ya bide şu milupanın conformil ve milumil mamalrı neden pakette ya çok zor oluyo kullanması onu kutuda nie yapmıyolarki
ben çıkıyorum kızlar bugünkü mesaim b urda bitiyorD
tuğbiş üzülme bak herşeye bebeğinede sağlıklı bir anne lazım dertleşmek istersen seni dinleyebilirim özelden
şu an akıllı tvde akıllı vatandaşın biri burun deliklerine 2 fülüt dayamış daha dün annemizi çalıyor :))hadi hoşçakalın
bizim dr hiçbirşeyin meyvelisini önermiyor canım. yoğurt ve mamaların.valla ben peynirli pekmezliyi sevecegini hiç düşünmüyorum zaten de işte sütlü bisküvili muzlu,sütlü pirinçli muzlu, sütlü meyveli olanlarından denemek istiyorum.
maşallah bebişine canım. anne sütüyle gittiği yere kadar devam diyor dr. lar.bugun dr konrtrolümüz vardı 6 sında 5 aylık oldu.. demir ilacı ferrum verdi.. 7500 gr 66 cm sağlıklı bi bebek dedi kafası 44 cm(koca kafalı) :)))
mama veriyomuusn dedi bende ben işteyken bir öğün veriyoruz gerikalan anne sütü dedim.. devam maması yerine. kaşık maması ver sütlü pirinçli yerine dedi.. hem kaşığa alışırmış. bu ayın sonunda kahvaltı ve öğün yemeklerne başlicakmışız. şimdi kahvaltı falan verme dedi.. sanırım bu mama kahvaltıdanbahsediyor..
mevsim meyve püreleri verebilirmisim. yoğurt bir fincan kadr istersen verebilirsin dedi.onu da ben sordum da dedi.. sanırım ona bile bu ayda gerek görmicekti.. çüünkü 6 aydan sonra diyor bizim dr ..
aman bu dr larda garipler valla hepsi ayrı telden çalıyor.. bunlar aynı dersleri görmüyorlar herhalde..
uyduda varmı bilmiyorum ama digi turkun kanalı ..nerden cıkıo bu baby tv yaw
ayneen ama ben boş bi aptamil 1 kutusuna boşaltıyorum her açtığım paketi ööle çokkolay oluy yoksa aketleriş iğrenç..ya bide şu milupanın conformil ve milumil mamalrı neden pakette ya çok zor oluyo kullanması onu kutuda nie yapmıyolarki
kıyamam yaa..ohh herkes mışıl mışıl uyusun aman aman maşallah ben ayağmda kayrayı sallıyoum halaa( uyumak istiyorum yaaaa ((((
bende uyumak istiyorum
demire bu aralar bişeyler oldu
uykusu geldiğinde cıyak cıyak
katılırcasına ağlıyo
normal zmnlarda yatırdığımda durmuyo
meme emerken illaki uyuması lzım emmiyo
ya nazarmı değdi noldu ya
bu gece uyutmak ölüm gibiydi
babasıyla çarşafta salladık
uyudu tam ytağına koydm ağlayarak uyandı
kucağımda salladım aynı şey
ayağımda salladım yarım saat sonra yine çığlıklar atarak uyandı
noluyo anlamadım
şuanda zombi gibiyim uyumak ve
1 hafta uyanmamak istiyorummmmmmmmm
bende kereme alcamda şöle ufacık bi gömlek bulamadım altınada pantalon bayrama hava nasıl oolcak acaba kadife pant. giyebilirlermi
bende elbise giydirmek istiyorum ya da etek ama kilotlu çorapla olur anca burasıda soğumaya başladı sonunda çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?