ii akşamlar kızlar nsılsnz ben çok kötüyüm kızlar sabahtan beri yatıyrm affedersnz ama felaket ishal olmşm migde bulantısı her yerim agrıyooooo kızlarrrr zeyneple hiç ilgilenmdm bugn saolsn kaynanmla kardeşim baktıar ben yattm öle
zeynepte çok hastaydı devmlı aglıyoduu kabız olmş aynı koyun pisligi gibi kaka yapıyodu hastaneye götrdü eşimm öle büyük bişey yok aptamilin devm sütünü kullabckmşım ilk başta içine haff şeker atcm alışmsı için alışınca şekri kescm ama biberonla yemiyo bende kaşıkla yediryorum alla razı olsn kaynanm bizde kalck sahurda falan herşeyi o hazrlıckkkkk
ii akşamlar kızlar nsılsnz ben çok kötüyüm kızlar sabahtan beri yatıyrm affedersnz ama felaket ishal olmşm migde bulantısı her yerim agrıyooooo kızlarrrr zeyneple hiç ilgilenmdm bugn saolsn kaynanmla kardeşim baktıar ben yattm öle
zeynepte çok hastaydı devmlı aglıyoduu kabız olmş aynı koyun pisligi gibi kaka yapıyodu hastaneye götrdü eşimm öle büyük bişey yok aptamilin devm sütünü kullabckmşım ilk başta içine haff şeker atcm alışmsı için alışınca şekri kescm ama biberonla yemiyo bende kaşıkla yediryorum alla razı olsn kaynanm bizde kalck sahurda falan herşeyi o hazrlıckkkkk
canım geçmiş olsnn kuzum yaaaaa kıyamm benkıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....
saolasn canm benm yaaaaacanım geçmiş olsun... ay kıyamam zeynepciğee... ana kıs Allah acil şifa versin... maşallah kaynanaya.... offffffffffff. diyor susuyorum............
geçmiş olsun canım ikinize de..
kızlar ben çıkıyorum başım beynim çatlıyooooo elim falan çok uyuşuyyoo
geçmiş olsun cnmii akşamlar kızlar nsılsnz ben çok kötüyüm kızlar sabahtan beri yatıyrm affedersnz ama felaket ishal olmşm migde bulantısı her yerim agrıyooooo kızlarrrr zeyneple hiç ilgilenmdm bugn saolsn kaynanmla kardeşim baktıar ben yattm öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?