birde bişi sorcam yaaa su igrenç demir ilaclarını neden veriyorsunuz cocuklar sanki iskence cekiyorlar gibi kusuyorlar falan ya dogal değill:::))))
ben bişiii vermiyorum daaa::)))
günaydın kızlar. önce sorumu sorayım sonra geçmişi okuyayım, siz de bu arada bana cevap yazmıs olursunuz..
az önce yasemin e ferro sanol demir damlası verdim, vermez olaydım! şişeyi kokladım kötü kokmuyordu, neyse verdim çocuga, çocuk verir vermez kustu.. onu temizlerken agzının kokusu bir geldi bana ben de basladım ögürmeye, midem agzıma geldi, zor tuttum :bbo: hala da kokusu burnumda.. :sinifsinif:
sizin verdiğiniz damlalar böyle değil mi, ya da bebişleriniz kusuyor mu? ben dr. unu arayıp böyle böyle oldu diyecegim, zaten koruyucu amaclı vermişti, demir eksikligi yoktu. ya bırakalım ya da içinde demir preparatı da olan multivitamin şeklinde tadı nispeten güzel bir şey versin..
sizin öneriniz var mı? tadı kokusu kötü olmayan sadece demir preparatı, ya da dr. unuz ne verdi size? ben de dr. la konusurken söylerim ona göre konusuruz..
allahım hala kokuyor burnuma, midem kalktı yaaa....
canım bizimki de öyle kokuyor her seferinde öğürüyor kızım. bakalım halamıza gideceğiz bu akşam ona danışacağım. ayrıca üzerinize falan damlatmamaya özen gösterin leke çıkmıyor. ben de farkında değildim çıkmadığının bir sürü bodysinde leke oldu.
herkese slm benim kzımda 18 nisan doğumlu 6 buçuk aylık doğdu kızım çok aceleci çıktı:)az önce okudum bende 4 buçuk aydır saç dökülmesi yaşıyorum taramayı bırak saçları bağlarken avuç avuç saç dökülüyo ferrum diye bi ilaçmı kullanıyorum dediniz arkadaşlar doktor verdi dediniz doğum sonrası kendi doktorunuzmu verdi yoksa saçlarınız döküldü diyemi doktora gittiniz bide bişey daha sormak istiyorum arkadaşlar bebek olduğundan beri ayaklarım çok ağrıyo basmakta güçlük çekiyorum bazende şişiyo yorgunluğa bağlıyorum çok ayakta kalmaya bağlıyorum acaba aynı sıkıntıyı çeken varmı aranızda
sen söyledikten sonra kokladımda yok cnm kokmuyo merve söylemiş zaten bizimkide kırmızı kutuda hatta biz bi eczaneye gitmiştik bize ferro sanol verdi ferrum yazıyo burda diyince onu piyasada bulamazsın dedi kakalamayamı çalıştı ne uyuz oldum bi hışımla çıktım eczaneden dr.a tlf ettim ilk defa sizden böyle bişy duydum dedi başka eczaneye gittim buldum gidip adamın gözüne sokucaktımda neyse dedimcanım peki verdikten sonra agzının içini kokladın mı hiç? çünkü ferro sanol de şişenin içindeyken kokmuyor da..
bizi dr 6. ayda başlarız demire dedi vermedi.biz mi geç kalacağız siz mi erkn başladınız:uhm:
fERRUM DİYE BAHSETTİĞİMİZ BEBKLER İÇİN DEMİR DAMLASI,4 aydan sonra başlattı bizim dr.umuz ama bazıları daha başllamadılar.ama ben hamileyken içtiğim Gyno Ferro Sanol a devem ediyorum birkç gündür yine başladım içmeye.Aslında doğum dr.um doğumdan sonra da devam et demişti ama ben etmemiştim.
bu arada bebeişin hayırlı olsun,baya aceleciymiş,ama çok şükür ki sağlığı yerinde inş.
bizi dr 6. ayda başlarız demire dedi vermedi.biz mi geç kalacağız siz mi erkn başladınız:uhm:
Müge birşey diyeceğim,senin yazdıklarından seninle ilgili şöyle bir kanı oluştu bende,çok aceleci ,enerjik ,böyle durduğu yerde duramayan biri olduğunu düşünüyorum,doğru mu ki?
eneee yazdıklarımla nasıl belli oldu anlamadım aynen öyleyimdir 5 aylık hamileyken bile yerimde duramazdım ondan önce bebeğe bişy olur die hiçbişey yapamaıodum bide doğumdan sonra 20 gün oturabildim kıpır kıpır olmayı seviyorum kötümü aceepppphihoyyythihoyyyt
uçan müge
fERRUM DİYE BAHSETTİĞİMİZ BEBKLER İÇİN DEMİR DAMLASI,4 aydan sonra başlattı bizim dr.umuz ama bazıları daha başllamadılar.ama ben hamileyken içtiğim Gyno Ferro Sanol a devem ediyorum birkç gündür yine başladım içmeye.Aslında doğum dr.um doğumdan sonra da devam et demişti ama ben etmemiştim.
bu arada bebeişin hayırlı olsun,baya aceleciymiş,ama çok şükür ki sağlığı yerinde inş.
vaay çiçeğe bak kırmızılı kadınnnn :)))
merhabalarr..
birkaç gündür çok yorgundum ecrin çok huysuzdu gece saat başı uyanıyordusütüm azalmıştı doymdıüı için sık sık emmek istiyordu.biberon emmeyi öğrendi çok şükür dün gece yatarken mama verdim 4 gibi de meme emdi bende uykumu almış oldum.
kızlar sütüm azalınca kilo aldıracak diye korkup yemeyi bıraktığım yaz helvasından yedim yatarken suyumu içtim yattım.saat 4 de ecrin emmeye kalktığında göğüslerim taş gibiydi hatta göğüs pedlerı ıslanmış çok dolunca akmış demek o kadar sevindimki ecrin emdi hemen yatırdım mızıldanmadı yavrum doydu demek.onun doyması kilolarımdan da
canım gerçekten helva çok süt yapıyor bende denedim bir ara ama baktım kilolarıma kilo ekleniyor bıraktım biraz yemeyi kıstığım zaman hemen sütüm azalıyor su süt yapar diyorlar ama bende etki etmedi günde 3 litreden fazla su içiyorum ama süt yok helva yemeye mi başlasam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?