2009 Nisan Anneleri buraya

bende bu gun kucuk kadınlarda cansuyu yurda verdilr bi basladım ağlamaya eşim şok oldu hemen bışry mı oldu diyo :sinifsinif:

ben çıkıyorum kızlar bugünkü mesaim b urda bitiyorD

tuğbiş üzülme bak herşeye bebeğinede sağlıklı bir anne lazım dertleşmek istersen seni dinleyebilirim özelden

şu an akıllı tvde akıllı vatandaşın biri burun deliklerine 2 fülüt dayamış daha dün annemizi çalıyor :))hadi hoşçakalın

ya bide şu milupanın conformil ve milumil mamalrı neden pakette ya çok zor oluyo kullanması onu kutuda nie yapmıyolarki

cnm sende baska bırseye bosalt kutuyu
aptamıl kutusu varsa ona bosalt yada cam kavanoza

tsk ederım cnm sagol evet uzulunce bebısım de uzuluo gbı gelıo
dertlesmek ıcın yazarım sana
gulmek ıcınde akıllı tv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben peynirli pekmezliyi sevecegini hiç düşünmüyorum zaten de işte sütlü bisküvili muzlu,sütlü pirinçli muzlu, sütlü meyveli olanlarından denemek istiyorum.
bizim dr hiçbirşeyin meyvelisini önermiyor canım. yoğurt ve mamaların.

maşallah bebişine canım. anne sütüyle gittiği yere kadar devam diyor dr. lar.

bizim dr. da ilk günden itibaren söyledi tv. seyrettirmek yok. klip yada reklam demedi. her geldiğinizde bunu söylicem bıktırıcam sizi dedi hatta.ama arada bakıyo selen.

bende uyumak istiyorum
demire bu aralar bişeyler oldu
uykusu geldiğinde cıyak cıyak
katılırcasına ağlıyo
normal zmnlarda yatırdığımda durmuyo
meme emerken illaki uyuması lzım emmiyo
ya nazarmı değdi noldu ya
bu gece uyutmak ölüm gibiydi
babasıyla çarşafta salladık
uyudu tam ytağına koydm ağlayarak uyandı
kucağımda salladım aynı şey
ayağımda salladım yarım saat sonra yine çığlıklar atarak uyandı
noluyo anlamadım
şuanda zombi gibiyim uyumak ve
1 hafta uyanmamak istiyorummmmmmmmm

ya bide şu milupanın conformil ve milumil mamalrı neden pakette ya çok zor oluyo kullanması onu kutuda nie yapmıyolarki
ayneen ama ben boş bi aptamil 1 kutusuna boşaltıyorum her açtığım paketi ööle çokkolay oluy yoksa aketleriş iğrenç..
ohh herkes mışıl mışıl uyusun aman aman maşallah ben ayağmda kayrayı sallıyoum halaa( uyumak istiyorum yaaaa((((
kıyamam yaa..

sen yine mi uyumadın havalardan etkileniyodur belki çocuk ya da emerek uyumaaaaaaaaalışkanlığı varda emmiyosa ondandır aan onada bazen ne stediklerini bilmiyolar işte dün elaya daolduaynısı

uykusuz bi gecenin sonuna günaydıın.
gece fecii bi fırtına vardı hala yağmur yağıyor.gök gürültüsünden uyuyamadım.gözüm hep ecrinin üstündeydi acaba korkarmı uykusundan korkarak uyanırsa hemen kucağıma alıp sarılmak için..velhasıl hiç uyuyamadık kociş de ben de.Rabbim sel madurlarının yardımcısı olsun biz sıcacık evimizdeydik onlar nasıl geçirdi geceyi kimbilir

günaydın

bende kereme alcamda şöle ufacık bi gömlek bulamadım altınada pantalon bayrama hava nasıl oolcak acaba kadife pant. giyebilirlermi

bende elbise giydirmek istiyorum ya da etek ama kilotlu çorapla olur anca burasıda soğumaya başladı sonunda çok şükür :)

ben de bayramda bursadayım. inşallah çok serin olmaz. kızımın elbisesi var bayram için. ananesi de zafer plazada benottondan pantolan almış. bayramlıklarımız hazır yanihihoyyyt

gunaydın kızlar akşam saat 1 di zorla uyuttum selenı sabah erkenden ayakraydı yok yok nazar değidi bu bebeklere

kızlarr kesin nazar değdi ben çok inanırım buna valla.müge canım bebeklerin böyle dönemleri oluyo kayrada bi ara imkanı yok uyumuyudo uykusu geliyodu ciyak ciyak ağlıyodu napsak uyumuyodu ama 15 gün sonra düzeldi merak etme bunlar bi dönem ve geçiyo arkadaşım ama olan bize oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…