2009 Nisan Anneleri buraya

kuru dallara can veren allahım onada bu mubarek günler yüzüsuyu hürmetine hayırlı evlat versin bütün isteyenlerede dünyanın en güzel duygusu olan anneliği nasip etsin.

Merhaba canım,bizde ek gıdalara başlayacağımız zaman doktorumuza özellikle sormuştum ne ölçüde başlamam gerektiğini.Doktorumuz bir kahve fincanı elma,armut ya da kayısı suyuyla başlayabilirsin,yoğurtta aynı şekilde günde bir fincan dedi.Bende çok olmazmı genellikle kaşık kaşık başlıyorlar dedim.Doktorumuzda aslında 4 aylık bebeğin mercimek çorbası bile yiyecek bünyesi vardır ama biz onu önermiyoruz tabi,bir fincanla başlayabilirsin dedi.Kızım elma suyunu pek sevmedi ama armuta bayıldı. İlk verişimde şapır şapır bir fincan meyvesuyunu içiverdi:)) Birde bebelac ın sütlü pirinçlisini pek sevmedi ama hero baby nin yulaflı-buğdaylı iyi gecelerine bayıldı,karşıdan ağzını açtı çok komikti,üstüne birde uykuya dalmak için beni emdi a.s

Artık nerdeyse hiç bakamıyorum. Oğlum gece uykusunu bozdu. Uyuyacağm diye çığlık çığlığa ağlıyor. Banyodan sonra emiyor yatıyor.2 saate kalmadan kalkıyor. Sonrası daha da fena nerdeyde her yarım saatte bir kalkıyor. İyice serseme döndüm. Başka bebeklerde varmış öyle ağlayarak uyanan. Ben yanında da yatıyorum ama değişen bir şey yok.

Babacığım da hasta uzun zamandır kilo kaybediyor zaten.Kan değerleri çok düşük. Onun için öyle çok üzülüyorum ki elimden bir şey gelmiyor. Ona bakıyorlar buna bakıyorlar bir türlü bulamadılar neden kan kaybettiğini. Evlat mutlaka başka ama anne baba hastalığı ya da üzüntüsü de çok kötü oluyor. Daha 60 ında yok babam....Ama hastalık yaş baş dinlemiyor değil mi. Rabbim dermansız dert vermesin diyoruz hep ama neden böyle oluyor..........

Bunları okuyunca yaşadığım zorlukları hatırladım. Ağlaya ağlaya bağıra bağıra verdim ben de memeyi çok uzun süre.....

Beslenmede tatları karışrımamak gerekiyormuş. Bana biraz fazla karışık geldi.

Yeni başladığı için normal.. Zaten sen de söylemişsin zorlamak istemiyorum diye doğrusu bu ama 2-3- denemeden sonra.

Ben de hatırlıyorum Okudum Allah herkesin duasını kabul eder İnşallah...

Bende okudum canım Allah kabul etsin. Bu sene benim kızıma da tam beş tane arkadaş gelecekti ama olmadı ikisi ikize hamileydi,biride tek. Karınlarında öldü bebekler.Çok oluyor artık böyle durumlar.Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin,bizlerede kuzucuklarımızı bağışlasın inşaallah...

bursasu canım benim ıyyyyyyyyyyyy kızların yorumlarına güldüm ama adamdan iğrendimmmmmmmmmm oneya ayyyyyy misler gibi çay içiodum boğazımda kaldı içemicem çay may

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum nete , laptopum arızalı zaman zaman açılmıyor geçmişi çok okuyamadım hasta bebiş ve annecik varsa geçmiş olsun
biz de ek gıdalara geçtik daha önce çoğunuz başladı acaba yoğurt ve meyve suyunu günlük ne kadar veriyosunuz

. Cok tesekkurler sayende haberimiz oldu rabbimhayirlisini versin dualarim onunla...

öylemiymiş yaa valla ölüoyrum bel ağrısından hoş bende çok kiloda yok 2.5 kilom kaldı inş. geçer

ay bencede çok fazla ben bile hepsini bi arada yiyemem doğrusuuuuu

Senaycim evin hayirli Ugurlu olsun mutkulukla otur ve tabi diver tasinan arkadaslarda valla bravo birde Ev tasadiniz Allah gayret versin

Benimde sirtim cok fens Sabah tataktan kalkamiyorumsurunuyorum resmen yuz ustu yat
ak istiyorum AMA daha cok aciyor sirtim buseferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…