2009 Nisan Anneleri buraya

bnede epidural sezeyan oldum yalnız varya bi daha doğuma gidersem hiç bişeyden değilde o sondanın takılmasından korkacam.. offf neydi o öylee. 4 kişi anca tuttu:)))))

ikisi bacağımı tututtu diğer 2 si bacaklarımı bi hemşirede elimden tuttu :) güç olsun diee.. bi de ben ağrı hissettim kestiler dr. içimden bebeği alırken acıdı çok..

kızlar ben yatıyom benim guguk saati 3 5 7 nöbeti yapacak...hadi iyi geceler...

mac ne oldu bu arada...benim kocam Iğdır da görevli gitti...(nagihan duymasın:) Açık öğretim sınavı için ün. temsilcisi olarak..o yuzden evde tam bir sessizlik...kafa dinliyom valla kaydirigubbakcemile3

hadi öptüm hepinizi ve bebişlerinizi

yanlış anlama ama sen doğumu nerde yaptın artık böyle şeyler yok herhhalde ben sezeryandan çok korkardım hiç böyle şeyler başıma gelmediği için 2. yi düşünüyorum

çok güldüm kızımmmmmmmmmmm altına oturak mı koydular ameliyatta peki:)

kızlar burun speryi kullanan varmı ?varsa ne kullanıyosunuzz

biz kullanıyoruz ama adını yazmak ne kadar doğru olur bilmem doktor tavsiyesi olmadan kullanmak doğru olur mu bilmem ben ecrine sıktım birkaç saat sonra burnu pislikleri atmıştı peçeteyle aldım azıcık kanlıydı korktum bidaha sıkmadım o yüzden adını yazmiim :1ninca:

sorma yaa rezillik diz boyu

benimde yapışma ama içini dikiolar sonuçta o diktikleri malzeme eriyo zamanla.

canım kontrol ettir doktora kız bebeklerde olabilio ama ağrısı olur zavallının

canım yanlış yönlendirmek istemem am kız bebeklerden bu tür akıntılar geliyormuş ama yine dr. bir sor...

teşekkürler hepinize arkadaşlar.iki gündür içim içimi yedi hep.bu arada bizim bıcırık bugün kendi sesini farketti galiba sürekli bağırdı ağlamıyo ama bağırarak sesini kontrol etmeye çalışıyo.ablası da bağırınca susuyo sonra tekrar bağırıyo.artık konuşmaya geçecek sanırım hazırlık aşamasında.

kızlarrrrrrrr
iyi akşamlarherkse saçımı boyattım bugün facebook a koydum fotoğraf

bız goremedık dıyecektım ama ılerleyen sayfalarda gordum cok yakısmıs cıcekcım
zaten guzeldın daha bı guzellesmıssın.
boyatmanın zararı yokmu

gecmıs olsun cnm ya
bu kayranın basına gelmeyen kalmadı yaw. allahım korusun kayrayı ve sızı:Saruboceq:

maşallah cana cıcek cok dıılmı bunlar

ihihihihihi saçlarım ihihihihih :kedi:

:lepi::lepi::lepi:

ayy cıcek eren kucagımda omzumda uyuyodu valla benım gulmeme cocuk uyandı kız
alemsın walla

[

Çiçek öldüm gülmekten.Hatta durup durup aklıma gliyor gülüyorum.

canım uyuşukken takıolar belki hissetmemişsindir ama takıolar yani yoksa heryer çiş olur yaw:)

Ya benim daha odadayken taktılar ve çok canım acıdı.Anladım ki normal doğum yapsaymışım yıkacakmışım ortalığı.

eltimde aynı dr a sezeryan oldu bi arayıp sorayım yarın ona takılmış mı bakayım neyse benimde yatmam lazım yaa biri deniz yat 6 da kalkacaksın yine tüm gün sürünürsün desin

hadi ben kaçtım herkese iyi ve deliksiz uykular

sanada canımm

ben sadece şu idrar yolundan çektim yoksa bende dikişin izi bile çok az. zaten doğurmak değil bakması zor yaw

aman arada iy olur kafa dinlemek lazım:)

yok ayol ilk ayağa kaldırıp yürütüyolar tuvalete götürüyolar yani beni öyle yaptılar o arada çıkardılar işte
iyi bi espiri yapardım ama Gireni çıkanı farketmemekle ilgili hiihihh yanlış anlamayın sakın şaka
anladım ben kaydirigubbakcemile3
ben ayılmadan önce taktılar sondayı bazılarını amelyiyattan önce takıyolarmış gerçekten acı vericidir
yaaa nasıl cesaret ediyosunuz siz epiduraleee ben hayatta yapamammmm

benim sondayı epidural katederi taktıp uyuşunca taktılar görmedim bile takılırken ameliyattan snra uyuşukluk gitmeden de çıkardılar hissetmedim.

yanlış anlama ama sen doğumu nerde yaptın artık böyle şeyler yok herhhalde ben sezeryandan çok korkardım hiç böyle şeyler başıma gelmediği için 2. yi düşünüyorum

araştırma hastanesiydi yeni açıldı çok büyük tertemiz ablam hemşire o tavsiye etti kendiside geçen yıl orda doğum yaptı bende yanında kaldım hoşuma gitti yani.ayrıca eltimde bende 6 ay önce orda doğum yaptı. doktorumda çok iyiydi ama dikişleri öğrencilere yaptırıyolarmış galiba.şansın olmayınca nerde yaptırırsan yaptır başına bişey geliyo benim gibi.

benim sondayı epidural katederi taktıp uyuşunca taktılar görmedim bile takılırken ameliyattan snra uyuşukluk gitmeden de çıkardılar hissetmedim.

heh işte benimde kesin öyle olmuştur o zaman ama ben epidural olduğum halde çok konuştuğum için sanırım hissediyorum diye adam verdi ilacı uyuttu beni o zaman da çıkarırlarken anlamamışımdır.zaten benim dr ben bi işin kolayı varsa acı çekmek istemem kimseyede çektirmem derdi hep ondan öyle taktırıyo olabilir sondayı
müge çok kolay epidural ya valla çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…