canım madem meme istiyor neden bir anda bu kadar mamaya başladın..anne sütüyle devam edip sadece meyve sebze püresi versen yetmez mi ki...yanlış anlama dr. mu söledi...ben cocuğumu ac ı bırakıyom paronayasındayım da ben de mi başlasam bu sekilde diye soruyom..ay karıştı ama sen anladın sanırsam :sinifsinif:
valla yiyo şuan 9 kilo iyide hayatım mamaların arkasını bile okusan 4. aydan sonra 210 cc yazıo bizimki 180 yiyo yinede ama 50 ccc çok az. 210 cc ufak bi su bardağını dolduruyo ancak. ayrıca diyorum ya bu çocuk doymuyo diye ben mamayı kısarak kilo verişini durdurdum mama acaip kilo aldırıyo sebze meyve yoğurt derken kilo alımı durdu.
,
hayatım meme veriosunuz siz zaten bizimki kadar ek gıdaya gerek yok bizimki hiç emmiyo asla emmiyo 1 aydır. bizimki kadar abartmasanda 120 yada 150 cc verebilirsin mama
eşi maç izleyen burda sanırım benim gibi
çiçekcim hani sabun reklamlarına çıkanlara benziyosun valla fotoda sper görünüyo hani özellikle güzel ve doğal olanları seçerler ya
valla müge hiç konuşma cnm 11 de kalkıyosa ya erken yatacak erken kalkacaksınız ailecek zaten 1 de yatmasa 11 de kalkar mı hiç :)) bizimki 6 dedin mi ayakta ama 8-9 arası uyuyo..
çiçek ne renk adı ne yani rengin?bu arada can ın yedikleri içimi rahatlatmadı değil yani
yaa eşim face de can ın fotosunu gördü normalde ela dan başka çocuk ilgisini çekmez ama adam birden bitti can ben bakarken gördü hemde ben göstermedim monitörü sevdi resmen
oo gayet güzel olmuş yalnız her fotoda ayrı bi güzel çıkıyosun var ya... gözler maşallahı varşakkıdı
valla müge hiç konuşma cnm 11 de kalkıyosa ya erken yatacak erken kalkacaksınız ailecek zaten 1 de yatmasa 11 de kalkar mı hiç :)) bizimki 6 dedin mi ayakta ama 8-9 arası uyuyo..
çiçek ne renk adı ne yani rengin?bu arada can ın yedikleri içimi rahatlatmadı değil yani
yaa eşim face de can ın fotosunu gördü normalde ela dan başka çocuk ilgisini çekmez ama adam birden bitti can ben bakarken gördü hemde ben göstermedim monitörü sevdi resmen
maşallah maşallah demir daha 7.015 gr :)
sen neden emzirmiyodun
ben kaçırmışım orayı :)
selam kızlar.ben sabahları cicibebe veriyorum adaçayı ile içine bazen peynirde koyuyorum ama haftada 3 gün falan.siz vermiyomusunuz.biz hiç mama kullanmadık sadece anne sütü ve ek gıda veriyorum.programımız. sabah bisküvili kahvaltı içerse çay, öğle sebze çorbası bazen tarhana bazende domates çorbası tavuk çorbasını daha az veriyorum şimdilik. akşam üzeri meyve suyu kendim sıkıyorum.akşamlarıda çorba.yada yoğurt.
kaçırman doğal olay sezeryandan sonra başladı:)
sezeryanda eşşek öyle bi sonda takmış ki bana idrfar yollarımı kanırta kanırta ameliyattan eve bi geldim idrar yollarım enfeksiyon kapmış çişimi yapabilmek için yarım saat ağlıyodum tuvalette. ateşim 2 hafta 40 sularında gezdi 41 lere bile çıktı dr antibiyotik ve bi ilaç daha verdi bayaa onları kullandım bu sürede az emzirdim çünkü diğer ilacın yan etkisi olabilir demişti o sırada ilaçlar sütümü kesti. geçen aya kadar emzirdim belki düzelir diye ama olmadı çocuk isyan etti artık zorla da emmiyo zaten
aayyyy bi dr.un hatası neler mal olmuş geçmiş olsun cnm kısmet böyleymiş sağlığı yerinde ya maşallah en önemliside bukaçırman doğal olay sezeryandan sonra başladı:)
sezeryanda eşşek öyle bi sonda takmış ki bana idrfar yollarımı kanırta kanırta ameliyattan eve bi geldim idrar yollarım enfeksiyon kapmış çişimi yapabilmek için yarım saat ağlıyodum tuvalette. ateşim 2 hafta 40 sularında gezdi 41 lere bile çıktı dr antibiyotik ve bi ilaç daha verdi bayaa onları kullandım bu sürede az emzirdim çünkü diğer ilacın yan etkisi olabilir demişti o sırada ilaçlar sütümü kesti. geçen aya kadar emzirdim belki düzelir diye ama olmadı çocuk isyan etti artık zorla da emmiyo zaten
aaaa ben şimdi düşündüm de bana sonda takılmadı ...???allah allah
aaaa ben şimdi düşündüm de bana sonda takılmadı ...???allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?