2009 Nisan Anneleri buraya

rejime başlamak istiyorum artık ama bırakmak istemiyorum :)) sinem sen diyetisyene gidiyordun di mi neler yiyosun?

canım ewet ben diyetisyene gidiyorum ve bugün tam 1 ay oldu ben 7,5 kilo verdim .... tabi yemek programımı yazarım ama bu tahlillerim sonucu bana özel hazırlanmış bir diyet ve zorda olsa inanın her kelimesine uyuyorum ..... şöle ki :

sabah kibrit kutusu kadar peynir (yağlı yağsız ayrımı yok)
şekersiz çay ve sınırsız domates salatalık v.s.
2 dilim kepek ekmeği (ben unonunkini alıyorum incelik o kadar olmalı)

öğlen : 6-8 yemek kaşığı kadar sebze yemeği (ne olduğu önemli değil) 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 yemek kaşığı kadar yoğurt salata (sınırsız 2 yemek kaşığı yağ kullanılabilir)

akşam : 4 yemek kaşığı sebze yemeği + 2 köfte büyüklüğünde et (kırmızı beyaz farketmez ) salata sınırsız 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 kaşık yoğurt

öğünlerin arasında meyva var ne meyvası olduğu önemli değil avuç büyüklüğünde olacak örneğin muz avuç içinde kalan kadar yiyeceksiniz elma v.s. en son gece saat 21.00 yine meyva var benim ricam sonucu o meyva 2 top dondurma olarak değiştirildi

2 litre su yarım saatlik yürüyüş yemekleri mümkün olan en az sıvıyağ kullanılarak yapılması meyvaların mutlaka tüketilmesi ve (meyvalar ara öğün) asla atlanmaması beyaz un hayatımıza hiç bir yerden girmemeli hamur işi yok kızartma yok patates hiç bir şekilde yumurta hiç bir şekilde yok bayramdan sonra gidicem bi daha işte bakalım ne olmuş olacak ....

alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
valla köpek buna ağzını,burnunu bizimkide nasıl sahip kudurtulur onu öğretir herhalde

delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü

brokolinin gaz yapacağını hiç düşünemedim vallahi inş. yapmaz
patates ve brokoli koydum pişiyo sonucu yazarım

he unutmadan akşamları et yerine 4 yemek kaşığı kadar kuru bakliyat yiyebilirsiniz meyva suyu kola v.s. tamamen yasak yalnızca maden suyu içilebilir oda meyva aromalı v.s. olmayacak ...

saol sinemcim ayrıca harfiyen uyuyosan da helal olsun bende çok iradeliydim hamileyken ama şimdi hiç değilim 7,5 kilo da çok iyi istediğin kiloya ulaşırsında emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.hamilelik boyunca ekmek makarna pilav yemeyen ben senin listeyi görünce aç kalırım gibi geldi çok yiyecek var gibi görünüyo ama tok tutma süreleri bayaa az yaa..

valla köpek buna ağzını,burnunu bizimkide nasıl sahip kudurtulur onu öğretir herhalde

ben de sipaiş verdim kopekten:) bi de yürüteç gibi uğur böceği... çok hoşuma gitti ikisi... bakalım ne zaman gelir.....

brokolinin gaz yapacağını hiç düşünemedim vallahi inş. yapmaz
patates ve brokoli koydum pişiyo sonucu yazarım

kızlar hangi sebzeleri karıştrıp veriyorsunuz ya pirinç falan

canım sonucu bekliyorum umarım gaz yapmaz bende vermek istiyorum çünkü çok faydalı brokoli

bizim sebze çorbamız havuç patates pirinç kabak tan oluşuyo bazen hepsini karıştırarak bazen iki parça kullanarak 1 çay kaşığı kadarda zeytinyağı kullanıyoruz çorbaya bende yeni tarifler isteyecektim hangi sebzeleri kullanabiliriz başka ...

ya canım ne güzel vermişsin de umarım geri almazsın. çünkü ben de gidip vermiştim eskiden ve geri aldım. niye? çünkü yumurtasız, kızartmasız, patatessiz, hamur işsiz hele ki beyaz unsuz yaşanmıyor ne yazık ki. ömrünün sonuna kadar kepekli ekmek yiyerek yasayamıyor insan. tatlı da yiyior, pasta da, patates kızartması da.. sonra da kilolar yavas yavas geri geliyor.. hep diyoruz ya yasam tarzı haline getirmek diye, ben öyle onu yeme bunu yeme, mahrum bir yasam tarzı hayal edemiyorum ömrümün sonuna kadar...

