- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
ben üzüm suyu verdim bi de benimki en çok onu seviyo ama kötü bi etkisi olmadı
kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn
kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn
ben sizlere bişey sormak istiyorum nisan doğumlu o0lduklarına göre bebişleriniz 4 buçuk yada 5 aylık olmaları lazım benim bebişim prematüre doğduğu için merak ediyorum sizin bebişlerinizin kiloları ne kadar bi ayda kaç kilo alıyolar boyları ne kadar uzuyolar
bizimki ilk zamanlar her emzirmeden sonra kaka yapardı, geceleri de mecbur degiştirirdim. ne zamanki gece kaka yapmayı bıraktı, artık değiştirmiyorum. zaten prima da gece uyku tabakası var, hakikaten çok emici.
canım çok dikkat etmek lazım, hele de arabada. kesinlikle ne olursa olsun bebek kucakta taşınmamalı ne önde ne arkada..zaten önde hava yastıkları açılırsa bebegi öldürüyor. oto koltugunda dahi olsa yine ölümle sonuçlanabilen çok ciddi zararlar veriyor. o yüzden bebek öne baglandıgında hava yastıklarını devre dısı bırakmak gerekiyor. ve hava yastıkları bazen küçük kazalarda bile çarpmanın şiddetiyle açılabiliyor.arkada kucaktayken de kaza anında bebek ön camdan fırlayıp çıkıyor. anne babaya bir şey olmasa da bebek ölüyor. o yüzden oto koltugu kullanın mutlaka sonra pişman olmamak için...ve bir çok kaza kısa mesafelerde meydana geliyor ne yazık ki..
saol canım.geçti sayılır bugun sabahtan beri sadece 2 kez yaptı gece hiç yapmadı canımgözün aydın cnm ishalide geçti mi tamamen..
sinemsin saol canım .bu arada nice mutlu seneler canım.
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
canım okurken bi yandan güldüm bi yandan da üzüldüm ve kendimi senin yerine koydum ben olsam çok üzülürdüm heralde ama bugun bence geçmişin acısını çıkarın valla hadi inşallah süper bi gece oluryerimsenibenBİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
ben sizlere bişey sormak istiyorum nisan doğumlu o0lduklarına göre bebişleriniz 4 buçuk yada 5 aylık olmaları lazım benim bebişim prematüre doğduğu için merak ediyorum sizin bebişlerinizin kiloları ne kadar bi ayda kaç kilo alıyolar boyları ne kadar uzuyolar
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
inşallah çıkmaz sinemcim
eşin ve bebeğinle nice mutlu yıllara canım.....
28 ağustosta eşim bizimkini hatırlamadı
hatırlattığımda dışarı çıkalım dedi ama benim için önemi kalmamıştı artık...
canım okurken bi yandan güldüm bi yandan da üzüldüm ve kendimi senin yerine koydum ben olsam çok üzülürdüm heralde ama bugun bence geçmişin acısını çıkarın valla hadi inşallah süper bi gece oluryerimseniben
benim kızım 4 aylıkken 7.250 idi 63.5 cm boy.. 3kg doğmuştu ve 49cm di....
inşallah çok güzel unutamayacağın bir yıl dönümü geçirirsin...opuyorumnanaktan
hahahaha nerde yemek yicenizi biliyorum bu sefer ben gelicem size katılabilir miyim diye ecrinide getiricem azıcık yaramazlık yapsın deniz havası iyi gelir hem sırnaşık şey hihihi İnşallah bu sefer herşey yolunda gider canım akılna kötü bişey getirme ben bu çekim yasasına çok inanıyorum iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun r harfli kolyenide tak romantizm tam olsun
Çok güldüm. Uzun zamandır yazacaktım fırsat olmadı. Sen de kendimi görüyorum idilin uykusuzluğu, ağlaması vs. tıpkı benim oğlan kaydirigubbakcemile3
Bunları bir araya getirsek düzelirler mi dersin?kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım gözünaydın.........kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn
canım pazartesi günü zeynebede üzüm suyu verdik alerji yaptı çocukta poposunun ve bacağının kenarında kabartılar çıktı o gün farklı olarak birtek üzüm suyu vermiştik ona bağladık bizde bilgin olsun ...
canım geçmiş olsun iyi haberini aldımıza çok sevindim .... Allah bi daha göstermesin kuzucuma ...
Herkezlere selammmm
geçmişe çok bakamadım işlerin yoğunluğundan bugün benim evlilik yıl dönümüm 3. Senemizi bitirdik allahım eşimle değil 3 sene inşallah 30 seneleri birlikte kutlamayı nasip eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?