tabıkı zararsız demıyorum ama
annelerımıze soralım hıcmı baktırmadılar tv ye bızlerı
hangımız otstık
Zaten anneme desem onun da vereceği cvp bu olacak:bbo:
Ben evdeyken gündüz hiç açmıyordum TV yi,ama akşam otururken açıyoruz,9 a kadar da Miray da aynı odada olduğu için ister istemez bakıyor arada gözü kayıp.
Şimdi ben okula gidince annem geliyor,o da yemek yedirrken dahil gündüz ben gelene kadar TV açık,annem oturup TV seyrettiğinden Miray la oynamadığından değil ama alışkanlık işte.Birkaç kez ima ettim TV nin zararlı olduğunu ama ,anneme de diyemem ki açma TV yi,kadın zaten sabah sabah evinden kalkıp geliyor,sonuçta kendi evi değil,canı sıkılır.Sizce o kadar da zararlı olur mu ki?Yani annem kızımı TV nin karşısına oturtup özellikle seyrettirmiyor ama TV açık olduğu için ilgisini çeken birşey olursa bakar.
Ben evdeyken gündüz hiç açmıyordum TV yi,ama akşam otururken açıyoruz,9 a kadar da Miray da aynı odada olduğu için ister istemez bakıyor arada gözü kayıp.
Şimdi ben okula gidince annem geliyor,o da yemek yedirrken dahil gündüz ben gelene kadar TV açık,annem oturup TV seyrettiğinden Miray la oynamadığından değil ama alışkanlık işte.Birkaç kez ima ettim TV nin zararlı olduğunu ama ,anneme de diyemem ki açma TV yi,kadın zaten sabah sabah evinden kalkıp geliyor,sonuçta kendi evi değil,canı sıkılır.Sizce o kadar da zararlı olur mu ki?Yani annem kızımı TV nin karşısına oturtup özellikle seyrettirmiyor ama TV açık olduğu için ilgisini çeken birşey olursa bakar.
bende katılmıyorum tv izleyen çocuğun erken konuşacağına aksine şaşkınlıkla susup izledikçe konuçmayı geç öğrenebilir die düşünüyorum ben
bu arada tuğbiş çok alıngan gördüm seni canım ne burcusun sen
Tarihe bakar mısınız
09.09.09 Bugün sezeyan yapan çok olur.Yalnız bakar mısınız herşey doğumu ya da bebişleri çağrıştırıyor heheheeeee
tuğbiş bende aslan burcuyum sanırım sen biraz daha duygusalsın cnm yada dönemsel bişey de olabilir
bu tarih meselesi benimde aklıma bugün evlenenler çok olur die gelmişti
işte bu heeeheee saol varya ne zamandır yapmaya çalışıyorum :)))))))):lepi::lepi::lepi:yerimseniben
kızlar bende beylikdüzünde oturuyorum oliviumada çok giderim bende sizinle tanışmak isterim eğer isterseniz
canım benim tabiki isteriz. çok ta iyi olur.
kızlar bi baktım herkes burdaymış geçmişi okurken bi selam vereyim dedim.
biz bugün dr.a gittik. biraz acele oldu. hemen çıktım netten
ewet galıba donemsel bişey yoksa ben boyle degıldım
suan mesajı yazarken sımsek caktı cok kotu ve ben aglamaya basladım
erenın odasına kostum.
ya uyanıp korksaydı
senağlamasenağlama
ben boyle degıldım sonradan oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?