kızlar tv. kanald de doktor ların programında gebeliği konuşuyorlar..
ekran açık amahiç ilgimi çekmiyor artık..
önceden öylemiydi.. nerde gebelik le ilgili bişey olsa ,, pür dikkat ordaydım ..
su ısıtıcısının yanında termosda al cnm mama suyunu ona koyarsan tüm gün su ısıtma derdin olmaz çünkü sürekli ısıtmak zor oluyor ben öyle yapmıştım bir yere giderkende hemen mama vermiştim.kızlar bayramda tatile gidicez ama ben çok tırsıyorum umutla napıcaz diye bizimki biberonla anne sütü+mama+muhallebi+meyve yiyo...yanıma su ısıtıcısı alsam sorunum çözülürmü yada ek önerileriniz varmı kızlar gidenler naaptı acabaaaa ???
ben dün okudum bir diyet gerçekten işe yarıyomuş basitte
3 litre suya 3 adet yeşil emyaı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyoruz
1 adet kabuk tarçın,1 tatlı kaşığı karabiber ve 5-6 tane karanfil atıyoruz
ve düdüklüde kaynatıyoruz
kaynadıktan sonra 7dk. daha pişiriyoruz ve kapatıyoruz
mutfağa gidip geldikçe içiyoruz
bu karışım 2 günde kesinlikle içilip bitirilmeli
özellikle yağ yakıyormuş
helal olsun valla sinem süpersin bende istiyorum sana özel hazırlamıştır diyeti di mi anlat dicektim de..
eskiden yüzüstü yatınca çok ağrıyordu şimdi geçti allahtan epiduraldendi o şimdiki bl ağrıları yorgunluktan artık cnm
aahh aah başlasam 3 gün anca devam ederim ben buna.ama hamileliğimdeki gibi beslensem kesin şimdi kilo verirdim ben un ekmek makarna pilav patates yok az şeker bol su bol meyva bol sebze protein valla 6 ay böööle beslenip 12 kilo almıştım bi de daha
çok alsaymışım ne olacaktım acaba şimdi hala 6 kilom var aslında 3 kilom kalmıştı ama doğumdan sonra yiyince 3 daha aldım(
kızlar vaktim yok.sadece bişey yazmak için uğradım.inşallah hepiniz iysinizdir.hasta olan varsa tez zamanda rabbim şifa versin.
şimdi gelelim asıl konuya.hatırlarsanız bizim butterfly's arkadaşımız vardı.tüp bebekle hamile kalmıştı ama yanlış hatırlamıyorsam 22 haftalıkken bebeğini kaybetmişti.şimdi yeniden tedaviye başlamış.eylülde sonuç alacakmış.lütfen şu mübarek günlerde arkadaşımıza bol bol dua edelim.herşeyin başı dua ben buna inanıyorum.hergün arkadaşımızın güzel haberi alıp yavrusunu kucağına alması için 1 fatiha okuyalım çok bişey değil ne dersiniz?
günaydin arkadaslr... ben dün işe başladım baya zor geldi. bebeğim bana küstü .... göz temasında bulunmuyo benimlee..
ben bişey soracam ..
benim göbeğim gideceğine kocaman bişey oldu..
gören bir tane daha var herhalde demeye başladı...
ben 3 gün önce ilk kez regli oldum.. ondan olabilrmi acaba...
tabii bu arada hiç boğazım durmuyor..
opuyorumnanaktan teşekkürlerdidem1981, arve_86, chveneburi, demirim, Esennn, gulshenidil, merakli_misafir, ovtemizkan, pinarny, resolve31, roseberry, rosemaryy, sev_rey, sinemsin2811, ŞıRVAN
masallaahhh
su ısıtıcısının yanında termosda al cnm mama suyunu ona koyarsan tüm gün su ısıtma derdin olmaz çünkü sürekli ısıtmak zor oluyor ben öyle yapmıştım bir yere giderkende hemen mama vermiştim.
Ben de demir kullanmadığım için pişma olmuştumcanım saçlarım dökülüyor diye,ama burada bir arkadaş kullandığını ama yine de döküldüğünü söyledi.Ama ben ne olur ne olmaz bir faydası olur belki diye yeni başladım içmeye demir hapını.ferrum deyince aklıma geldi..
dr.um bana 6 ay ferrum demir ilaçını kullanacksın demişti..
ben 1 ay kullandım bıraktım..
şimdi şaçlarım öyle bir dökülüyorki, banyodan sonra saçımı tarıyorum..
avuç dolusu saç .. bu gidişle kel kalacam ..
bu saatten sonra yeniden başlasam olurmu acaba..
evde de var ilaçım..
yoğurt yedirdikten sonra hemen kaldırıp gazını çıkarıyorum ben,sorun olmadı şimdilik.kızlar ben yoğurt artık vermiyorum yoğurt verdiğim zaman çok ağlıyo denedim galiba gaz sancısı yapıyo 5. ayın içinde vereceğim kendim yapmışdım yoğurtlarıda ben yerim artıkkaydirigubbakcemile3
Valla benim kızım hiç kusmadı işkence çeker gibi falan da olmadı.:1shok:birde bişi sorcam yaaa su igrenç demir ilaclarını neden veriyorsunuz cocuklar sanki iskence cekiyorlar gibi kusuyorlar falan ya dogal değill:::))))
ben bişiii vermiyorum daaa::)))
kızlarr cvp gelmedi sorumu yineliyorum bi el atın şu konuya yaa halledelim..bayramda tatile gidicez ama oğlum beni emmiyo biberonla anne sütü+mama+muhallebi+meyve yiyo..su ısıtıcısı götürsem sorun ortadan kalkarmı?? anne sütünü nerde muhafaza edicem ?? gidenler ne yaptı acabaaa,,,??? pratik fikirlerinizi bekliyorum!!!yerimseniben
tuğba yaz helvası ne ola?
kırmızı yada kahverengi bol cevizli helva canım görmüşsündür.seyidoğlu alıyorum ben bütün cevizlisinden bana çok süt yapıyor.kakaolusu çok güzel kırmızısını sevmdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?