kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn
genelde arkada pusetinde yatardı.
araba koltuğu almak şart oldu zatennn.(oturmaya başlasın,alıcam)
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
valla onlar düzelir mi bilmem ama ben ikisiyle düzelmiyecek kıvama gelirim sanırımopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım gözünaydın.........
5.ayda doğum kilosunun 2.katına ulaşmışsa sorun yoktur.....
Aminn
senin başına gelenlerde pişmiş tavuğun başına gelenlerle denk valla sinem....inşallah bu sene diğer senelere inat çokkk güzel geçer....nice mutlu senelere:asigim:
geçmiş olsun canım gözün aydın..
Oturmaya baslasın demişsin ama anlayamadım..zaten bebişler oturuyorlar dogduklarından beri ana kucagı ya da oto koltuklarında?.. Sen koltuga benzeyen oto koltuklarından mı almayı düşünüyorsun 9-18 kg. Olanlardan?
Canım seninki de benimkine benzer hikaye.. Hadi inşallah bu sefer gönlüne göre kutlarsın.. Mutluluklar..
meraklı misafir canım sen bursa karacabeyde mi oturdun?
eşim orda okudu ünv.harika biryer
kimdi hatırlayamadım,bebeğini sallamadan uyutmaya çalışıyordu?
ben egeyi kendi kendine uyumaya alıştırdım.
gündüz oyun halısında oynamayı çok seviyor.
uykusu geldiği zaman oyun halısına yatırıyorum,yada koltuğa ağzına da emziği,uyuyakalıyor.
dünde park yatağına koydum dönencesine baka baka uyudu.
hiç uyuyan yılanı uyandırma aysun....valla idil uyusa hiççççççççççççççççççççççççç dokunmam isterse 10 saat geçsin.... okadar akıllılar ki meraklanma çok aç olsa bak nasıl feryat ediyor......az biraz sinirliyimde bebelere karşı yani kendiminkine...belli olmuyor dimikaydirigubbakcemile2
sağolun kızlar.
uyku düzenini bozmamak için biraz böyle devam etsin diye bekledim.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
gece değiştirmeyen var mı?
egede çok azda olsa pişik var.
krem kullanıyorum geçiyor,bırakıyorum başlıyor.
teni çok hassas,beyaz tenli .
egeyi tutunca parmak izlerim belli oluyorkaydirigubbakcemile3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben dün akşam öyle şeyler yaptımki kendime çok kızdım.mafoldumben
alışverişe gidicektik eşimle egenin vitaminini vereyim unutmadan dedim.,
bir elimde vitaminin şırıngası ağzına verdim diğer elimde emziğiyle şişe.
tiksinince hemen ağzına emziği vericem....
tam verdim tiksindi ardından emziği vereyim deken şişe yamuk olunca vitamin egenin alnına döküldümafoldumben
sidim,yıkadım bende bir panik gözüne geldimi diye ama çok şükür sadece alnına geldi.
tam kapıdan çıkıcaz egeyi kucağımla tek elimle tutup çantamı alıyorum ege kendini ger attı kafası biraz kapıya çarptı.
eşime sen egeyi tut ben arabayı kullanayım dedim aksi gibi öne oturdular yakın yer diye.
arkamdaki sollama yapıcak arabayı farketmeden ben sollama yaptım yani kazaya ramak kala yırttık.
eve geldim sinirden ağladım bu ne ya böyle diye....
eşim canım ya şaşkın şaşkın bana bakıyor....
artık bu sıpalarla çok dikkatli olmak gerekiyor....
ben sizlere bişey sormak istiyorum nisan doğumlu o0lduklarına göre bebişleriniz 4 buçuk yada 5 aylık olmaları lazım benim bebişim prematüre doğduğu için merak ediyorum sizin bebişlerinizin kiloları ne kadar bi ayda kaç kilo alıyolar boyları ne kadar uzuyolar
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
egede çok azda olsa pişik var.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tam verdim tiksindi ardından emziği vereyim deken şişe yamuk olunca vitamin egenin alnına döküldümafoldumben
sidim,yıkadım bende bir panik gözüne geldimi diye ama çok şükür sadece alnına geldi.
tam kapıdan çıkıcaz egeyi kucağımla tek elimle tutup çantamı alıyorum ege kendini ger attı kafası biraz kapıya çarptı.
eşime sen egeyi tut ben arabayı kullanayım dedim aksi gibi öne oturdular yakın yer diye.
arkamdaki sollama yapıcak arabayı farketmeden ben sollama yaptım yani kazaya ramak kala yırttık.
maşallah ya ne diyim darısı başımıza.
