2009 Nisan Anneleri buraya

epidural miydi senin Çiçek

canım uyuşukken takıolar belki hissetmemişsindir ama takıolar yani yoksa heryer çiş olur yaw:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay çiçeekkk annemle altımızaa işedik gülmektennn acaba bende yaptımmı öyle bişy allahtan tamamen bayıltılmışım ben bi daha suratına bakamazdım herhalde

ay kıyamam neler çektin kimbilir ya benimki yapıştırmaydı dikmeyle bi fark oluyo mu acaba rahatlık açısından
ne kadar saat ya ameliyat 1 saat olsa çıkınca ameliyattan 3-4 saat sonra girdim tuvalete kendim

arkadaşlar size çok önemli bi sorum olacak.kızımın bezine turuncu bir akıntı gibi bişey geldi perşembe günü sabah bezini alırken gördüm.öğlende vardı ve o gün çok az çiş yaptı sizce idrar yolları iltihabı olabilirmi. başka bişeyi yok ama .ateş kusma iştahsızlık yok .inşallah bişey yoktur.hafta içi gidicem inşç doktora .

denizela sen baya hızlıymışsın 3-4 saat bence çok erken maşallah ben gece 3 te ameliyattan çıktım sabah 9 da kalktım ayağa

canım benim kızımda da olmuştu. doktora söylediğim de ateşini sürekli takip et demişti. ama ateşi falan hiç çıkmadı. annemlere söylediğim de ise kız çocuklarında olabilirmiş öyle regl gibi ama çok az benim kızın nerdeyse 1 hafta falan devam etti. ama çok çok az geliyordu. bence seninki de öyle birşeydir. yine de sen ateşini kontrol et.

sorma yaa rezillik diz boyu

ay kıyamam neler çektin kimbilir ya benimki yapıştırmaydı dikmeyle bi fark oluyo mu acaba rahatlık açısından
ne kadar saat ya ameliyat 1 saat olsa çıkınca ameliyattan 3-4 saat sonra girdim tuvalete kendim

benimde yapışma ama içini dikiolar sonuçta o diktikleri malzeme eriyo zamanla.

canım kontrol ettir doktora kız bebeklerde olabilio ama ağrısı olur zavallının

canım yanlış yönlendirmek istemem am kız bebeklerden bu tür akıntılar geliyormuş ama yine dr. bir sor...

[QUOTE ben hayatımda hiç anestezi almadım nası bişey uyuyp uyanmak anlatsana[/QUOTE]

Benim de ilkti. Bana torpil yaptılar sayı filan saydırmadılar. Uyumuşum. Sonra gözümü açtım. Ameliyathanedeyim ama sedyeye almışlardı. Saate baktım 11. Tuna 10.35'de doğmuş.Eşim kapıda bekliyordur haber verin dedim hastabakıcı gitti geldi kimse yok dedi. Herkes bebeğin peşinden gitmiş.Elimi karnıma götürdüm dümdüz.

canım benim ilk kızımda da dikiş falan yoktu çok iyiydim.ama bunda resmen misinayla dikmişler.doktor dikişlerimi bile zor aldı 1 hafta sonra.bir ucunu kesti diğer ucundan sanki yorgan söker gibi çekti.tabi bende çığlıklar havada uçuyo.40 gün boyunca ben dikişlerime ped koydum hep.şansızım valla mutlaka bi aksilik gelir başıma.allahtan kızım iyiydi.senağlama

ay müge manyaklaştım hee doğru ööle bişii çıkarmadıklarına göre takmadılar da :))
ewet hemşire geldi tuvaletini yapmaya çalış dedi bende yaptım ama çok şükür benim sezeryan çok iyi geçmişti zaten hemen ayağa kalktım hemşire ağrı kesici vermeye geldi istemedim çok az ağrım vardı çünkü onun sayesinde yaptım demekki tuvaletimi kolayıkla aaa benden başka sonda takılmayan yok mu yaa anlamadım ben bu işi sizin sondalar hastaneden çıkarken mi çıkarıldı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…