canım hep soracağım unutuyorum 2811 in anlamı ne acaba?
28 kasım doğumlu isen ben de 28 kasım doğumluyum da ondan merak ettim
canım çok güzel bir güne doğmuşsun benim için anlamı çok 28.11.2004 tarihinde eşimle tanıştık biz ve ikimiz içinde kasımın 28 i çok özeldir ...
canım bursa karacabey in malkara köyü nde yazlık var annemlerin karacabey e 32 km. malkara güzeldir önü deniz arkası dag sakin bir yer ama karacabey i de insanlarını da hiç sevmem. çok dedikoducudurlar genelde.
Allah aşükür herşeyi tam çocuğumun ya sanki kaç paraki sende...
uyuyan çocuğu uyandırma derim aysun
sonra alışkanlık yapar bi yazıda okumuştum büyüsede gece beslenmesi istermiş
ne gzel uyuyor işte oh sende vur kafayı yat:)
ya ne güzel ya bende istiyorum
kerem çok zor uyuyor
şekilden şekile giriyorum onu uyutmak için vallahi
gece 12 gibi mamasını vermeden önce altını alıyorum sonra bidaha ne zaaman uyanırsa açıyorum
bende..zaten ipek gerekli açıklamayı yapmış.....
ya aksiliğe bak Alah korumuş
yani ben kerem doğdu doğalı anakucağında da olsa arkda hep onla oturuyorum
geçmiş olsun kafasınıda çarpmış
ebru ben verdim hani bardak eriği diyolar ya koyu renk dün 6 tane yedi cam rende rendeledim
üzüm suyuda bir kez verdim
gözümün öüne geldi yazdıklarında aksilikler zinciri olmuş
bende ne zaman bişeye niyat etsem bi engel çıkar yapamam
o yüzden hep inşallah diorum valla
bak tuğba yerinizi öğrencekmiş gelecekmiş sizi rahatsız etmeye:))
nice senelere huzur sağlık ve mutluluk ve de bol kazanç ile...
ayy canı çok üzüldm gerçekten tüm aksilikler seni bumşş neyse ucuz atlatmşsn ee artık büyyolar biraz daha dikkatetmek gerek bende gecen gün zeynebin kafasını vurdm arabann kapısına nasl agladı böleeee neyse geçmiş olsn sizee
meraklı misafir bugüne kadar egeyi mecbur kaldıkça yarı oturur vaziyette oturttum.
dik oturmadı hiç.
araba koltukları dik canım 6.ayından sonra inş.
kızlar bişey sorucam ama gülmeyin sizin bebekleriniz ne kadar ağlıyo ya da hergün ağlıyo mu gerçi bunlar ağlamıyo gözlerinden yaş gelmiyo ama yaş gelecek kadar hergün ağlıyolar mı??
ben buna takıntılıyım galiba hemen ağlayınca kendime kızıyorum bişeyi doğru yapmamışım gibi geliyo herkesin içi gider ama çok fena oluyorum ağladımı.aslında biraz dayansam benmkide uykusu gelince emziği alıp uyucak potansiyel görüyorum ama ağlayarak uyuyo o zaman da zor dayanıyorum gerçi 2-3 dk ı geçmez ağladığı
kızımı çok özledimm.... bugün babası da yanında... ben yokumm....
kız ebru bursada nerde yatın o kadar bebeğin bol olduğu yerde bızede söyle arkadaşlarım çıkalım die tuturdu ben selenle cesaret edemiyorum daha dışarda yemeğe gerçi bi kere gıttık problem olmadı ama
megulcüm hoşbulduk canım bari sabahı okuyum derken seni kaçırmışım... bu arada fatiha okudum RAbbim inş. yüzünü güldürsün arkadaşımızın....
burcu Kayra düzelmiş çok mutlu oldum RAbbim korusun meleklerimizi...
sinem evilik yıldönümünüzmüş hayırlı olsun Allah uzun ve mutlu bi ömür versin
s_ebru ne dedi halamız ferrum için? ben dr ulaştım tatildeymiş cepten aradım artık o da 6. aydan sonra başlatıyorum ben ama sen bilirsin dedi...
kıslar KIZ ANALARI pınar sol göğsü diğerine göre daha sert orda nohut gibi bişiy var kucaklarken elime geliyo dr. önemli bişiy değildir büyüme ve kıllanma olursa getir dedi ama sorayım dedim... ben de 10 gün rapor aldım anane gelene kadar okula gitmicem... kızım 5 aylık olcak nerdeyse okul başlayınca.... erik üzüm bişiy vermiyom ööle... arada eline armut tutuşturuyom... karpuz vermiyom son günlerde.. şeftali de bazen ben tutuyom.... ama sanırım 10 gün sonra annem başlar hepsine hehe:)
allah aşükür herşeyi tam çocuğumun ya sanki kaç paraki sende...
Uyuyan çocuğu uyandırma derim aysun
sonra alışkanlık yapar bi yazıda okumuştum büyüsede gece beslenmesi istermiş
ne gzel uyuyor işte oh sende vur kafayı yat:)
ya ne güzel ya bende istiyorum
kerem çok zor uyuyor
şekilden şekile giriyorum onu uyutmak için vallahi
gece 12 gibi mamasını vermeden önce altını alıyorum sonra bidaha ne zaaman uyanırsa açıyorum
bende..zaten ipek gerekli açıklamayı yapmış.....
Ya aksiliğe bak alah korumuş
yani ben kerem doğdu doğalı anakucağında da olsa arkda hep onla oturuyorum
geçmiş olsun kafasınıda çarpmış
ebru ben verdim hani bardak eriği diyolar ya koyu renk dün 6 tane yedi cam rende rendeledim
üzüm suyuda bir kez verdim
gözümün öüne geldi yazdıklarında aksilikler zinciri olmuş
bende ne zaman bişeye niyat etsem bi engel çıkar yapamam
o yüzden hep inşallah diorum valla
bak tuğba yerinizi öğrencekmiş gelecekmiş sizi rahatsız etmeye:))
nice senelere huzur sağlık ve mutluluk ve de bol kazanç ile...
inşallah mutluluğunuz hep devam eder
meraklı misafir bugüne kadar egeyi mecbur kaldıkça yarı oturur vaziyette oturttum.
Dik oturmadı hiç.
Araba koltukları dik canım 6.ayından sonra inş.
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
kızlar ben geçen hafta okula gittiğim için gülfeme mecburen günde bi kere milupa pirinçli sütlü muhallebisini vermek zorunda kaldım.şimdi beni zor emiyor.acaba mama istediği için mi.?yoksa hani bi geçiş dönemi oluyoya o mu oluyo ki acaba?
ben de 6. aydan itibaren biz ne yiyorsak onu yedircem gülfeme inşallah.şu an anne sütü yanında sace meyve püresi veya suyu veriyorum.mamayı 1 hafta verdim.artık vermeyi düşünmüyorum.
kızlar bişey sorucam ama gülmeyin sizin bebekleriniz ne kadar ağlıyo ya da hergün ağlıyo mu gerçi bunlar ağlamıyo gözlerinden yaş gelmiyo ama yaş gelecek kadar hergün ağlıyolar mı??
ben buna takıntılıyım galiba hemen ağlayınca kendime kızıyorum bişeyi doğru yapmamışım gibi geliyo herkesin içi gider ama çok fena oluyorum ağladımı.aslında biraz dayansam benmkide uykusu gelince emziği alıp uyucak potansiyel görüyorum ama ağlayarak uyuyo o zaman da zor dayanıyorum gerçi 2-3 dk ı geçmez ağladığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?