ekimcim bizimkide sebzeyi yemiyo ama ben bazen kırmızı mercimekli yapıorum sebze çorbasına bazen de tavukgöğsü ile yapıorum o zaman yiyo bi dene sebzesiz olmaz
kızlar bugn bebelac devm sütü aldım ama benm sıpa yemedi bibernn ucunu ısırıyo mümkn degill yemiyoo yaa ben napcmmmm hiç süt tarzı bişey yedrmicm mi yaaaa
veya nasl degerlendrebilirmmmm
sadece seni mı emıo zeynep cnm
nagıhan pirinçli mamadan al içine karıştır o zaman selen yedidi
helall enısteye alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hahahah:)
helal valla senin koca cennetlik kızımD
hihih sağolun kızlar.
bebelacdan mail geldi adres tel falan istemişler.göndereceklermiş numuneleri
ccoookkk geçmişşş olsunnnnnn
SİNEM geçmiş olsun canımm a.s.
Sinem Geçmiş olsun canım hasta olduğunu duymamıştım.
Geçmş olsun Sinemcim.
erik yada üzüm suyu veren var mı bursada köyden getirdik de doğal besin olsun diye versem mi? alerji riski var mı bu meyvaların
hihih sağolun kızlar.
bebelacdan mail geldi adres tel falan istemişler.göndereceklermiş numuneleri
merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.
kızlar bişey sorucam ama gülmeyin sizin bebekleriniz ne kadar ağlıyo ya da hergün ağlıyo mu gerçi bunlar ağlamıyo gözlerinden yaş gelmiyo ama yaş gelecek kadar hergün ağlıyolar mı??
ben buna takıntılıyım galiba hemen ağlayınca kendime kızıyorum bişeyi doğru yapmamışım gibi geliyo herkesin içi gider ama çok fena oluyorum ağladımı.aslında biraz dayansam benmkide uykusu gelince emziği alıp uyucak potansiyel görüyorum ama ağlayarak uyuyo o zaman da zor dayanıyorum gerçi 2-3 dk ı geçmez ağladığı
bana gelmedi CADIARZU sen bebelac@bebelac a mı yolladın maıl
bıde ne yazdın sorması ayıp
kızlar çay kaşıyığylada verdim kaşıkla boşaltp hemen kaşığı çektiğimde oldu ama yinede dışarı çıkarıyo daha yeni başladım bi kaç kere verdim ondan olabilir mi ağız hep emmeye alışmış ya sanırım ondan emzikde alamaıyor.... dana yaaaaa.... :ecrin_bebek:
öfffffff yarın kaynanam öbür gün görümcem çağırmış iftara gitti haftasonum salak insanların yanında
benimkide bugün aradı eşim ecrin de tuğba da hasta gelemeyiz hem artık bizi akşam oturmasına beklemeyin ecrinin uyku düzeni bozuluyo ceremesini tuğba çekiyoo dedi tabi benim içimin bikaç kilo yağı erimiştir zemuszemus
canm gerçekten tüm malzemeleri kyyorum 1 yemek kaşıgı yag koyuyrm azıcık tuzda atıyorum ama yok yemiyoooo acaba ben mi kötü yapıyom dedim milupann aldım onuda yemediii
günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?