2009 Nisan Anneleri buraya

dilek ben yoğurdu 1 çay bardağı veriyorum
meyve de 1 tane veriyorum yani 1 adet meyveyi rendeleyip püresiyle beraber

didem ben kestirmeyi düşünmüyorum kıyamıyorumda açıkçası
ve zaten kış yakın kafalar kel kalmasın üşür

çok geçmiş olsun canım babana.
umarım en kısa zamanda sebebini bulurlar tedavisini olur sağsalim torunuyla oynar.

gunydın kızlar biz gene daha yenı kalkmış bulunmaktayız
hastalara acil şifalar diliyoorum

canım pazar günü baktım ishal olmuş kayra ve kan vardı dışkısında bayağ hemde korktuk tabi hemen hastaneye gittik tahlil yapıldı.ağzına aldığı bişeyden de kapmış olabilir dedi bu aylarda artık eline ne geçiyosa kemirmeye başlıyo hiçbişey bulamasa elini emiyo bunu engellemek mümkün değil dedi.bünye yavaş yavaş alışcakmış mikropa

günaydin arkadaslr... ben dün işe başladım baya zor geldi. bebeğim bana küstü .... göz temasında bulunmuyo benimlee..

geçmiş olsun cnm ya allaha kimseye yaşatmasın, bizde yarın dr gidicez bakalım ne kadar olmuşuz bir de aşılarımızı yaptırıcaz inş.ateş filan olmaz.

günaydın kızlar. önce sorumu sorayım sonra geçmişi okuyayım, siz de bu arada bana cevap yazmıs olursunuz..
az önce yasemin e ferro sanol demir damlası verdim, vermez olaydım! şişeyi kokladım kötü kokmuyordu, neyse verdim çocuga, çocuk verir vermez kustu.. onu temizlerken agzının kokusu bir geldi bana ben de basladım ögürmeye, midem agzıma geldi, zor tuttum :bbo: hala da kokusu burnumda.. :sinifsinif:
sizin verdiğiniz damlalar böyle değil mi, ya da bebişleriniz kusuyor mu? ben dr. unu arayıp böyle böyle oldu diyecegim, zaten koruyucu amaclı vermişti, demir eksikligi yoktu. ya bırakalım ya da içinde demir preparatı da olan multivitamin şeklinde tadı nispeten güzel bir şey versin..
sizin öneriniz var mı? tadı kokusu kötü olmayan sadece demir preparatı, ya da dr. unuz ne verdi size? ben de dr. la konusurken söylerim ona göre konusuruz..
allahım hala kokuyor burnuma, midem kalktı yaaa....

selam güzel anneler ve daha güzel bebekleri...hasta olan bebişlere Allah şifalar versin inşallah....butterflys hatırlıyorum bende oğlunu kaybetmişti Allah bu ayda yüzünü güldürsün inşallah dualarımız onunla....
bu arada meyve suyu miktarını soranlar olmuş ben hiç meyve suyu vermedim hep püresini verdim

günaydin arkadaslr... ben dün işe başladım baya zor geldi. bebeğim bana küstü .... göz temasında bulunmuyo benimlee..
Hayırlısı olsun cnm hepimiz birgün başlayacaz bende bazen şimdi başlasam mı diyorum büyüdükçe zorlaşıyor diyorlar bende 10 aylık olunca başlayacam ...

geçmiş olsun cnm kıyamam ben ona walla o dert hepimizde var ellerine ne geçirseler direk ağıza engelleyemiyosunk bak şimdi bile bişeyler kemiriyo sıpacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…