2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar tv. kanald de doktor ların programında gebeliği konuşuyorlar..
ekran açık amahiç ilgimi çekmiyor artık..

önceden öylemiydi.. nerde gebelik le ilgili bişey olsa ,, pür dikkat ordaydım ..

şimdide bebek gelişimiyle ilgili bir kono olsa pür dikkat orda olacağız sonra okul hayatı kısacası artık emekliliği olmayan tek meslek olan anneyiz ölene kadar pür dikkatiz

ek gıdaya baslayanlar baslayacak olanlar, kızlar bu seti kaçırmayın! indirime girdi bu sitede, ben sipariş ettim, bugün gelir, çok güzel bir set. mama tabagı alacaktım kapaklı bir baktım nuk un tabakları 22-23 tl civarı. e bundan bir tane yetmez, yarın çatal kaşıgıydı, alıştırma bardagıydı derken fiyat uçup gidecek.. bu setin içinde her şey var. hem çok kaliteli hem de ögretici. bence kaçırmayın.
Kiraz Bebe >> Beslenme >> Beslenme Aksesuarları

Son düzenleme:
su ısıtıcısının yanında termosda al cnm mama suyunu ona koyarsan tüm gün su ısıtma derdin olmaz çünkü sürekli ısıtmak zor oluyor ben öyle yapmıştım bir yere giderkende hemen mama vermiştim.

KESİNLİKLE DENİYCEM İNŞALLAH FAYDASI OLUR ....

CANIM EVET BANA ÖZEL BİR SÜRÜ KAN TESTİNDEN SONRA HAZIRLANDI .... ASLINDA GENEL Bİ MENÜ YANİ BEN BUNU İSTEDİĞİM KİLOYA ULAŞTIKTAN SONRA HAYATIMA OTURTMAYI PLANLIYORUM

EWET HATIRLIYORUM .... ETMEM Mİ DUA CANIM BENİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR BEBEK ALIR KUCAĞINA DUALARIMIZ ONUNLA

günaydin arkadaslr... ben dün işe başladım baya zor geldi. bebeğim bana küstü .... göz temasında bulunmuyo benimlee..

CANIM ZEYNEPTE YAPIYOR EVE GİTTİM Mİ 10 - 15 DK GÖZ TEMASI KURMUYO BENLE HEP BAŞKA TARAFLARA BAKIYO BENDE SARILIYORUM ONA KIZIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM ANNESİNİN GÜZELİ NELER YAPTIN DİYORUM OYNATIYORUM V.S. Bİ SÜRE SONRA GÜLÜCÜKLER SAÇMAYA BAŞLIYO VE İNAN BAŞKASININ KUCAĞINDA DURMAK İSTEMİYO BENİMLE İLGİLENİYO YALNIZCA ALIŞIR SENİNKİDE KUARARSINIZ DÜZEN MERAK ETME HAYIRLISI OLSUN ....

CANIM REGL OLMAK KİLO VERDİRTMİYO AMA BENİMDE KARNIMDAKİ ŞİŞLİĞİ İNDİRMİŞTİ BİR NEBZE OLSUN ....

DENİZCİM BEBEKLE ÖĞRETİCİ OYUNLAR OYNAMAK ADINA PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ SAOLSUN BENDE ŞEY YAPIYORUM ZATEN ELLERİNİ KOLLARINI AYAKLARINI GÖSTERİP SÖYLÜYORUMDA BU ARA BİZ OYUNCAKLARIMIZA ÇOK DÜŞKÜN OLDUK BENDE BÜTÜN OYUNCAKLARI KOYUYORUM ÖNÜNE VE ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİNİ SÖYLÜYORUM HANGİ HAYVANI SÖYLÜYORSAM ONU GÖSTERİP KARNINA DOĞRU OYNATIYORUM ÇOK MUTLU OLUYOR ANLAMIYOR TABİ AMA NE BİLEYİM HAYVANLARI TANIYORUZ BÖLECE ....:roflol:

kızlar baran uyandı.. ben şimdilik aranızdan ayrılıyorum.. ,ilgi bekleyen bir erkek beni bekliyor..
görüşmek üzere

kızlarr cvp gelmedi sorumu yineliyorum bi el atın şu konuya yaa halledelim..bayramda tatile gidicez ama oğlum beni emmiyo biberonla anne sütü+mama+muhallebi+meyve yiyo..su ısıtıcısı götürsem sorun ortadan kalkarmı?? anne sütünü nerde muhafaza edicem ?? gidenler ne yaptı acabaaa,,,??? pratik fikirlerinizi bekliyorum!!!yerimseniben