Ben de aynen.nerde öyle akşam yatıp sabah kalkmalar.gece 3 kez kalkıyoruz.6 kesin kalkış.gündüz artık iyce azaldı uykumuz.
Ben de 4. Aydan beri gece değiştirmiyorum artık.çünkü uykusu dağılıyo ve 3 saat falan uyumadığı oluyo gecenin bi yarısı.ama açıkcası değiştirmek için altını açtığımda da hep altı kuru olıuyodu.
Aman çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım.
Bizim kilo alımımız çok az.bi kere en fazla 800 gr almıştı.mesela 4. Ayda sadece 280 gr almıştı.boyumuz 66 cm falan.
Vay be bu kadar da üst üste aksilik olurmuymuş oluyomuş demek ki.kaydirigubbakcemile3
inşallah bu sene hepsinin acısını çıkarırsınız.:dance:
ayy canım yaaa çok üzüldüm gerçektenn umarım bu sefer sorun çıkmazzz güselmii bi gün geçirirrsnzzzz
bebeyim doğum kilosunun iki katını geçti çünkü doğum kilosu 1200 grmı:)
canım senin gibi bir durumu yaşamış bir arkadaşımız daha vardı bebeklik bi zamandır girmiyo sanırım ben denk gelmedim sanırım onun bebeğide maşallah toparlamıştı seninkide toparlamış ....... Küçük doğanlar dah bi boğazlı oluyorlar hemencecik toparlayıp büyüorlar ...
nedir bu pro üyelik falan..
okudun ben yöneticiler bile sizden gelen istek üzerine yaptık çok fonk. yok diyolar.
harcamayın paraları öle ya..
gidin çocuğunuza bişeyler alın o parayla
uyuyan çocuğu uyandırma derim aysungünaydın kızlar....
dün size birşey sormuştum cvp.veren olmamış:umursamaz:
ege gece 19:00 yada 21:00da karnını doyuruyorum ve uyuyor.
sabah 8:00,8:30 kadar kalkıyor.
gece sürekli mıkırdanıyor.
açtır diye mama yapıyorum biraz çekip elleriyle çırpınmaya başlıyor,ağlıyor.
gündüz kaşıkla verdiğim için sanırım biberon istemiyor.
gece kaşıkla vermeye çalışsam uykusu açılcak ,uyutmak sorun olucak.(uyku düzeninide bozmak istemiyorum.)
gündüz yemesi iyi 2 saatte bir 120-140 cc.
ek gıdalara başladık diye gece tok mu oluyordur.
dr.umuza sorucam ama merak ettim benimle aynı durumu yaşayan var mı?
ne yapmalıyım gece kaşıkla versem mi acaba?
ya ne güzel ya bende istiyorumkimdi hatırlayamadım,bebeğini sallamadan uyutmaya çalışıyordu?
ben egeyi kendi kendine uyumaya alıştırdım.
gündüz oyun halısında oynamayı çok seviyor.
uykusu geldiği zaman oyun halısına yatırıyorum,yada koltuğa ağzına da emziği,uyuyakalıyor.
dünde park yatağına koydum dönencesine baka baka uyudu.
gece 12 gibi mamasını vermeden önce altını alıyorum sonra bidaha ne zaaman uyanırsa açıyorumsağolun kızlar.
uyku düzenini bozmamak için biraz böyle devam etsin diye bekledim.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
gece değiştirmeyen var mı?
bende..zaten ipek gerekli açıklamayı yapmış.....bal çocuklara 1 yaşına kadar yasak diye biliyordum
ya aksiliğe bak Alah korumuşegede çok azda olsa pişik var.
ebru ben verdim hani bardak eriği diyolar ya koyu renk dün 6 tane yedi cam rende rendeledimerik yada üzüm suyu veren var mı bursada köyden getirdik de doğal besin olsun diye versem mi? alerji riski var mı bu meyvaların
gözümün öüne geldi yazdıklarında aksilikler zinciri olmuşBİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?