niye takılmadı ki:)
kızlar bu arada komik bişey anlatcam ameliyattayım oğlan çıkmış içimden doktor karnımı dikiyo alttan patır patır sesler gelio diorumki içimden ALLAH allah bu sesler ne:) bi farkettimki galiba ben patır patır gaz çıkarıorum hahahahah doktor dedik çiçek nası gidio iyi misin dedi bende duyuyorum alper bey dakga geçmeyin dedim güldüm ama çok utandım ne kötü yaaa osuruğu bile kontrol edemiosun başkası yapıomuş gibi dinliosun
valla takılmadı kızlar ya bu sonda ameliyattan çıkıncada duruyo di mi bi süre??ben hiç ööle bişiile çıkmadım ameliyattan ama neden takılmadı demek o zamanda aklıma gelmemiş kontrole gidip de doğuma girince heyecandan :)
niye takılmadı ki:)
kızlar bu arada komik bişey anlatcam ameliyattayım oğlan çıkmış içimden doktor karnımı dikiyo alttan patır patır sesler gelio diorumki içimden ALLAH allah bu sesler ne:) bi farkettimki galiba ben patır patır gaz çıkarıorum hahahahah doktor dedik çiçek nası gidio iyi misin dedi bende duyuyorum alper bey dalga geçmeyin dedim güldüm ama çok utandım ne kötü yaaa osuruğu bile kontrol edemiosun başkası yapıomuş gibi dinliosun
çiçekçim senin sezeryande benimki gibi sorunlu olmuş.ama benimki dikişlerden kaynaklandı kırkım çıkana kadar dikişlerimden kan geldi iyi dikememişler damarın birinin ucu açık kalmış.çok zorlandım bende.ama maşallah oğluşuna nazar değmesin iyi kilo almış ama dediğin gibi mama şişiriyo çocukları.benim sudecim 7500gr dı iki hafta önce.iyi sayılır.:ecrin_bebek:
epidural miydi senin Çiçek
çiçekcim saçlar süper olmuş bu arada
Benim genel anesteziydi uyudum uyandım büyü bozuldu
canım benim kızımda da olmuştu. doktora söylediğim de ateşini sürekli takip et demişti. ama ateşi falan hiç çıkmadı. annemlere söylediğim de ise kız çocuklarında olabilirmiş öyle regl gibi ama çok az benim kızın nerdeyse 1 hafta falan devam etti. ama çok çok az geliyordu. bence seninki de öyle birşeydir. yine de sen ateşini kontrol et.arkadaşlar size çok önemli bi sorum olacak.kızımın bezine turuncu bir akıntı gibi bişey geldi perşembe günü sabah bezini alırken gördüm.öğlende vardı ve o gün çok az çiş yaptı sizce idrar yolları iltihabı olabilirmi. başka bişeyi yok ama .ateş kusma iştahsızlık yok .inşallah bişey yoktur.hafta içi gidicem inşç doktora .
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay çiçeekkk annemle altımızaa işedik gülmektennn acaba bende yaptımmı öyle bişy allahtan tamamen bayıltılmışım ben bi daha suratına bakamazdım herhalde
ay kıyamam neler çektin kimbilir ya benimki yapıştırmaydı dikmeyle bi fark oluyo mu acaba rahatlık açısından
ne kadar saat ya ameliyat 1 saat olsa çıkınca ameliyattan 3-4 saat sonra girdim tuvalete kendim
arkadaşlar size çok önemli bi sorum olacak.kızımın bezine turuncu bir akıntı gibi bişey geldi perşembe günü sabah bezini alırken gördüm.öğlende vardı ve o gün çok az çiş yaptı sizce idrar yolları iltihabı olabilirmi. başka bişeyi yok ama .ateş kusma iştahsızlık yok .inşallah bişey yoktur.hafta içi gidicem inşç doktora .
arkadaşlar size çok önemli bi sorum olacak.kızımın bezine turuncu bir akıntı gibi bişey geldi perşembe günü sabah bezini alırken gördüm.öğlende vardı ve o gün çok az çiş yaptı sizce idrar yolları iltihabı olabilirmi. başka bişeyi yok ama .ateş kusma iştahsızlık yok .inşallah bişey yoktur.hafta içi gidicem inşç doktora .
ay kıyamam neler çektin kimbilir ya benimki yapıştırmaydı dikmeyle bi fark oluyo mu acaba rahatlık açısından
ne kadar saat ya ameliyat 1 saat olsa çıkınca ameliyattan 3-4 saat sonra girdim tuvalete kendim
denizela hadi takarken farketmedin çıkarırkendemi farketmediinnn ala alaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?