cnm bende gündüz çok sık değiştiriyorum gece değiştirmiyorum 10-11 saa aynı bezle kalıyo ama kaka yapmıyo hçiç gece çok şükür pişik falanda olmuyo
bu arada aysun resim süper cnm maşallah ikinizede
sağolun kızlar.
uyku düzenini bozmamak için biraz böyle devam etsin diye bekledim.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
gece değiştirmeyen var mı?
canım geçmiş olsun bazen böyle aksilikler üst üste geliyor. en azında sağ salim dünü atlatmışsınız. kötü bir günmüşegede çok azda olsa pişik var.
krem kullanıyorum geçiyor,bırakıyorum başlıyor.
teni çok hassas,beyaz tenli .
egeyi tutunca parmak izlerim belli oluyorkaydirigubbakcemile3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben dün akşam öyle şeyler yaptımki kendime çok kızdım.mafoldumben
alışverişe gidicektik eşimle egenin vitaminini vereyim unutmadan dedim.,
bir elimde vitaminin şırıngası ağzına verdim diğer elimde emziğiyle şişe.
tiksinince hemen ağzına emziği vericem....
tam verdim tiksindi ardından emziği vereyim deken şişe yamuk olunca vitamin egenin alnına döküldümafoldumben
sidim,yıkadım bende bir panik gözüne geldimi diye ama çok şükür sadece alnına geldi.
tam kapıdan çıkıcaz egeyi kucağımla tek elimle tutup çantamı alıyorum ege kendini ger attı kafası biraz kapıya çarptı.
eşime sen egeyi tut ben arabayı kullanayım dedim aksi gibi öne oturdular yakın yer diye.
arkamdaki sollama yapıcak arabayı farketmeden ben sollama yaptım yani kazaya ramak kala yırttık.
eve geldim sinirden ağladım bu ne ya böyle diye....
eşim canım ya şaşkın şaşkın bana bakıyor....
artık bu sıpalarla çok dikkatli olmak gerekiyor....
sağolun kızlar.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
egede çok azda olsa pişik var.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tam verdim tiksindi ardından emziği vereyim deken şişe yamuk olunca vitamin egenin alnına döküldümafoldumben
sidim,yıkadım bende bir panik gözüne geldimi diye ama çok şükür sadece alnına geldi.
tam kapıdan çıkıcaz egeyi kucağımla tek elimle tutup çantamı alıyorum ege kendini ger attı kafası biraz kapıya çarptı.
eşime sen egeyi tut ben arabayı kullanayım dedim aksi gibi öne oturdular yakın yer diye.
arkamdaki sollama yapıcak arabayı farketmeden ben sollama yaptım yani kazaya ramak kala yırttık.
günaydın kızlar .........
oğluşumu besledim oyuncaklarıyla oynuyor birazdan uyuturum,dün annaneme gittik dayımın eşi benden 1 yaş küçük iki çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 7 giderken yanımda meyve püresi yapmak için cam rendemi götürmüştüm ay işin ne zor dedi ben herşeyi verdim hiç uğraşmadım dedi gerçekten 3 4 aylıkken menemen yiyorlardı çocukları ve iki yaşına kadar emzirdi maşallah ikiside aslan gibiler herşeyin tadını baktırıyordum ve zamanla bizim gibi yemeye başladılar dedi ben yusufa bişey verirken 50 kere düşünüyorum alerji yapar mı dokunur mu diye esasında biraz rahat olmak lazım sakınan göze çöp batıyor annemde pişirdiğin her yemeğin içine patates at onu yedir yemeğin vitaminleri patatese geçer diyor benim oğluşda lezzetli şeyleri seviyor sabah ona irmikle sütten muhallebi yaptım balla tatlandırdım anne sütü koydum 1 tanede bebe bisküvisi bayıldı hazır mamaları katiyyen sevmiyor kavanozdaki meyve pürelerinide hiç sevmedi tiksiniyor ve kusmaya çalışıyor ama benim yaptıklarıma bayılıyor sizin bebeişler neleri seviyor kızlar ?
sağolun kızlar.
egede çok azda olsa pişik var.
erik yada üzüm suyu veren var mı bursada köyden getirdik de doğal besin olsun diye versem mi? alerji riski var mı bu meyvaların
erik yada üzüm suyu veren var mı bursada köyden getirdik de doğal besin olsun diye versem mi? alerji riski var mı bu meyvaların
bizim doktorumuz tatlı yumusak eriği cam rendeden geçirip verebilirsin dedi canım.
ben üzüm suyu verdim bi de benimki en çok onu seviyo ama kötü bi etkisi olmadı
hiç uyuyan yılanı uyandırma aysun....valla idil uyusa hiççççççççççççççççççççççççç dokunmam isterse 10 saat geçsin.... okadar akıllılar ki meraklanma çok aç olsa bak nasıl feryat ediyor......az biraz sinirliyimde bebelere karşı yani kendiminkine...belli olmuyor dimikaydirigubbakcemile2
aysun sen bebeğimin kendi kendine uyumasını sağladım demiştin di mi cnm ağlıyo muydu ilk bu şekilde uyumaya başladığında yeni alıştığı için?
teşekkür ederim bi tanemgecmiş olsun canım atlattınız sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?