yumurta yok falan ya ewet bu senin tahlil sonucuna göre zaten bizz yapamayız da meraktan sordum gaza falan gelirim belki diye :)) ben zaten çok yavaş vermek istiyorum ayda 2 kilo versem korumam da kolay olur hem çok az yememede gerek kalmaz diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum şu an

sağol canım özlemden haber verdiğin için hala mersindemiymiş ya. dönsün artık evine:) ( bana noluyosa:))
evet ben de öyle yaptım baya kalın oldu. nebileyim dr blender yasak dedi. o yüzden kullanmadım . ama hazır sebze püresi pütürsüz olduğu için yedi aslında. kabak koycam bide sulu yapıp blenderdan geçiricem bakalım. brokoli gaz yapabilir belki ama azar azar ekle istersen

bende kereme alcamda şöle ufacık bi gömlek bulamadım altınada pantalon bayrama hava nasıl oolcak acaba kadife pant. giyebilirlermi
lcw ye baktınmı canım

bende elbise giydirmek istiyorum ya da etek ama kilotlu çorapla olur anca burasıda soğumaya başladı sonunda çok şükür :)
yapma canım ya. biz ekimde gelecektik oralara. çok soğumasın daha hava:)
ben kabak pirinçle haşladım yedi valla öylede yapabilirsin bence, pirinç anne sütüne yakınmış tadı oğliş kucağımda tek elle yazıyorum kusura bakmayın.
sağol canım tek başına onu da deneyebilirim.pataes havuca da pirinç koymuştum zaten

ticker daki resim çoook tatlı. senin benzetmelerine de bayılıyorum gülşen. kuzu kapama:) yerim ben onu

yaa sinem avuç içine sığacak kadar meyve demişsin ya aklıma kent bayram reklamı geldi....hani şu çocuğun şeker toplamak için kaleci eldiveni giyip kapı kapı dolaşması gibi....bende ancak öle uyarım off be neler sığmaz onun içine:))

gulshenidil, aliye83, bursasu, ceyo16, denizela, geda, huzur84, merakli_misafir, sev_rey, sinemsin2811, takvim

çok güzel yavvv 2 de misafir

aliyecim gelin zaten ağustos ve temmuz da gelseydiniz geri dönerdiniz çoook sıcaktı şimdi en güzel zamanları zaten daha iyi

bir çektiğinde kac tel sacimi yoluyoo...
siz numune için ne yaziyorsunuz yada mail mi atiyorsnuz:ecrin_bebek:

canım inşallah emeklerim boşa gitmeyecek toplamda 23 kilo verme hedefindeyim evlendiğim kiloma geri dönmek istiyorum hadi en fazla 25 kilo 67 -65 benim boyuma ve bünyeme uygun olan kilo şimdiye kadar 7,5 gitti işte bakalım
doğru söylüyorsun tok tutma süreleri kısa ama ara öğünler bu anda devreye giriyo işte çok önemli diyor doktorum mutlaka yenicek

ya mutlaka çabuk giden çabuk geliyor ama benim hedefim istediğim kiloya 1 senede gelmek belkide yazdığım listeyi kendime hayat boyu standart edinmek çünkü malesef vucudum çok kilo almaya müsait ve ne görüntü olarak nede (doğumdan sonra daha iyi anladım ki ) sağlık için hiçde iyi değil ve belli bir kiloya geldikten sonra sanırım kişi onu kendi dikkat ederek halledebilir benim kuzen adı şeyma ona hayranım mesela tam 3 sen uğraştı 86 kilodan 55 kiloya indi çabuk verdi bi süre durdu veremedi döndü gene verdi muhafaza etti kilosunu v.s. tam 3 sene ve bu kız bugün 21 yaşında çok küçük yaşta başladı kilolarla başetmeye şimdi ne yerse yesin almıyo ama yediği belli kızartyamada yiyo ama az yiyo ne biliyim tatlıda yiyo ama 1 tane yiyo ve kendini çok güzel dengede tutyo voleybolda oynuyor sporuda yapılıyo yani istedikten sonra yapılabileceğini düşünüyorum tabiki 20 kilo 30 kilo verdikten sonra salarsan 1 seneye kalma 2 katını birden geri alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…