2009 Nisan Anneleri buraya

benım selende dediği olmayınca numaradan aağlar o zaman bakmam okadar hemen çünkü susuyo ama canı yanıyo ve karnı ağrıyosa falan daha başka ağlar gözünden yaş gelir resmen işte o zaman hemen ilgilenirim kuzumla

ssengun+, aysunsudeNAZ, benanber+, bursasu+, chveneburi, denizela+, Esennn, etoprak, geda+, megul, merakli_misafir, resolve31, Ruveydax+, sekiznisanikibindokuz, sinemsin2811, s_ebru
maşallah 2 de misafir var

kaydirigubbakcemile3
canım gece yadım ama görmedin daha herhalde
halamız santafer için de aynıdır dedi tadında bir fark olacağını sanmıyormuş. başka güzel tadlı şuruplar varmış çocuklar için ama onlarında damlalı olanları yokmuş. yani ben ferro da kaldım. yakında ek gıdalara geçicem zaten olmadı arasına karıştırırım. ama arkadaşlar ferrum varmış onun için iyi diyorlar. bir dene istersen.
ben de 5. ay dolunca başlayacağım ek gıdaya 7 eylül az kaldı. direk yeni tad gelmesin diye armut suyu verdim ilk defa bugün. 3-4 gün sonra direk püre halinde verebilirim inşallah.

pınar da ağlıyo gözünden yaş gelcek şekilde..... her gün hem de.....

teşekkür ediyorum canım bundan sonra ööle yapiim. muhtmelen burda yoktur ist. gelince unutmazsam alırım inş.

aysunsudenaz sanırım normal çocuk oto koltuklarından bahsediyor. onun için erken tabi daha. biz anakucağı gibi olan doğumdan itibaren olanlardan bahsediyoruz canım

teşekkürler selin teyzesi.... ben de 17 aylülde ist. dr gelcem artık o ne derse...ama 6.ayda başlatıyomuş...

bende doğumdan beri olanı kullanıyorum guzelce bağlayıp emnıyt kemerini takıyorum iç aynayıda onu görceğim gibi ayarladım mı yola çıkıyoum rahatla

aynı eski günlerdeki gibi kalabalığız.hani 1000 li sayfa olalım diye ne uğraşıyoduk hatırlıyo musunuz?

emel gülfemin de sol göğsü daha şiş gibi ama kontrol etmedim.şimdi uyuyo uyanınca bi bakayım.merak ettim.

ok kızlar bende azcık dayanayım o zaman ağlamasına sizden gaza gelip de bakalım uyku alıştırması yapalım biraz işe yararsa tabi,

bizi bu kadar çoookkkkk düşündüğün için sağol canımm.
ama takma kafanı sen.
bana bu ders oldu zatenn...

benimkide hep ağlar ama anası pek tınlamıyor....valla idilin ağlamasına kalsa tuvalete onunla girmem lazım...yok artıkhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…