2009 Nisan Anneleri buraya

Hayırlısı olsun cnm hepimiz birgün başlayacaz bende bazen şimdi başlasam mı diyorum büyüdükçe zorlaşıyor diyorlar bende 10 aylık olunca başlayacam ...

teşekkür ederim canım.
negüsel keske bende daha fazla yanında kalabilseydin bebişimin. evde kalmak sıkıcı ama kizimi birakmakta zor geldi... ve emiyoo.. mama yok daha.. dün gittiğimde bana küstü göz temasında bulunmuyoo... kafasını çeviriyoo. çok ilginçç... emdi ama cok ilgilenmedi benimle.., ben baska yöne bakınca o bana bakıyoo.. çok üzüldümmm..senağlama

aman dikkat et canım.. bir kaç gün sonra tekrarla testi bence ne olur ne olmaz...

sagol canım. benimki suya da aynı yüz ekşitme tepkisini veriyor şimdilik. bir tasınsam hayırlısıyla şu siteye, balkonda da yediririm bahçede de inşallah ama ben masada yedirmeyi tercih ediyorum aslına bakarsan. masa ile yemek baglantısı kafasında olussun diye..

bize doktorumuz direk püre ile baslattı, meyve suyu vermedi.

canım geçmiş olsun. bulunur inşallah sebebi bir an önce... moralinizi yüksek tutun..

günaydın annellerr hala ishaliz geçmedi daha kimse uyanmadı galiba biz 2.ye uyucaz nerdeyse yavv

canım geçecek inşallah...üzme kendini fazla..

slm biz daha baslamadık ama arkadasım da senin gibi düşündüğü için ilacını değiştirdi dr konuşup o ferrum la baslayan bir ilac veriyor istersen tam ismini öğreneyim

evet canım pas gibi bir kokusu ve tadı var..büyük ihtimallede hepimiz onu kullanıyoruz..biraz suyun içerisine katıp verebilirsin..ya da meyve suyunun..bizim içinde onu yutmak zor oluyor...

Hayırlısı olsun cnm hepimiz birgün başlayacaz bende bazen şimdi başlasam mı diyorum büyüdükçe zorlaşıyor diyorlar bende 10 aylık olunca başlayacam ...

canım merhaba...
bende aynı dertten muzdarıbim...
baran iyice bana bağlandı... gerçi öyle huysuz bir bebek değil ama..
meme dışında bir şey yemiyor...

örneğin dün evi temizletmeye gittim...
baranı anneme bıraktım..
sabah yeni süt sağdım , birde daha önceden sağıp dondurucuya koyduğum sütleri anneme götürdüm.. .
beyefendi biberonla emmemiş,,, annemde aç kalmasın diye kaşıkla vermeye başlamış..
yarısı dışarda yarısı içerde yeme savaşı verilmiş,, ağlama krizine girince annem bırakmış..

allahtan ev aykındıda hemen geldim... emzirdim..
mememe öyle bir yapıştıki bırakmıyor canavar....

eee diyorum ben işe başlasaydım ne olacak tı...
iş yerim yakında değilki, hemen gelim..

slm biz daha baslamadık ama arkadasım da senin gibi düşündüğü için ilacını değiştirdi dr konuşup o ferrum la baslayan bir ilac veriyor istersen tam ismini öğreneyim

dün eşim ferrum alıp gelmiş yanlışlıkla, ben de gittim değiştirdim dr. un verdiği bu değil diye.. sen bir ögrenirsen memnun olurum hangisini kullandıgını ve bebegin tepkisi nasılmış, bir de agzı kokuyor muymus pas gibi?..

hemen balıklama daldım..
baya kalabalık varmış...

herkese merhaba....

kızlar dün yeni evi temizlettim.. bugünde yağmur yağıyor..
camlar battı..
birkaç gün temiz kalsaydı keşke..

ferrum deyince aklıma geldi..
dr.um bana 6 ay ferrum demir ilaçını kullanacksın demişti..
ben 1 ay kullandım bıraktım..

şimdi şaçlarım öyle bir dökülüyorki, banyodan sonra saçımı tarıyorum..
avuç dolusu saç .. bu gidişle kel kalacam ..

bu saatten sonra yeniden başlasam olurmu acaba..
evde de var ilaçım..

biz ferrum kullanıoruz o kokmuyo bizimki hiç kusmadı içtiğinden beri

Günaydın......

