2009 Nisan Anneleri buraya

kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn

geçmiş olsun canım gözün aydın..

genelde arkada pusetinde yatardı.
araba koltuğu almak şart oldu zatennn.(oturmaya başlasın,alıcam)

oturmaya baslasın demişsin ama anlayamadım..zaten bebişler oturuyorlar dogduklarından beri ana kucagı ya da oto koltuklarında?.. sen koltuga benzeyen oto koltuklarından mı almayı düşünüyorsun 9-18 kg. olanlardan?

canım seninki de benimkine benzer hikaye.. hadi inşallah bu sefer gönlüne göre kutlarsın.. mutluluklar..

aynen öle gülşencim

çok saolun arkadaşlar çok teşekkür ederim .... Herkezin hayatındaki mutluluk daim olsun inşallah ....

meraklı misafir canım sen bursa karacabeyde mi oturdun?
eşim orda okudu ünv.harika biryer

canım bursa karacabey in malkara köyü nde yazlık var annemlerin karacabey e 32 km. malkara güzeldir önü deniz arkası dag sakin bir yer ama karacabey i de insanlarını da hiç sevmem. çok dedikoducudurlar genelde.

maşallah ya ne diyim darısı başımıza.

ben de aynen.nerde öyle akşam yatıp sabah kalkmalar.gece 3 kez kalkıyoruz.6 kesin kalkış.gündüz artık iyce azaldı uykumuz.

ben de 4. aydan beri gece değiştirmiyorum artık.çünkü uykusu dağılıyo ve 3 saat falan uyumadığı oluyo gecenin bi yarısı.ama açıkcası değiştirmek için altını açtığımda da hep altı kuru olıuyodu.

aman çok geçmiş olsun.

kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn

geçmiş olsun canım.

bizim kilo alımımız çok az.bi kere en fazla 800 gr almıştı.mesela 4. ayda sadece 280 gr almıştı.boyumuz 66 cm falan.

vay be bu kadar da üst üste aksilik olurmuymuş oluyomuş demek ki.kaydirigubbakcemile3
inşallah bu sene hepsinin acısını çıkarırsınız.:dance:

ayy canım yaaa çok üzüldüm gerçektenn umarım bu sefer sorun çıkmazzz güselmii bi gün geçirirrsnzzzz

hadi gözün aydın meraklı.gülfem de alıştı.önceleri ağzını kapatıyordu bi türlü açamıyordum şimdi açıyo minik cadıcım.

kızlar benm daha 1 defa oldu evlilik yıldönümüüm ama çok hoştuuuuu benceee kaydirigubbakcemile2
benm dügün salonda oldu 29 ekimde ve 1 yıl sonraa aynı gün aynı salonda dayımn ogunn dügünü vardıı
ve biz bu sefer 3 kişiydikkkk hamileydim zeynebime
benm çooookkk hoşuma gitttiiiiii

sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim kızlar:) anladığım kadarıyla benim bebeyim ortalarda ne çok küçük nede çok büyük bu cuma doktora gideceğiz bizde bakalım cadı kızım ne kadar olmuş

ayy canı çok üzüldm gerçekten tüm aksilikler seni bumşş neyse ucuz atlatmşsn ee artık büyyolar biraz daha dikkatetmek gerek bende gecen gün zeynebin kafasını vurdm arabann kapısına nasl agladı böleeee neyse geçmiş olsn sizee

kızlar ben geçen hafta okula gittiğim için gülfeme mecburen günde bi kere milupa pirinçli sütlü muhallebisini vermek zorunda kaldım.şimdi beni zor emiyor.acaba mama istediği için mi.?yoksa hani bi geçiş dönemi oluyoya o mu oluyo ki acaba?
ben de 6. aydan itibaren biz ne yiyorsak onu yedircem gülfeme inşallah.şu an anne sütü yanında sace meyve püresi veya suyu veriyorum.mamayı 1 hafta verdim.artık vermeyi düşünmüyorum.

ayy canım yaaa çok üzüldüm gerçektenn umarım bu sefer sorun çıkmazzz güselmii bi gün geçirirrsnzzzz

çok saolun arkadaşlar çok teşekkür ederim inşallah geçen yılların inadına çok güzel bir akşam olucak ...

selam kıslar dünü okumak için baya uğraştım... çeneler iice düşmüş bitmiyo... biras size katılayım.... iki gündür pek giremiyom... sevk rapor derken... inş. herkes iyidir
çiçekcim hayırlı olsun canım kırmızıların:)

bebeyim doğum kilosunun iki katını geçti çünkü doğum kilosu 1200 grmı:)

canım senin gibi bir durumu yaşamış bir arkadaşımız daha vardı bebeklik bi zamandır girmiyo sanırım ben denk gelmedim sanırım onun bebeğide maşallah toparlamıştı seninkide toparlamış ....... Küçük doğanlar dah bi boğazlı oluyorlar hemencecik toparlayıp büyüorlar ...

canım hep soracağım unutuyorum 2811 in anlamı ne acaba?
28 kasım doğumlu isen ben de 28 kasım doğumluyum da ondan merak ettim

nedir bu pro üyelik falan..
okudun ben yöneticiler bile sizden gelen istek üzerine yaptık çok fonk. yok diyolar.
harcamayın paraları öle ya..
gidin çocuğunuza bişeyler alın o parayla

Allah aşükür herşeyi tam çocuğumun ya sanki kaç paraki sende...

uyuyan çocuğu uyandırma derim aysun
sonra alışkanlık yapar bi yazıda okumuştum büyüsede gece beslenmesi istermiş
ne gzel uyuyor işte oh sende vur kafayı yat:)

ya ne güzel ya bende istiyorum
kerem çok zor uyuyor
şekilden şekile giriyorum onu uyutmak için vallahi

gece 12 gibi mamasını vermeden önce altını alıyorum sonra bidaha ne zaaman uyanırsa açıyorum

bal çocuklara 1 yaşına kadar yasak diye biliyordum
bende..zaten ipek gerekli açıklamayı yapmış.....

ya aksiliğe bak Alah korumuş
yani ben kerem doğdu doğalı anakucağında da olsa arkda hep onla oturuyorum
geçmiş olsun kafasınıda çarpmış
erik yada üzüm suyu veren var mı bursada köyden getirdik de doğal besin olsun diye versem mi? alerji riski var mı bu meyvaların
ebru ben verdim hani bardak eriği diyolar ya koyu renk dün 6 tane yedi cam rende rendeledim
üzüm suyuda bir kez verdim

gözümün öüne geldi yazdıklarında aksilikler zinciri olmuş
bende ne zaman bişeye niyat etsem bi engel çıkar yapamam
o yüzden hep inşallah diorum valla
bak tuğba yerinizi öğrencekmiş gelecekmiş sizi rahatsız etmeye:))
nice senelere huzur sağlık ve mutluluk ve de bol kazanç ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…