ben dün okudum bir diyet gerçekten işe yarıyomuş basitte
3 litre suya 3 adet yeşil emyaı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyoruz
1 adet kabuk tarçın,1 tatlı kaşığı karabiber ve 5-6 tane karanfil atıyoruz
ve düdüklüde kaynatıyoruz
kaynadıktan sonra 7dk. daha pişiriyoruz ve kapatıyoruz
mutfağa gidip geldikçe içiyoruz
bu karışım 2 günde kesinlikle içilip bitirilmeli
özellikle yağ yakıyormuş
canım merhaba...
bende aynı dertten muzdarıbim...
baran iyice bana bağlandı... gerçi öyle huysuz bir bebek değil ama..
meme dışında bir şey yemiyor...
örneğin dün evi temizletmeye gittim...
baranı anneme bıraktım..
sabah yeni süt sağdım , birde daha önceden sağıp dondurucuya koyduğum sütleri anneme götürdüm.. .
beyefendi biberonla emmemiş,,, annemde aç kalmasın diye kaşıkla vermeye başlamış..
yarısı dışarda yarısı içerde yeme savaşı verilmiş,, ağlama krizine girince annem bırakmış..
allahtan ev aykındıda hemen geldim... emzirdim..
mememe öyle bir yapıştıki bırakmıyor canavar....
eee diyorum ben işe başlasaydım ne olacak tı...
iş yerim yakında değilki, hemen gelim..
biz ferrum kullanıoruz o kokmuyo bizimki hiç kusmadı içtiğinden beri
aaaaa demirde aynııııı
aslında ayvalıga gidene kadar sorun yoktuı hep ananesi biberonla sıktıgım sütü veriyordu ama ayvalıkta 2 ay kalınca ve benim aklıma hiç biberon vermek gelmeyince demir biberonu unuttuuuu:::)))) simdi almıyor sıpa kasıklaaa deniyor ananeee:::)))) bende 3 kez gün içinde eve geliyorummm:::))))kaydirigubbakcemile3
meraklı - buldunuz mu ev .. siteye taşınsam diye yazmışsın yukarda..
kusura bakma geçmiş okuyamadım.. en son eşinle tartıştığında kaldım. o da c.tesi ydi herhalde...
bende cuma günü kontrole gittiğimde dr. soracam .. ek gıdaya başlayalım mı diye..
rahatlık batıyor mu ne bana...
ev iş arası yakınsa gelinirde ,, uzaksa ne olacak..
allahtan şubatta işe başlayacam o zman baran 9 aylık olacak..
ek gıda yemeğe başlayacağı için çok memeyi aramaz diye düşünüyorum..
tabii hiç belli de olmaz....
birde bişi sorcam yaaa su igrenç demir ilaclarını neden veriyorsunuz cocuklar sanki iskence cekiyorlar gibi kusuyorlar falan ya dogal değill:::))))
ben bişiii vermiyorum daaa::)))
dün eşim ferrum alıp gelmiş yanlışlıkla, ben de gittim değiştirdim dr. un verdiği bu değil diye.. sen bir ögrenirsen memnun olurum hangisini kullandıgını ve bebegin tepkisi nasılmış, bir de agzı kokuyor muymus pas gibi?..
saol canım..kıyamam barancığa, biz zaten mamada verdiğimiz için daha rahatım benimde annem bakacak işyerime yakın annem öğlenleri meme vericem zaman su gibi geçiyor , bende senin gibi işe başlamadan taşınabilsem tam süper olacak, sana kolay gelsin cnm...
kız sen hamileyken de bişey içmiyordun. şuan demire bişey vermemmen gayet normal ..birde bişi sorcam yaaa su igrenç demir ilaclarını neden veriyorsunuz cocuklar sanki iskence cekiyorlar gibi kusuyorlar falan ya dogal değill:::))))
ben bişiii vermiyorum daaa::)))
elmalar nasıl elma.. ekşi - normal .ben bunla geçen sene 10 kilo verdim birde günda 1,5 saat yürüyordum metobilazmayı hızlandırıyor ama şuan emzirdiğim için bu karışımı içmeye korkuyorum karabiber yalnız tane karbiber olacak birde ben 2 elma koyuyordum ama her türlü
ayy yavrum kıyamam ben onlarabenimde dün kizim bibranla azicik içmis. ben gittim saldirdi memeye
canım o begendiğimiz sitede baska bir daire bulduk. ilk baktıgımızın yönü kadar güzel değil tabi ama yine de fena değil. inşallah taşınacagız bayramdan sonra yine bir aksilik çıkmazsa..
pekmez demek istedin herhalde..bende vermek istemiyorum biraz pemez tattırıyorum hem doğal......
maşşal heralde tüm nisan bebişleri uyuo bu arada uyku saateleri azaldı defnemin ya 2 satte 1 saat uyuo siznkilerin nasıl
hadi canım hayırlı olsun ..
bak kısmetin o sitedeymiş..
bizim topiğe bir nakliye firması lazım .. toplu indirimden faydalanırız
baksana taşınan taşına na :)))
defnede uyuordu uyandı yaaaa ama şimdi pusetinde müzik dinliyorpekmez demek istedin herhalde..
evet baran uyuyor , ama birazdan kalkar uyanma sinyalleri veriyor
ben elma ayrımı yapmadım limonuda kabuklarıyla attım 4 ay içtim bebeğini emzirmiyorsan birde geceleri 1 şişe sodaya limon sık oda yağları yakıyor ek gıdaya geçince bende başlayacağım 16 kilo vermem gerekiyor çünkü kilo verir vermez hamile kaldım herhaldfe onlarıda geri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?