dilek ben yoğurdu 1 çay bardağı veriyorum
meyve de 1 tane veriyorum yani 1 adet meyveyi rendeleyip püresiyle beraber
günaydın cnm,günaydın annellerr hala ishaliz geçmedi dahakimse uyanmadı galiba biz 2.ye uyucaz nerdeyse yavv
günaydın annellerr hala ishaliz geçmedi dahakimse uyanmadı galiba biz 2.ye uyucaz nerdeyse yavv
Babacığım da hasta uzun zamandır kilo kaybediyor zaten.Kan değerleri çok düşük. Onun için öyle çok üzülüyorum ki elimden bir şey gelmiyor. Ona bakıyorlar buna bakıyorlar bir türlü bulamadılar neden kan kaybettiğini. Evlat mutlaka başka ama anne baba hastalığı ya da üzüntüsü de çok kötü oluyor. Daha 60 ında yok babam....Ama hastalık yaş baş dinlemiyor değil mi. Rabbim dermansız dert vermesin diyoruz hep ama neden böyle oluyor..........
...
saol canım ,,yok canım biz 1 ay oluyo başlayalı zayıf olduğu için erken başladık ama hala zayıfgünaydın cnm,
geçmiş olsun sen ek gıdaya geçmemiştin dimi anne sütüydü..
saol canım bağırsak enf. geçiriyoruz.iltahaplı mikrop varmış küçüğümde .herkeşlere günaydııınnnn
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir
biz 2. uykudayızzz:ecrin_bebek:
ay kıyamam minicikler daha nasıl oluyormuş o hastalık anlatırmısın ??saol canım bağırsak enf. geçiriyoruz.iltahaplı mikrop varmış küçüğümde .
geçmiş olsun cnm ya allaha kimseye yaşatmasın, bizde yarın dr gidicez bakalım ne kadar olmuşuz bir de aşılarımızı yaptırıcaz inş.ateş filan olmaz.canım pazar günü baktım ishal olmuş kayra ve kan vardı dışkısında bayağ hemde korktuk tabi hemen hastaneye gittik tahlil yapıldı.ağzına aldığı bişeyden de kapmış olabilir dedi bu aylarda artık eline ne geçiyosa kemirmeye başlıyo hiçbişey bulamasa elini emiyo bunu engellemek mümkün değil dedi.bünye yavaş yavaş alışcakmış mikropa
Hayırlısı olsun cnm hepimiz birgün başlayacaz bende bazen şimdi başlasam mı diyorum büyüdükçe zorlaşıyor diyorlar bende 10 aylık olunca başlayacam ...günaydin arkadaslr... ben dün işe başladım baya zor geldi. bebeğim bana küstü .... göz temasında bulunmuyo benimlee..
canım pazar günü baktım ishal olmuş kayra ve kan vardı dışkısında bayağ hemde korktuk tabi hemen hastaneye gittik tahlil yapıldı.ağzına aldığı bişeyden de kapmış olabilir dedi bu aylarda artık eline ne geçiyosa kemirmeye başlıyo hiçbişey bulamasa elini emiyo bunu engellemek mümkün değil dedi.bünye yavaş yavaş alışcakmış mikropa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?