megulcüm hoşbulduk canım bari sabahı okuyum derken seni kaçırmışım... bu arada fatiha okudum RAbbim inş. yüzünü güldürsün arkadaşımızın....
burcu Kayra düzelmiş çok mutlu oldum RAbbim korusun meleklerimizi...
sinem evilik yıldönümünüzmüş hayırlı olsun Allah uzun ve mutlu bi ömür versin
s_ebru ne dedi halamız ferrum için? ben dr ulaştım tatildeymiş cepten aradım artık o da 6. aydan sonra başlatıyorum ben ama sen bilirsin dedi...
kıslar KIZ ANALARI pınar sol göğsü diğerine göre daha sert orda nohut gibi bişiy var kucaklarken elime geliyo dr. önemli bişiy değildir büyüme ve kıllanma olursa getir dedi ama sorayım dedim... ben de 10 gün rapor aldım anane gelene kadar okula gitmicem... kızım 5 aylık olcak nerdeyse okul başlayınca.... erik üzüm bişiy vermiyom ööle... arada eline armut tutuşturuyom... karpuz vermiyom son günlerde.. şeftali de bazen ben tutuyom.... ama sanırım 10 gün sonra annem başlar hepsine hehe:)
canım bizim dr. umuz bebege verecegin meyveleri iyice yıka ve en az 1 saat suda beklet dedi. sen de eline verecegin meyvelere öyle yap bence.. ya da exir sanitizer de kullanabilirsin. ben alacagım aslında da her markete gidişimde unutuyorum..
kaydirigubbakcemile3
canım gece yadım ama görmedin daha herhalde
halamız santafer için de aynıdır dedi tadında bir fark olacağını sanmıyormuş. başka güzel tadlı şuruplar varmış çocuklar için ama onlarında damlalı olanları yokmuş. yani ben ferro da kaldım. yakında ek gıdalara geçicem zaten olmadı arasına karıştırırım. ama arkadaşlar ferrum varmış onun için iyi diyorlar. bir dene istersen.
ben de 5. ay dolunca başlayacağım ek gıdaya 7 eylül az kaldı. direk yeni tad gelmesin diye armut suyu verdim ilk defa bugün. 3-4 gün sonra direk püre halinde verebilirim inşallah.
canım araba koltukları olsun, ana kucagı oto koltukları olsun bebeklerin vücut anatomisine göre tasarlanmıs ve dünya standartlarında ergonomi ve güvenlik testlerinden geçmiş ürünler. gönül rahatlıgıyla oturtabilirsin yani ama sen bilirsin tabi, senin tercihin sonuçta ama bu arada mümkünse ege yle arabaya binmeyin be canım.. valla bak aklım sizde kaldı benim şimdi sen böyle deyince. allah korusun tabi, inşallah bir kaza bela geçirmeden edinirsiniz oto koltugunu ama bizim de önlemini almamız lazım allah korusun demeden önce...
nice mutlu huzurlu evlilik yıldönümlerine.....
Mama yerine keşke yoğurt verseydin........
Benim oğlum sık sık ağlıyor ve her seferinde bocuk boncuk damlalar dökülüyor gözünden kıyamıyorum ama o kadar sık oluyorki:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?