gülşen idile eğitici köpek alıcam demişsin kim kimi eği,tçek :))
alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
valla köpek buna ağzını,burnunu bizimkide nasıl sahip kudurtulur onu öğretir herhalde
rejime başlamak istiyorum artık ama bırakmak istemiyorum :)) sinem sen diyetisyene gidiyordun di mi neler yiyosun?
valla köpek buna ağzını,burnunu bizimkide nasıl sahip kudurtulur onu öğretir herhalde
kızlar hangi sebzeleri karıştrıp veriyorsunuz ya pirinç falan
brokolinin gaz yapacağını hiç düşünemedim vallahi inş. yapmaz
patates ve brokoli koydum pişiyo sonucu yazarım
kızlar hangi sebzeleri karıştrıp veriyorsunuz ya pirinç falan
canım ewet ben diyetisyene gidiyorum ve bugün tam 1 ay oldu ben 7,5 kilo verdim .... tabi yemek programımı yazarım ama bu tahlillerim sonucu bana özel hazırlanmış bir diyet ve zorda olsa inanın her kelimesine uyuyorum ..... şöle ki :
sabah kibrit kutusu kadar peynir (yağlı yağsız ayrımı yok)
şekersiz çay ve sınırsız domates salatalık v.s.
2 dilim kepek ekmeği (ben unonunkini alıyorum incelik o kadar olmalı)
öğlen : 6-8 yemek kaşığı kadar sebze yemeği (ne olduğu önemli değil) 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 yemek kaşığı kadar yoğurt salata (sınırsız 2 yemek kaşığı yağ kullanılabilir)
akşam : 4 yemek kaşığı sebze yemeği + 2 köfte büyüklüğünde et (kırmızı beyaz farketmez ) salata sınırsız 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 kaşık yoğurt
öğünlerin arasında meyva var ne meyvası olduğu önemli değil avuç büyüklüğünde olacak örneğin muz avuç içinde kalan kadar yiyeceksiniz elma v.s. en son gece saat 21.00 yine meyva var benim ricam sonucu o meyva 2 top dondurma olarak değiştirildi
2 litre su yarım saatlik yürüyüş yemekleri mümkün olan en az sıvıyağ kullanılarak yapılması meyvaların mutlaka tüketilmesi ve (meyvalar ara öğün) asla atlanmaması beyaz un hayatımıza hiç bir yerden girmemeli hamur işi yok kızartma yok patates hiç bir şekilde yumurta hiç bir şekilde yok bayramdan sonra gidicem bi daha işte bakalım ne olmuş olacak ....
delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü
sağol canım özlemden haber verdiğin için hala mersindemiymiş ya. dönsün artık evine:) ( bana noluyosa:))aliyecim osleme mesaj atmıştı şirvan da mersinde yayladaymış ondan girermiyomuşşşş
çok özlemiş bizi :)
aliye bende havuçla patates denedim ilk kereme pataes eziciyle ezmiştim çok kalın olmuştu yutamadı ama blendirdan geçirince yine öğürsede alıştı ve yedi kabak koy başka bi sebze koy bence tadı değişince yer belki
sinemcim ben kaçırmışım zeyenepmi rahatsız neyi var geçmiş olsun
birde bişey soracam kızlar brokoli yedirebilirmiyiz
lcw ye baktınmı canımbende kereme alcamda şöle ufacık bi gömlek bulamadım altınada pantalon bayrama hava nasıl oolcak acaba kadife pant. giyebilirlermi
yapma canım ya. biz ekimde gelecektik oralara. çok soğumasın daha hava:)bende elbise giydirmek istiyorum ya da etek ama kilotlu çorapla olur anca burasıda soğumaya başladı sonunda çok şükür :)
sağol canım tek başına onu da deneyebilirim.pataes havuca da pirinç koymuştum zatenben kabak pirinçle haşladım yedi valla öylede yapabilirsin bence, pirinç anne sütüne yakınmış tadı oğliş kucağımda tek elle yazıyorum kusura bakmayın.
zaten dökülüyo bi de yoluyo yaramaslar... 1 aydr hiç salmıyom ben de hep topu o kucaamdayken..... uyurken salabiliyom bi halansın diye.....
bana hero değerlendirilecek diye mail atmış.. bebelac ve milupa gönderilcek diye....
yaa kıslar megul yok uzun zamandır yani 1 haftadır... ben mi yakalayamıyom geçmişte yazısı da yok.... iyidir inş....
saol sinemcim ayrıca harfiyen uyuyosan da helal olsun bende çok iradeliydim hamileyken ama şimdi hiç değilim 7,5 kilo da çok iyi istediğin kiloya ulaşırsında emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.hamilelik boyunca ekmek makarna pilav yemeyen ben senin listeyi görünce aç kalırım gibi geldi çok yiyecek var gibi görünüyo ama tok tutma süreleri bayaa az yaa..
ya canım ne güzel vermişsin de umarım geri almazsın. çünkü ben de gidip vermiştim eskiden ve geri aldım. niye? çünkü yumurtasız, kızartmasız, patatessiz, hamur işsiz hele ki beyaz unsuz yaşanmıyor ne yazık ki. ömrünün sonuna kadar kepekli ekmek yiyerek yasayamıyor insan. tatlı da yiyior, pasta da, patates kızartması da.. sonra da kilolar yavas yavas geri geliyor.. hep diyoruz ya yasam tarzı haline getirmek diye, ben öyle onu yeme bunu yeme, mahrum bir yasam tarzı hayal edemiyorum ömrümün sonuna kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?