ay gulşenim senın cadı senı mafediyo desene
cadı demeyin kızçelere yaaa melek onlar sadece idilimiz biraz aktif ne yapsın onun da yaradılışı o gözlerini kocaman kocaman açıp bakıyor herşeyi merak ediyor suç mu canııım
tuğba benim kızı bir akşamcık sana versem teyzesi aktif aktif oynayın siz:kedi:
hiç uyuyan yılanı uyandırma aysun....valla idil uyusa hiççççççççççççççççççççççççç dokunmam isterse 10 saat geçsin.... okadar akıllılar ki meraklanma çok aç olsa bak nasıl feryat ediyor......az biraz sinirliyimde bebelere karşı yani kendiminkine...belli olmuyor dimikaydirigubbakcemile2
hayırlısı olsun cnmbulamadıkki adü uğraşmıyormuş böle şeylerle.
ankadaki doktor biraz yaşılymış.
falan filan bugün karar vercez bakalım
bu arada 5 aylık olan bebişide tebrik ediyorum bizimde 16 günümüz kaldı:)
günaydın..
bugün tükkan kalabalık.
bir selam vereyim dedim..
benimki uyumadan önce hep biberon mamasından içiyor öle uyuyup kalıyor.
yanlız biberon mamasından 1-2 saat önce kaşık maması veriyorum.milupa gece maması.
gece uyandıpğında anne sütü.
gece uyandırıp kaşık maması verme zaten uykusu bölünür.
sağolun kızlar.
uyku düzenini bozmamak için biraz böyle devam etsin diye bekledim.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
gece değiştirmeyen var mı?
aysun cum bende gece kızımın altını değiştirmiyorum aynen bende uyanmasun diye uykusu bozulmasın diye değiştirmiyorum zaten gece kaka yapmıyor benim kızım bende gündüzleri çok sık değiştiriyorum bakıcıda alıştı benden hergün eve gidince hemen ne kadar bez değiştirmiş diye bakıyorum kadında şimdi alıştı korkusundan çok değiştiriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?