Bursasu, bence komik değil iğrenç ötesiydi.Kahvaltı ediyodum.Midem kalktı.Ne gelirse insanın başına meraktana.s

Dilek, M.misafir iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..:1hug:

M.misafir, bazı doktorlar 4 aydan sonra diyor ama bizimki 6 aydan sonra vitamine başlamayı uygun gördü. Demirimiz düşük olduğu halde . Bu aylarda bebeklerde olur böyle diyor...Eksikte değilmiş bence hiçbirşey verme

Ek gıdayı soran arkadaş biz öğlen cam rendede rendelenmiş, tülbette sıkılmış meyve suyu, akşamda 1 büyük fincan yoğurt(küçük fincanla başladık) kendi yaptığım yoğurdu veriyorum. Bazen hepsini yiyor bazen yemiyor....cokacimcoook Yoğut yiyişi çoooook komik ve eğlenceli oluyor....

meraklı - buldunuz mu ev .. siteye taşınsam diye yazmışsın yukarda..
kusura bakma geçmiş okuyamadım.. en son eşinle tartıştığında kaldım. o da c.tesi ydi herhalde...

canım ben saat 12 gigi havuç- elma püresi veriyorum 3 tatlı kaşığı sonra saat 4 giibi 3 tatlı kaşığı sütlaç veriyorum saaat 7 gibi 2 tatlı kaşığı brokoli-patates püresi veriyorum tabi bublardab ayrı imesi gereken sütüde içiyo

bende oto koltuğunda veriyorum ilk önce diliyle dışarı atmaya çalışıyor ama nafile mecbur yemek zorunda kalıyor :=)))

allah en kızsa zamanda onada bu mucizelerden nasip eder inşallah dualarımız onunla

Kizlar bebislerin sacini kestiren varmi ne dusunuyirsunuz bu konudA
ya canım ben kestirmedim ama çok dökülüyo saçları bende bilmiyoru ne yapsakkki acaba

ben doktora gittiğimde doktor biz demir damlasını 6 ayından itibaren veriyoruz dedi ama sağlık ocakları 4 ayda başlıyormuş doktore bize vermedi

günaydin arkadaslr... ben dün işe başladım baya zor geldi. bebeğim bana küstü .... göz temasında bulunmuyo benimlee..
canım hayırlı olsun allah kolaylık versin

aaaaa demirde aynııııı
aslında ayvalıga gidene kadar sorun yoktuı hep ananesi biberonla sıktıgım sütü veriyordu ama ayvalıkta 2 ay kalınca ve benim aklıma hiç biberon vermek gelmeyince demir biberonu unuttuuuu:::)))) simdi almıyor sıpa kasıklaaa deniyor ananeee:::)))) bende 3 kez gün içinde eve geliyorummm:::))))kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel annişler.........

biz kahvaltımızı yaptık ben süt sağıyorum,oğluma bebelacın sütlü pirinçlisini almıştım ama hiç sevmedi sabahları neler veriyorsunuz,oğluş oyuncaklarıyla oynuyor ne bulursa ağza ne olacak böyle hepsi allaha emanet,sehercim selenin resimleri çok tatlı ya bende kız istiyorum .....

merakli benim oğlana ferrum sanol veriyorum tadı iğrençççççççççç ama benim sapık seviyor ağzını şapırtadıyor...

kızlar ben yoğurt artık vermiyorum yoğurt verdiğim zaman çok ağlıyo denedim galiba gaz sancısı yapıyo 5. ayın içinde vereceğim kendim yapmışdım yoğurtlarıda ben yerim artıkkaydirigubbakcemile3

bende cuma günü kontrole gittiğimde dr. soracam .. ek gıdaya başlayalım mı diye..
rahatlık batıyor mu ne bana...

kıyamam barancığa, biz zaten mamada verdiğimiz için daha rahatım benimde annem bakacak işyerime yakın annem öğlenleri meme vericem zaman su gibi geçiyor , bende senin gibi işe başlamadan taşınabilsem tam süper olacak, sana kolay gelsin cnm...

birde bişi sorcam yaaa su igrenç demir ilaclarını neden veriyorsunuz cocuklar sanki iskence cekiyorlar gibi kusuyorlar falan ya dogal değill:::))))

ben bişiii vermiyorum daaa::)))

didem1981, arve_86, chveneburi, demirim, Esennn, gulshenidil, merakli_misafir, ovtemizkan, pinarny, resolve31, roseberry, rosemaryy, sev_rey, sinemsin2811, ŞıRVAN

masallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…