- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
canım benim ilk kızımda da dikiş falan yoktu çok iyiydim.ama bunda resmen misinayla dikmişler.doktor dikişlerimi bile zor aldı 1 hafta sonra.bir ucunu kesti diğer ucundan sanki yorgan söker gibi çekti.tabi bende çığlıklar havada uçuyo.40 gün boyunca ben dikişlerime ped koydum hep.şansızım valla mutlaka bi aksilik gelir başıma.allahtan kızım iyiydi.senağlama
ay müge manyaklaştım hee doğru ööle bişii çıkarmadıklarına göre takmadılar da :))
ewet hemşire geldi tuvaletini yapmaya çalış dedi bende yaptım ama çok şükür benim sezeryan çok iyi geçmişti zaten hemen ayağa kalktım hemşire ağrı kesici vermeye geldi istemedim çok az ağrım vardı çünkü onun sayesinde yaptım demekki tuvaletimi kolayıkla aaa benden başka sonda takılmayan yok mu yaa anlamadım ben bu işi sizin sondalar hastaneden çıkarken mi çıkarıldı??
kızlar burun speryi kullanan varmı ?varsa ne kullanıyosunuzz
canım benim kızımda da olmuştu. doktora söylediğim de ateşini sürekli takip et demişti. ama ateşi falan hiç çıkmadı. annemlere söylediğim de ise kız çocuklarında olabilirmiş öyle regl gibi ama çok az benim kızın nerdeyse 1 hafta falan devam etti. ama çok çok az geliyordu. bence seninki de öyle birşeydir. yine de sen ateşini kontrol et.
sorma yaa rezillik diz boyu
benimde yapışma ama içini dikiolar sonuçta o diktikleri malzeme eriyo zamanla.
canım kontrol ettir doktora kız bebeklerde olabilio ama ağrısı olur zavallının
canım yanlış yönlendirmek istemem am kız bebeklerden bu tür akıntılar geliyormuş ama yine dr. bir sor...
kızlarrrrrrrr
iyi akşamlarherkse saçımı boyattım bugün facebook a koydum fotoğraf
gecmıs olsun cnm yakızlar misafirler gitti ama bende bittim yani çocukla misafir almak çook zorrr,yaa bu aralar noldu bilmiyorum nazaramı geldik ne kayraya sıcak geçmiş şimdide burnu tıkalı akıyo sürekli o burundan nefes alamadıkça ağlıyo temizlemeyi bilmediği için öksürüyo off yaa kuzucum uyuyamıyoda şu burun temizleyicilerde olmuyo pek doktor damla verdi ama pek fayda etmedi sanki napsamki
anammmm obur prenses diyosunda ben günlük öğünlerimizi sayiim sana
sabah 7 de uyanıo 180 cc mmama içiyo 10 da meyve püresi yiyo yaklaşık 100 gram öğlen 1 de sebze çorbası içinde patates taze fasulye bezelye kabak havuç bazen karnıbahar artı tavuk olmadı mercimek ve pirinç. bunu yiyo 120 grama yakın. 4 de yoğurdu var 90 gram yiyo 8 de 210 ml mama içip uyuyo gece kalkıp 180 cc daha içio. sööle babakılm kim obur. 50 cc çok az canım yazık çocuğa 1. ay da yemesi gereken 50 cc yaw
ihihihihihi saçlarım ihihihihih :kedi:
niye takılmadı ki:)
kızlar bu arada komik bişey anlatcam ameliyattayım oğlan çıkmış içimden doktor karnımı dikiyo alttan patır patır sesler gelio diorumki içimden ALLAH allah bu sesler ne:) bi farkettimki galiba ben patır patır gaz çıkarıorum hahahahah doktor dedik çiçek nası gidio iyi misin dedi bende duyuyorum alper bey dalga geçmeyin dedim güldüm ama çok utandım ne kötü yaaa osuruğu bile kontrol edemiosun başkası yapıomuş gibi dinliosun
niye takılmadı ki:)
kızlar bu arada komik bişey anlatcam ameliyattayım oğlan çıkmış içimden doktor karnımı dikiyo alttan patır patır sesler gelio diorumki içimden ALLAH allah bu sesler ne:) bi farkettimki galiba ben patır patır gaz çıkarıorum hahahahah doktor dedik çiçek nası gidio iyi misin dedi bende duyuyorum alper bey dalga geçmeyin dedim güldüm ama çok utandım ne kötü yaaa osuruğu bile kontrol edemiosun başkası yapıomuş gibi dinliosun
canım uyuşukken takıolar belki hissetmemişsindir ama takıolar yani yoksa heryer çiş olur yaw:)
hadi ben kaçtım herkese iyi ve deliksiz uykular
bnede epidural sezeyan oldum yalnız varya bi daha doğuma gidersem hiç bişeyden değilde o sondanın takılmasından korkacam.. offf neydi o öylee. 4 kişi anca tuttu:)))))
ikisi bacağımı tututtu diğer 2 si bacaklarımı bi hemşirede elimden tuttu :) güç olsun diee.. bi de ben ağrı hissettim kestiler dr. içimden bebeği alırken acıdı çok..
kızlar ben yatıyom benim guguk saati 3 5 7 nöbeti yapacak...hadi iyi geceler...
mac ne oldu bu arada...benim kocam Iğdır da görevli gitti...(nagihan duymasın:) Açık öğretim sınavı için ün. temsilcisi olarak..o yuzden evde tam bir sessizlik...kafa dinliyom valla kaydirigubbakcemile3
hadi öptüm hepinizi ve bebişlerinizi
yok ayol ilk ayağa kaldırıp yürütüyolar tuvalete götürüyolar yani beni öyle yaptılar o arada çıkardılar işteay müge manyaklaştım hee doğru ööle bişii çıkarmadıklarına göre takmadılar da :))
ewet hemşire geldi tuvaletini yapmaya çalış dedi bende yaptım ama çok şükür benim sezeryan çok iyi geçmişti zaten hemen ayağa kalktım hemşire ağrı kesici vermeye geldi istemedim çok az ağrım vardı çünkü onun sayesinde yaptım demekki tuvaletimi kolayıkla aaa benden başka sonda takılmayan yok mu yaa anlamadım ben bu işi sizin sondalar hastaneden çıkarken mi çıkarıldı??
anladım ben kaydirigubbakcemile3iyi bi espiri yapardım amaGireni çıkanı farketmemekle ilgili hiihihh yanlış anlamayın sakın şaka
ben ayılmadan önce taktılar sondayı bazılarını amelyiyattan önce takıyolarmış gerçekten acı vericidirbnede epidural sezeyan oldum yalnız varya bi daha doğuma gidersem hiç bişeyden değilde o sondanın takılmasından korkacam.. offf neydi o öylee. 4 kişi anca tuttu:)))))
ikisi bacağımı tututtu diğer 2 si bacaklarımı bi hemşirede elimden tuttu :) güç olsun diee.. bi de ben ağrı hissettim kestiler dr. içimden bebeği alırken acıdı çok..
çok güldüm kızımmmmmmmmmmm altına oturak mı koydular ameliyatta peki:)
yanlış anlama ama sen doğumu nerde yaptın artık böyle şeyler yok herhhalde ben sezeryandan çok korkardım hiç böyle şeyler başıma gelmediği için 2. yi düşünüyorum
benim sondayı epidural katederi taktıp uyuşunca taktılar görmedim bile takılırken ameliyattan snra uyuşukluk gitmeden de çıkardılar hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?