elma verdim 2-3 kaşık yedi yemedi, sonraki günler armut verdim, 7-8 kasık yedi dün armutu, sütlü pirinçi kaşık mamasını 1 tatlı kaşığı dolusu yedi demin. yarın da yogurt deneyecegim inşallah. bu kaşık ölçüleri küçük silikon bebek kaşıgı ölçüsü. sizce yeni baslayan bir bebek için yedikleri normal mi yoksa az mı? ne diyorsunuz?

[
sünnet yaptıranlar genel anestezimi yapıyolar???

yok canım genel değil lokal anestezi ile yapıyolar sünneti.
genel anestezi olsa yaptırmazdım zaten.

çok geçmiş olsun canım. inşallah kısa zamanda atlatır bıdığın.

ne kadar alırsa o kadar veriyorum. sıkılmaya basladıgı anda zorlamayıp bırakıyorum. iş inatlaşmaya dönüşmesin diye.

canımcım bende seninle başladım ek gıdaya. aslında sıkıldı almayacak artık diye bende bırakıyodum 2 kaşıkta aa bi baktım bekleyip verince alıyo yine bugün yarım armut yedi valla.

canımcım bende seninle başladım ek gıdaya. aslında sıkıldı almayacak artık diye bende bırakıyodum 2 kaşıkta aa bi baktım bekleyip verince alıyo yine bugün yarım armut yedi valla.

canım peki seninki dilini dışarı çıkartıyor mu kasıkla verdiğinde? ben oto koltugunda yediriyorum, sıkılınca baslıyor kıvranıp bagırmaya, mecbur alıyorum koltuktan. bir süre yere bıraksam da, sonra yine mi oturtup denesem acaba? bir de sen ne zaman veriyorsun ek gıdayı? ben emzirdikten 1- 1,5 saat kadar sonra veriyorum ortalama. çünkü gündüz uzun uyuyor ögle saati genelde, uykudan uyanınca çok acıkmıs oluyor, susturamam onu mama ya da meyve yapana kadar, mecbur meme emiyor önce öyle sakinleşiyor. sen napıyorsun?

canım bence oyala vermeyi dene ara verince bi kaç dakkika tekrar alıyo kayra ya ben yarım şeftaliyi rendeliyorum yiyiyo,sütlü ballı irmikli mama aldık yarım kase falan yediriyorum valla ilk başlarda bizimkide az alıyoodu ama oyalıya oyalıyo arttı şarkı söylüyorum oyuncaklarıyla falan oyalıyorum sende dene canım.

evet onun ilgisini cekıcek hareketler yaparak yemesini çoğalta bilrisin ipekçim ben selene önceden 100 cc yoğurdu zor yediriyodum ama artık rahatla yemeye başladı

kızlar herkese iyi iftarlar..............

ben annemlerdeyim ne güzel ekmek elden su gölden burda olunca oğlumla daha iyi ilgileniyorum yemek hazırlıyor benimkiler bende 1 haftadır mide bulantısı ve ani baş dönmesi vardı annem hamile olmayasın dedi test yaptım yok bişey .........

ben de uyanınca emziriyorum benimkide beklemez öyle bişeyler hazırlamayı .
zaten bekletsem sonra da emmez yeni uyandığında güzel emiyo o fırsatı kaçırmam.
senin gibi bende emzirdirdikten 1 saat falan sonra veriyorum.
bazen mama sandalyesinde bazen oto koltuğunda.benimki dilini çıkarmıyo.
ağzına gelenleri büyük parçaları ağzından çıkarıyo ama öyle diliyle falan iteklemiyo.
her kaşıkta böyle ekşi bişey yer gibi kendini titretiyo. yemiyeceği zaman ağzını kapatıp
kafasını yana çeviriyo ama bağırıp ağlamıyo. gerçi benim oğlan genelde çok bağırıp çağırmaz ama o koltukta oturtup normalde iş falan da yaptığım için alışık belki ondan kızmıyodur.bide suyu seviyo arada almayınca su veriyorum kaşıkla yine ağzını açmaya başlıyo bende yeniden meyve vermeye devam ediyorum. istersen sende dene.gerçi çok ısrar edip çocukta mızlanmayı alışlanlık haline getirmemek lazım. oyalayarak dene ama bağırırsa zorlama bencede. belki balkonda falan yedirmeyi deneye bilirsin.

kızlar vaktim yok.sadece bişey yazmak için uğradım.inşallah hepiniz iysinizdir.hasta olan varsa tez zamanda rabbim şifa versin.

şimdi gelelim asıl konuya.hatırlarsanız bizim butterfly's arkadaşımız vardı.tüp bebekle hamile kalmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam 22 haftalıkken bebeğini kaybetmişti.şimdi yeniden tedaviye başlamış.eylülde sonuç alacakmış.lütfen şu mübarek günlerde arkadaşımıza bol bol dua edelim.herşeyin başı dua ben buna inanıyorum.hergün arkadaşımızın güzel haberi alıp yavrusunu kucağına alması için 1 fatiha okuyalım çok bişey değil ne dersiniz?

ben hatılıyorum ve okudum hemen fatiha zavallıcık yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…