2009 Nisan Anneleri buraya

ben bunla geçen sene 10 kilo verdim birde günda 1,5 saat yürüyordum metobilazmayı hızlandırıyor ama şuan emzirdiğim için bu karışımı içmeye korkuyorum karabiber yalnız tane karbiber olacak birde ben 2 elma koyuyordum ama her türlü

benimde dün kizim bibranla azicik içmis. ben gittim saldirdi memeye

ev iş arası yakınsa gelinirde ,, uzaksa ne olacak..
allahtan şubatta işe başlayacam o zman baran 9 aylık olacak..
ek gıda yemeğe başlayacağı için çok memeyi aramaz diye düşünüyorum..
tabii hiç belli de olmaz....

meraklı - buldunuz mu ev .. siteye taşınsam diye yazmışsın yukarda..
kusura bakma geçmiş okuyamadım.. en son eşinle tartıştığında kaldım. o da c.tesi ydi herhalde...

canım o begendiğimiz sitede baska bir daire bulduk. ilk baktıgımızın yönü kadar güzel değil tabi ama yine de fena değil. inşallah taşınacagız bayramdan sonra yine bir aksilik çıkmazsa..

canım biz sizin gibi istanbul da oturmuyoruz.. esk de her yer 5 dakka :)))
9 aylıkken de herhalde gecelerı emer uyku nıyetıne senı :))) gercı ben emdıgı kadar emzırıp ek gıdalara olabıldıgı kadar gec gecmek ıstıyorum )

kusura bakma gecmişi okuyordum suanda arkadaşımın hiçbir şikayeti yok hemde kızı severek içiyormuş kesin eşinin dün aldığıdır ferrum kırmızı kutuda

saol canım..
birde bişi sorcam yaaa su igrenç demir ilaclarını neden veriyorsunuz cocuklar sanki iskence cekiyorlar gibi kusuyorlar falan ya dogal değill:::))))

ben bişiii vermiyorum daaa::)))
kız sen hamileyken de bişey içmiyordun. şuan demire bişey vermemmen gayet normal ..

elmalar nasıl elma.. ekşi - normal .
birde limonu kabuklumu atacağız.

benimde dün kizim bibranla azicik içmis. ben gittim saldirdi memeye
ayy yavrum kıyamam ben onlara

canım o begendiğimiz sitede baska bir daire bulduk. ilk baktıgımızın yönü kadar güzel değil tabi ama yine de fena değil. inşallah taşınacagız bayramdan sonra yine bir aksilik çıkmazsa..

hadi canım hayırlı olsun ..
bak kısmetin o sitedeymiş..

bizim topiğe bir nakliye firması lazım .. toplu indirimden faydalanırız
baksana taşınan taşına na :)))

kızlar tv. kanald de doktor ların programında gebeliği konuşuyorlar..
ekran açık amahiç ilgimi çekmiyor artık..

önceden öylemiydi.. nerde gebelik le ilgili bişey olsa ,, pür dikkat ordaydım ..

ben elma ayrımı yapmadım limonuda kabuklarıyla attım 4 ay içtim bebeğini emzirmiyorsan birde geceleri 1 şişe sodaya limon sık oda yağları yakıyor ek gıdaya geçince bende başlayacağım 16 kilo vermem gerekiyor çünkü kilo verir vermez hamile kaldım herhaldfe onlarıda geri aldım

hadi canım hayırlı olsun ..
bak kısmetin o sitedeymiş..

bizim topiğe bir nakliye firması lazım .. toplu indirimden faydalanırız
baksana taşınan taşına na :)))

yaa ist.daki tasınan arkadaslar, nakliye firmanızdan memnun kaldıysanız ismini yazıverin bana da, ben de onları çağırırım tasıma için..

kızlar bayramda tatile gidicez ama ben çok tırsıyorum umutla napıcaz diye bizimki biberonla anne sütü+mama+muhallebi+meyve yiyo...yanıma su ısıtıcısı alsam sorunum çözülürmü yada ek önerileriniz varmı kızlar gidenler naaptı acabaaaa ???

Şirvancığım, 2 küçük öğün gibi gözüksede bunları yapmakta vakit alıyor.Sadece memeden sonra zor geliyor. Her gün günlük süt bul yoğurt yap falan, bide havuç rendede zor oluyor bayağı bi güç istiyor.

canlarım benim, diyetisyenler bas bas bagırıyor limonlu ılık su, sirkeli su, soda limon vs. bunlar yag yakmaz diye...

ben bişey soracam ..
benim göbeğim gideceğine kocaman bişey oldu..
gören bir tane daha var herhalde demeye başladı...

ben 3 gün önce ilk kez regli oldum.. ondan olabilrmi acaba...

tabii bu arada hiç boğazım durmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…