Ben de demir kullanmadığım için pişma olmuştumcanım saçlarım dökülüyor diye,ama burada bir arkadaş kullandığını ama yine de döküldüğünü söyledi.Ama ben ne olur ne olmaz bir faydası olur belki diye yeni başladım içmeye demir hapını.

yoğurt yedirdikten sonra hemen kaldırıp gazını çıkarıyorum ben,sorun olmadı şimdilik.

birde bişi sorcam yaaa su igrenç demir ilaclarını neden veriyorsunuz cocuklar sanki iskence cekiyorlar gibi kusuyorlar falan ya dogal değill:::))))

ben bişiii vermiyorum daaa::)))
Valla benim kızım hiç kusmadı işkence çeker gibi falan da olmadı.:1shok:

canım sana yardımcı olamıyorum, cunku sadece anne sutu verıyorum.. ıyı tatıller :)

ıpek biz de Ferrum kullanıyoruz.sadece Ferrum ,forte ya da sanol falan değil,tadına da baktım ben ,hiç pas gibi kokmuyor,ben meyve vereceğim öğünden önce veriyorum,hem ağzındaki kırmızılık da gidiyor meyveyle birlikte,yoksa eli ya da bulduğu herşeyi ağzına götürdüğü için bulaşık oluyordu .

merhabalarr..
birkaç gündür çok yorgundum ecrin çok huysuzdu gece saat başı uyanıyordusütüm azalmıştı doymdıüı için sık sık emmek istiyordu.biberon emmeyi öğrendi çok şükür dün gece yatarken mama verdim 4 gibi de meme emdi bende uykumu almış oldum.

kızlar sütüm azalınca kilo aldıracak diye korkup yemeyi bıraktığım yaz helvasından yedim yatarken suyumu içtim yattım.saat 4 de ecrin emmeye kalktığında göğüslerim taş gibiydi hatta göğüs pedlerı ıslanmış çok dolunca akmış demek o kadar sevindimki ecrin emdi hemen yatırdım mızıldanmadı yavrum doydu demek.onun doyması kilolarımdan daha önemli

rosemarry anne sütü alıyorsa çok sıkıntı yaşamazsın ek gıdalarda var zaten....otele gidiyorsanız odanızda muhtemelen buzdolabı vardır sağdığın sütleri koyabilirsin..ısıtıcıyı mama için götürebilirsin hem suyunuda yine oteldeki bardak suları kaynatıp kullanabilirsin....hazır pürelerden al derim.....sütlaç alabilirsin mesela ayı uygunsa bebeğine.....birde dün bebelactan mesaj geldi bana onuda paylaşayım sizinle....der ki; idil iştahsızsa bebelac sütlü ballı irmikli kaşık mamasına başlayabilirsiniz...ballı irmikliyi deneyen bebeklerin % 89 u iştahla yemiştir....

Gülşen ben de almıştım tekli paket,sütlü ballı irmikli,5 aydan sonra diye evde duruyordu,bugün onu vereyim bakalım Miray a.

Bu arada malum bugün seminerler başladı öğretmenler için,müdürümüz sağolsun anlayışlı,9 u geçiyordu gittim,11 de evdeydim,evim de yakın okula,oradan da şanslıyım.Annem geliyor sabahları,ama yine de tedirgindim anneme ,bak şu şuarada,şu burada diye diye çıktım evden.Bakıcıya bırakmak zorunda kalan anneler için daha zordur eminim.Okulda 4 tane öğretmen geçen sene peşpeşe doğum yapmıştık,haliyle bizim konular belli,benimki şöyle yapıyor,aaaa benimki de falan..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…