canım aptamil2 almakla iyi etmişsin anne sütünün yetmediği yerde o girer devreye bu arada o irmikli falan olanlar kaşık maması. kaşık mamalarına geçtiniz mi? aslında günde bir öğün de yavaş yavaş meyve falan başlasan yada sebze çorbasına başlasan vaktin yoksa o kaşık mamalrından al.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçektenmii
ama bu renk gzl tutmuşşş
çok çıtır olmuşsun çiçek kolla kendini
zaten ne zamandır yoktun demekki kuaförlerdeymişssin.. ee buraya da koyda bizde görelim dimi ama.... şakkıdı:lepi::Saruboceq:
ya bizimki neden gece uykusuna 1 de yatıyo yaaa 1 den önce uyumuyooooo bu çocuukkkkkk
Allah sabır versin arkadaş..peki kaçta kalkıyor benim ki kurulu saat gibi 7 de kalkıyor töbe Allah uyumaz sonra
sağol canım paylaşımın için...ben meyve sularına basladım bi de yarım fincan yoüurt veriyorum gün için de ama benim obur prensese 50 cc süt ve bu ıvır zıvırlar 4 saat yetmiyor ...eylulde corbalara baslatacak dr.kaydirigubbakcemile2 o zaman iyice rahatlarım..
bende yeni yeni mama vermeye başladım elim ayağıma dolanıyo valla dokunacak bişey yedirmiim diye ben şimdilik aptamil milumil veriyorum rendelenmiş şeftali armut püresi havucun ve elmanın suyunu veriyorum kavanoz mamalarından organik sütlaç ve muhallebi her baby nin sebze püresini veriyorum.yinede meme emmek için deliriyor :)
çiçek iyiki yanmamış saçların
koyu saçtan açığa geçmesi biraz zmn alıyo
anammmm obur prenses diyosunda ben günlük öğünlerimizi sayiim sana
sabah 7 de uyanıo 180 cc mmama içiyo 10 da meyve püresi yiyo yaklaşık 100 gram öğlen 1 de sebze çorbası içinde patates taze fasulye bezelye kabak havuç bazen karnıbahar artı tavuk olmadı mercimek ve pirinç. bunu yiyo 120 grama yakın. 4 de yoğurdu var 90 gram yiyo 8 de 210 ml mama içip uyuyo gece kalkıp 180 cc daha içio. sööle babakılm kim obur. 50 cc çok az canım yazık çocuğa 1. ay da yemesi gereken 50 cc yaw
anammmm obur prenses diyosunda ben günlük öğünlerimizi sayiim sana
sabah 7 de uyanıo 180 cc mmama içiyo 10 da meyve püresi yiyo yaklaşık 100 gram öğlen 1 de sebze çorbası içinde patates taze fasulye bezelye kabak havuç bazen karnıbahar artı tavuk olmadı mercimek ve pirinç. bunu yiyo 120 grama yakın. 4 de yoğurdu var 90 gram yiyo 8 de 210 ml mama içip uyuyo gece kalkıp 180 cc daha içio. sööle babakılm kim obur. 50 cc çok az canım yazık çocuğa 1. ay da yemesi gereken 50 cc yaw
ya ben bu kdr şey yemiyorum çiçek naptın çocuğğaaaaaa:uhm:delikafadulden
ihihihihihi saçlarım ihihihihih :kedi:
,maşallah Can bebeğe ..
ay biliyom arkadaş ben hissettim zaten ben bir haftadır işe başladım vdeyken benim memeler hep dışarda kız ne zaman istese veriyom saat başı çekiyordu kuzu..ama işe başladım sağmayı beceremedşm mi yoksa sütüm mü azaldı bilmiyom en fazla 100 cc bırabildim 10 da bakıcıya bırakıyom arada sütü ve meyveyi veriyor 1 de geliyom emziriyom sonra uyuyor 2 3 gibi yoğurdu sonra ben geliyorum yine meziriyom...ama cocuk hep mıkır mıkır ..aç arkadaş ama benim drç birn bir lafla " mama da verebilirsiniz bahar bebeğe yetmeyebilir o kadar takviye dedi" bir de corbalara 6. ay da başlayacakmışız...benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?